VANGITSEE KATSEET. HENKEÄSALPAAVAN NOPEASTI.

BMW M6 Coupén muotoilu.

VANGITSEE KATSEET. HENKEÄSALPAAVAN NOPEASTI.

BMW M6 Coupén muotoilu.

Kun istut BMW M6 Coupén kyytiin, saat kokea ylellisen arkimukavuuden ja kilparadoillakin pärjäävän suorituskyvyn täydellisen yhdistelmän. Mutta BMW M6 Coupé näyttäytyy katseiden vangitsijana myös katsojalle: muotoillusta keulasta katse kulkeutuu urheilulliseen siluettiin, jossa komeilevat lisävarusteisen Competition-paketin muhkeat 20" kevytmetallivanteet. Sitten katse siirtyy voimakkaaseen perään, missä M autoille ominaisten kaksoispakoputkenpäiden ääni saa muidenkin kuin katsojan pulssin kiihtymään.

VANGITSEE KATSEET. HENKEÄSALPAAVAN NOPEASTI.BMW M6 Coupén muotoilu.

Kun istut BMW M6 Coupén kyytiin, saat kokea ylellisen arkimukavuuden ja kilparadoillakin pärjäävän suorituskyvyn täydellisen yhdistelmän. Mutta BMW M6 Coupé näyttäytyy katseiden vangitsijana myös katsojalle: muotoillusta keulasta katse kulkeutuu urheilulliseen siluettiin, jossa komeilevat lisävarusteisen Competition-paketin muhkeat 20" kevytmetallivanteet. Sitten katse siirtyy voimakkaaseen perään, missä M autoille ominaisten kaksoispakoputkenpäiden ääni saa muidenkin kuin katsojan pulssin kiihtymään.

ULKOPUOLEN MUOTOILU.

BMW M6 Coupé on niin lähellä tien pintaa, että se tuntuu valmistautuvan hyppyyn. Jokaisella kaasupolkimen painalluksella moottori imee raitista ilmaa kookkaiden aerodynaamisen keulansa ilmanottoaukkojen kautta. Jäähdyttimen säleikön kaksoisrivoissa välähtää M tunnus. Pyörät pureutuvat asfalttiin. Väkevä voima työntää atleettista koria suvereenisti eteenpäin. Katse vaeltaa sivulinjaa pitkin: lisävarusteena saatavan BMW Individual Frozen Red -metallivärin mattapinta korostaa pitkänomaisia linjoja täydellisesti. Kaartuvat M ulkopeilit ja muotoiltu Carbon-katto sovittautuvat harmonisesti kokonaiskuvaan. Intensiivinen kohtaaminen huipentuu voimakkaaseen perään. Täydellisesti integroidun spoilerilipan ja diffuusorin avulla se kasvattaa puristuspainetta ja jättää väkevän vaikutelman.

SYDÄN SYKKII NOPEAMMIN.

Video BMW M6 Coupén muotoilusta.

SYDÄN SYKKII NOPEAMMIN.

Video BMW M6 Coupén muotoilusta.

SISÄTILAN DESIGN.

Ihanteelliset edellytykset parhaiden aikojen saavuttamiseen: BMW M6 Coupén sisätila tarjoaa täydellisen yhdistelmän äärirajoilla ajamiseen. Luksuksesta ja upeimmista materiaaleista tinkimättä – BMW Individual -malliston koko paletti on käytettävissä, jos niin halutaan.
Pilotilla on käytettävissään innovaatioita kuten Head-Up -täysvärinäyttö jossa M autoille sovitetut näytöt. Kuljettajasuuntautuneessa ohjaamossa ergonominen nahkainen ohjauspyörä ja siihen integroidut vaihdevivut syventävät tunnetta siitä, että olet yhtä autosi kanssa. Yksilölliset asetukset otetaan käyttöön suoraan napin painalluksella. Lisävarusteena saatavat M monisäätöistuimet edessä, esimerkiksi ylellisellä Merino Fine-grain -nahkalla verhoiltuina, tarjoavat kiihkeässäkin kaarreajossa optimaalisen sivutuen. Korostukset kuten musta Alcantara-kattoverhous viimeistelevät urheilullisen kokonaisvaikutelman tyylikkäästi.

CARBON-KATTO.

Älykkääseen kevytrakennekonseptiin kuuluva hiilikuituvahvisteisesta muovista (CFRP) valmistettu Carbon-katto auttaa vähentämään auton painoa. Tämä siirtää auton painopistettä matalammalle. Pyöräkuorman siirtymisen väheneminen parantaa ketteryyttä ja dynamiikkaa kaarreajossa sekä kiihdytettäessä ja jarrutettaessa, renkaan ominaisuudet voidaan hyödyntää paremmin.
Carbon-katon voimakkaasti muotoiltu kattolinja korostaa M muotoilun dynaamista linjakkuutta. Näkyvä CFRP-kuiturakenne on merkki kattokuoren monikerroksisesta rakenteesta, joka on tuulilasin tapaan liitetty koriin erityisellä liimaustekniikalla.

M ULKOPEILIT.

Aerodynamiikaltaan tuntuvasti optimoidut M ulkopeilit ovat jo vuosikymmenten ajan kuuluneet urheilullisen dynaamisen M designin erityistuntomerkkeihin. Kaksiosaisilta vaikuttavat varret erottavat peilit korista tehden niistä designsymbolit, jotka samalla viestivät olevansa täsmällisyyttä tehostavia rakenneosia. Ne tuovat sivunäkymään lisää luonnetta ja dynamiikkaa ja antavat aerodynamiikalle viimeisen silauksen.

VANTEET.

Vakiovarusteisten 19" M kevytmetallivanteiden Star-spoke 344 M ohella BMW M6 Coupé -malliin on saatavilla kolme 20''-versiota: lisävarusteena on tarjolla kiillotettu tai mattamusta taottu Double-spoke 343 M vanne, ja lisäksi tulevat eturenkaita leveämmät takarenkaat. Viimeksi mainitun vannemallin viisi voimakasta puolaa muodostavat täydelliset puitteet kilparadoilla koetellulle M komposiittijarrujärjestelmälle, jossa on sinisiksi maalatut satulat ja M logo. Kolmantena vaihtoehtona on esimerkiksi lisävarusteiseen Competition-pakettiin kuuluva kiiltosorvattu Double-spoke 601 M Bicolor. Vieläkin sirompi seitsenpuolainen vannemalli korostaa BMW M6 Coupén terästettyä olemusta: aina valmiina osoittamaan myrskyisän temperamentin suodattamattomana jokaisella kaasupolkimen painalluksella.

BMW INDIVIDUAL.

Jokaisen luonteen ainutkertaisuus ilmenee yksityiskohdissa. Sillä niihin kätkeytyy todellisen ylellisyyden alkulähde. Anna täydellisyyden tavoittelulle omanlaisesi ilmaisu. Uuteen BMW M6 Coupé -malliin sopivilla BMW Individual -varusteilla.

Yksilöllisyyden ilmaisu.

  • BMW Individual auton ulkopuolella

    Tinkimättömän luonteikas. Räväkkään BMW Individual Frozen Red -metalliväriin sonnustautunut BMW M6 Coupé esittelee tätä ominaisuuttaan täynnä ylpeyttä. Tällä ennennäkemättömällä ulkovärillä tunnustat väriä ja erotut tietoisesti muista. Samalla samettisen matta pinta luo ylellisen vaikutelman. Eivätkä BMW M6 Coupén yksitoista muuta BMW Individual -ulkoväriä jää hiukkaakaan jälkeen ylellisyydessä ja vaikuttavuudessa. Esimerkiksi Brillant White -metalliväri, jossa on ainutlaatuinen, erityisellä monikerroksisella maalausmenetelmällä aikaan saatava helmiäisefekti.
    Riippumatta siitä minkä BMW Individual -värisävyn valitset, se on joka tapauksessa oman luonteesi upea ilmaus.

  • BMW Individual auton sisätilassa

    Luksusta, täydellisyyttä, vakuuttuneisuutta. Sellaisena esittäytyy uuden BMW M6 Coupén sisätila, jossa on BMW Individual -varusteet. Aivan erityinen yhdistelmä on kuvassa, näkyvä vaikuttavan säteilevä Merino Fine-grain -täysnahkaverhoilu Opal White, joka luo kontrastin ainutkertaisen syväkiiltoisille, mustalla pianolakalla viimeistellyille sisäkoristelistoille. Rakkaudesta yksityiskohtiin kertoo kontrastiommel, joka on sovitettu väreihin täydellisesti ja muodostaa yhdessä Anthracite-värisen Alcantara-kattoverhouksen kanssa ajattoman sisätilan pianon koskettimien väreissä. Myös kaikilla muilla BMW Individual Merino-nahkavärisävyillä on ainutlaatuinen luonne: valikoimassa on viisi nahkaväriä kuten Platinum, Champagne ja Cohiba Brown, ja niiden luonnollisen huokoinen pinta tarjoaa ainutkertaisen luksustunnelman. Ja tätä luksusta voi vielä lisätä valitsemalla BMW Individual Alcantara-kattoverhouksen. Viimeisen, täydellisen silauksen sisätila saa kahdesta muusta BMW Individual -sisäkoristelistavaihtoehdosta, jotka on valmistettu erinomaisista materiaaleista vaikutuksen tekevänä käsityönä.