VALTAISA VOIMA. OPTIMAALISESTI KEHITETTYNÄ.

Kahdeksansylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori.

BMW M GmbH:n insinöörit eivät luo mitä tahansa värkkejä – he luovat mestariteoksia. Huipputehokkaan kaksinkertaisen turboahdon ansiosta kahdeksansylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori on kuin luotu ajettavaksi äärirajoilla. Jo pieni kaasupolkimen painallus riittää, ja saat nauttia spontaanista ja tasaisesta tehonkehityksestä.

8-SYLINTERINEN M TWINPOWER TURBO -BENSIINIMOOTTORI.

Muuntaa voiman ällistykseksi: kahdeksansylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori on M voimanpesien kruunaus. Sen 560 hv:sta (412 kW:sta) ja 680 Nm:stä syntyvä valtava voima on innovatiivisen TwinScroll-ahdinkonseptin ansiosta aina spontaanisti käytettävissä, ja lisävarusteisella Competition -paketilla tehoa saa kasvatettua aina 600 hevosvoimaan saakka.
Sen mahdollistaa korkeiden kierroslukujen, turboahdon ja teknisten kohokohtien kuten Valvetronicin ja High Precision -suoraruiskutuksen yhdistäminen. Ja koko vääntömomentti on käytettävissä jo kierrosluvusta n. 1 500 1/min. Yhdessä lähes lineaarisen voimankehityksen kanssa se piirtää vaikutuksen tekevän tehodiagrammin – ja kuljettajan kasvoille hymyn. Suorituskyky ja taloudellisuus eivät suinkaan sulje toisiaan pois, sen kahdeksansylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori todistaa älykkäillä BMW EfficientDynamics -tekniikoillaan kuten jarrutusenergian talteenotolla. Niiden ansiosta bensiinin keskikulutus on vain 9,9 l/100 km.