EU-yhdistetty kulutus l/100 km

10,3

CO2-päästö yhdistetty g/km

239

Suurin vääntö (Nm) kierrosluvulla 1/min

680/1500–5750

Kauneimmat unet näkee avoimin silmin – ja kangaskatto avoinna. Kuten BMW M6 Cabriossa: täällä BMW M GmbH:n omintakeinen käsiala saa aikaan henkeäsalpaavan suorituskyvyn ja kultivoituneen avoauton täydellisen symbioosin. 19 sekunnissa kangaskatto paljastaa räätälöidyn ohjaamon, jossa on käytetty BMW Individual -valikoiman erittäin huolellisesti valikoituja materiaaleja.

Täyteläisen äänen saattelemana 560 hv:n tehoinen, kahdeksansylinterinen M TwinPower Turbo bensiinimoottori herää toimintaan. Se on innostavat suvereeni voimanlähde, joka selviää kiihdytyksestä 100 km/h:n nopeuteen 4,3 sekunnissa. Jotta voima saadaan välitettyä täsmällisesti tiehen, BMW M6 Cabriossa on säätyvä M tasauspyörästölukko, nopeuden mukaan säätyvä M Servotronic -ohjaustehostin ja Drivelogicilla varustettu M kaksoiskytkinvaihteisto, joten auto on erinomaisen hyvin ohjautuva. Ja lisävarusteisten M hiilikuitu-keramiikka-jarrujen ansiosta BMW M6 Cabrio pysähtyy muutamassa silmänräpäyksessä. Se on juuri oikea hetki kokea tämän Cabrion ulkopuolen voimakkaan muotoilun vaikutus kaikessa rauhassa.

KAMPANJAT.

BMW Kesäkampanja

Kaksi BMW:tä yhden hinnalla!

Kun teet kaupat uudesta BMW:stä kesäkuussa, saat upean BMW Cruise Bike -polkupyörän ja 500 € Neste Lahjakortin kaupan päälle!
Read more

TUTUSTU TARKEMMIN BMW M6 CABRIOON.

Muotoilu.

On suorastaan sääli, että tämä näkymä on useimmiten pian taas kadonnut näköpiiristä. Sillä olipa katto auki tai kiinni, voimakkaine linjoineen BMW M6 Cabrio on todellinen katseenvangitsija, etenkin jos siihen on valittu lisävarusteinen BMW Individual Frozen Blue -metalliväri. Muotoilu ja suorituskyky muodostavat täydellisen symbioosin. Kuinka täydellisen, sen tunnistaa aerodynaamisesti optimoidusta etuhelmasta, jonka kookkaat imuilmakanavat tarjoavat V8-voimanlähteelle aina riittävästi ilmaa. BMW M6 Cabrion sisätila on toteutettu mittojen mukaan, huolella harkittu arkkitehtuuri ei jätä kysymyksiä avoimiksi. Kuin yhdestä muotista valettuna ohjaamo ympäröi pilottia, niin haluttaessa BMW Individual -malliston valikoiduista materiaaleista valmistettuna. Jokainen hallintalaite on juuri siellä, missä sitä tarvitaan. Harvoin on tuntenut oloaan näin nopeasti kotoisaksi urheiluautossa. Toiminnallisen keskipisteen muodostaa nahkainen M ohjauspyörä, ja vain sormenleveyden etäisyydellä sen luistoa estävistä peukalonpaikoista: Drivelogicilla varustetun M kaksoiskytkinvaihteiston vaihdevivut ja M Drive -näppäimet.
Read more

Ajodynamiikka ja tehokkuus.

Kahdeksansylinterisen M TwinPower Turbon täyteläinen jyly, erittäin edistykselliset kuljettajan avustinjärjestelmät sekä moottoriurheilun DNA:ta kantava alusta saavat kadun ja kilparatojen välisen rajan häilymään BMW M6 Cabriossa. Ainakin siihen saakka, kunnes kangaskatto avataan ja auringon säteet osuvat ylelliseen sisätilaan. Silloin häilyvät auton ja räväkän urheiluveneen väliset rajat.
Read more

BMW Individual.

Jokaisen luonteen ainutkertaisuus ilmenee yksityiskohdissa. Sillä niihin kätkeytyy todellisen ylellisyyden alkulähde. Anna täydellisyyden tavoittelulle omanlaisesi ilmaisu. Uuteen BMW M6 Cabrio -malliin sopivilla BMW Individual -varusteilla.
Read more