TEHO, SUORIN SANOIN.

Kahdeksansylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori.

BMW M GmbH:n insinöörit eivät luo mitä tahansa värkkejä – he luovat mestariteoksia. Huipputehokkaan kaksinkertaisen turboahdon ansiosta kahdeksansylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori on kuin luotu ajettavaksi äärirajoilla. Jo pieni kaasupolkimen painallus riittää, ja saat nauttia spontaanista ja tasaisesta tehonkehityksestä.

8-SYLINTERINEN M TWINPOWER TURBO -BENSIINIMOOTTORI.

Muuntaa voiman hämmästykseksi: 8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori on M moottoreiden huipentuma. Sen valtava teho 560 hv (412 kW) ja vääntö 680 Nm ovat joka hetki käytettävissä innovatiivisen TwinScroll-turboahdinkonseptin ansiosta. Tehoa voidaan vielä nostaa 600 hevosvoimaan lisävarusteena saatavan Competition-paketin avulla.
Korkeiden kierroslukujen, turboahtamisen ja teknisten kohokohtien kuten Valvetronicin ja High Precision -suoraruiskutuksen yhdistelmä mahdollistaa tehon noston. Suurin vääntö on käytettävissä kierrosluvusta noin 1 500 1/min alkaen, ja kun voimantuotto on lähes lineaarinen, tehokäyrä on varsin vakuuttava. Tämä tuo hymyn kuljettajan huulille. Kahdeksansylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori todistaa älykkäillä BMW EfficientDynamics -tekniikoillaan kuten jarrutusenergian talteenotolla, että teho ja tehotaloudellisuus eivät missään tapauksessa sulje toisiaan pois. Tekniset ratkaisut mahdollistavat sen, että keskikulutus on vain 9,9 litraa bensiiniä 100 kilometrillä.

  • M TwinPower Turbo