SUVEREENI, ÄÄRIRAJOILLE SAAKKA.

Turvallisuus ja mukavuus BMW M6 Gran Coupéssa.

Tuntuvan ylivoimainen – myös äärirajojen tuolla puolen. Uudessa BMW M6 Gran Coupéssa on ominaisuus, jota ei voi arvostaa liian ylös: turvallisuus. Aktiivista turvallisuutta edustavat esimerkiksi innovatiiviset kääntymistoiminnolla varustetut LED-ajovalot sekä lukuisien turvallisuus- ja kuljettajan avustinjärjestelmien nerokas verkottaminen. Passiivisesta turvallisuudesta pitävät huolen matkustamoa ympäröivät suurlujat materiaalit. Jotta kuljettaja tuntee olonsa juuri sellaiseksi, miltä BMW M6 Gran Coupé vaikuttaa: suvereeniksi.

M KULJETTAJALÄHTÖISYYS.

BMW M6 Gran Coupéssa kaikki pyörii yhden ympärillä: kuljettajan. Täydellinen ergonomia on aina ollut M autojen vahvuuksia. Tässä urheilullisessa nelipaikkaisessa autossa jatketaan samaa linjaa ja mahdollisuuksien mukaan tehdään vielä parannuksiakin. Jokainen katkaisin, jokainen näppäin ‒ kaikki on juuri siellä, missä sen odottaakin olevan. Reaktioaika ja hallinta ratkaisevat niin tiellä kuin kilparadallakin.

AKTIIVINEN JA PASSIIVINEN TURVALLISUUS.

Active Protection tarkkailee vireystila-avustimen avulla kuljettajaa havaitakseen väsymykseen viittaavat merkit. Kriittisissä tilanteissa se kiristää etuturvavöitä, siirtää etumatkustajan istuimen pystyasentoon ja sulkee sivuikkunat ja kattoluukun. Törmäyksen jälkeen autoa jarrutetaan automaattisesti jatkotörmäysten estämiseksi tai niiden voimakkuuden lieventämiseksi.
Materiaalien tarkoituksenmukaisen valinnan ja vankkojen rakenteiden ansiosta M autot täyttävät passiivisen turvallisuuden tiukat vaatimukset. Siten yhdessä tehokkaiden turvavarusteiden kanssa saavutetaan paras mahdollinen kuljettajan ja matkustajien suoja, joka on riippumattomien tutkimuslaitosten tärkeimpien törmäystestien turvallisuusvaatimusten mukainen.

ADAPTIIVISET LED-AJOVALOT.

Adaptiivisten LED-ajovalojen valokuvio mukautuu automaattisesti ajonopeuteen (ajoradan dynaaminen valaisu). Vilkkujen ja huomiovalojen lisäksi niihin sisältyviä toimintoja ovat adaptiiviset ajovalot, joissa on mukautuva valokuvion säätö kaupunkiajoon ja moottoritieajoon, kääntymisvalotoiminto sekä BMW Selective Beam (häikäisemätön kaukovaloavustin), joka säätää kaukovaloja automaattisesti. Siten järjestelmä valaisee tien optimaalisesti kaikissa olosuhteissa.
Liikkuvat ajovalot paljastavat kaarteen katseelle heti, kun auto kääntyy kaarteen suuntaan. Integroitu kääntymisvalo syttyy automaattisesti lisäämään lähialueen valaisua jo paikallaan oltaessa, kun vilkut kytketään päälle tai ohjauspyörää käännetään. Näin adaptiivinen kaarrevalotoiminto valaisee lähialueen tällaisissa tilanteissa optimaalisesti ja lisää siten aktiivista ajoturvallisuutta. Häikäisemättömän kaukovaloavustimen BMW Selective Beam ansiosta kaukovalot ovat käytössä, jos ajotilanne sen sallii, joten näkyvyys on optimaalinen myös yön pimeydessä. Järjestelmä tarkkailee edellä kulkevaa ja vastaan tulevaa liikennettä ja säätää kaukovalojen kantamaa luotettavasti estäen muiden tiellä liikkuvien häikäistymisen.

BMW HUOLENPITOSOPIMUS.

Kun sinulla on BMW Huolenpitosopimus, sinun ei tarvitse valitsemanasi ajanjaksona haaskata yhtään ajatusta kaikkien määräaikaishuoltojen ja korjaustöiden kustannuksille. Sillä BMW Huolenpitosopimus kattaa nämä palvelut ja alkuperäiset BMW-varaosat. Eikä ainoastaan omassa maassasi, vaan kaikkialla maailmassa kaikilla osallistuvilla BMW sopimuskorjaamoilla ja valtuutetuissa BMW Service -toimipisteissä. Ja jos päätät myydä BMW-autosi, BMW Huolenpitosopimus siirtyy automaattisesti uudelle omistajalle, mikä parantaa auton jälleenmyyntiarvoa. Sopivan BMW Huolenpitosopimuksen voit valita itse. BMW Basic Huolenpitosopimukseen sisältyvät määräaikaishuollot kuten moottoriöljyn vaihto, öljynsuodatin ja täyttömäärät, mikro-, polttoneste- ja ilmansuodattimen sekä sytytystulppien huolto/vaihto ja jarrunesteen vaihto, auton tekninen perustarkastus ja muut palvelut BMW:n ohjeiden mukaan.
Jos valitset BMW Premium Huolenpitosopimuksen, saat BMW Basic Huolenpitosopimukseen sisältyvien palvelujen lisäksi vielä seuraavat kulutusosien huollot: etu- ja takajarrupalojen/-levyjen vaihto, kytkimen vaihto (tarvittaessa) ja pyyhkimen sulkien vaihto (tarvittaessa, moottoriöljyn vaihdon yhteydessä). BMW Huolenpitosopimus on saatavilla kolmesta kymmeneen vuodeksi, ja kilometrirajaksi voi valita 40 000–200 000 km.