ÄÄRIRAJOILLA EI TINGITÄ.

Mukavuus ja turvallisuus BMW M6 Cabriossa.

BMW M6 Cabriossa on nykyaikaisimmat turvavarusteet. Päähuomiota ei ole kiinnitetty ainoastaan aktiiviseen onnettomuuksien välttämiseen innovaatioilla kuten BMW NightVision -pimeänäköavustimella ja Head-Up-näytöllä. BMW M6 Cabrion sisätila on suunniteltu tarjoamaan aina mahdollisimman hyvä suoja kyydissä oleville.

Read more

M KULJETTAJALÄHTÖISYYS.

BMW M6 Cabriossa kaikki kietoutuu yhden tekijän ympärille: kuljettajan. Täydellinen ergonomia on aina kuulunut M autojen hyveisiin. Tässä urheilullisessa nelipaikkaisessa autossa sitä noudatetaan johdonmukaisesti ja optimoidusti. Jokainen katkaisin, jokainen näppäin – kaikki on sijoitettu juuri sinne, mistä sen olettaakin löytävän. Sillä aivan samoin kuin kilparadalla, myös tien päällä reaktioaika ja auton hallinta ovat ratkaisevia viime metrien suhteen.

TUULISUOJA.

Mukavuuden parantamiseksi tuulisuoja suojaa myös suurissa ajonopeuksissa kuljettajan ja etumatkustajan hartia- ja niska-aluetta tehokkaasti liialta vedolta. Yhtenäinen verkko säilyttää tyylikkään cabrio-tunnelman. Paikalleen kiinnitetyn tuulisuojaa voi kohottaa, jotta takaistuimille saa laitettua kuormaa. Kun sitä ei tarvita, se voidaan kääntyvien sivuosien ansiosta kätevästi muutamalla kädenliikkeellä taittaa kokoon autossa säilyttämistä varten. Kapeana sen säilyttäminen vie vain vähän tilaa tavaratilasta.

AKTIIVINEN JA PASSIIVINEN TURVALLISUUS.

Active Protection valvoo kuljettajan tarkkaavaisuutta havaitakseen väsymykseen viittaavat merkit. Kriittisissä tilanteissa se kiristää etuistuinten turvavyöt, säätää etumatkustajan istuimen pystyasentoon ja sulkee sivulasit sekä kattoluukun. Törmäyksen tapahduttua autoa jarrutetaan automaattisesti mahdollisten jatkotörmäysten estämiseksi tai niiden vakavuuden lievittämiseksi.
Harkittujen materiaalivalintojen ja huippulujan rakenteen ansiosta M autot täyttävät passiiviselle turvallisuudelle asetettavat tiukat vaatimukset ja takaavat yhdessä erittäin tehokkaiden turvavarusteiden kanssa parhaan mahdollisen suojan autossa istujille – kaikki on suunniteltu riippumattomien laitosten tärkeimpien törmäystestien turvavaatimusten mukaisesti.

ADAPTIIVISET LED-AJOVALOT.

Adaptiivisten LED-ajovalojen valokuvio mukautuu automaattisesti ajonopeuteen (ajoradan dynaaminen valaisu). Vilkkujen ja huomiovalojen lisäksi niihin sisältyviä toimintoja ovat adaptiiviset ajovalot, joissa on mukautuva valokuvion säätö kaupunkiajoon ja moottoritieajoon, kääntymisvalotoiminto sekä BMW Selective Beam (häikäisemätön kaukovaloavustin), joka säätää kaukovaloja automaattisesti. Siten järjestelmä valaisee tien optimaalisesti kaikissa olosuhteissa.
Liikkuvat ajovalot paljastavat kaarteen katseelle heti, kun auto kääntyy kaarteen suuntaan. Integroitu kääntymisvalo syttyy automaattisesti lisäämään lähialueen valaisua jo paikallaan oltaessa, kun vilkut kytketään päälle tai ohjauspyörää käännetään. Näin adaptiivinen kaarrevalotoiminto valaisee lähialueen tällaisissa tilanteissa optimaalisesti ja lisää siten aktiivista ajoturvallisuutta. Häikäisemättömän kaukovaloavustimen BMW Selective Beam ansiosta kaukovalot ovat käytössä, jos ajotilanne sen sallii, joten näkyvyys on optimaalinen myös yön pimeydessä. Järjestelmä tarkkailee edellä kulkevaa ja vastaan tulevaa liikennettä ja säätää kaukovalojen kantamaa luotettavasti estäen muiden tiellä liikkuvien häikäistymisen.

BMW HUOLENPITOSOPIMUS.

BMW HUOLENPITOSOPIMUS.

Kun sinulla on BMW Huolenpitosopimus, sinun ei tarvitse valitsemanasi ajanjaksona haaskata yhtään ajatusta kaikkien määräaikaishuoltojen ja korjaustöiden kustannuksille. Sillä BMW Huolenpitosopimus kattaa nämä palvelut ja alkuperäiset BMW-varaosat. Eikä ainoastaan omassa maassasi, vaan kaikkialla maailmassa kaikilla osallistuvilla BMW-sopimuskorjaamoilla ja valtuutetuissa BMW Service -toimipisteissä. Ja jos päätät myydä BMW-autosi, BMW Huolenpitosopimus siirtyy automaattisesti uudelle omistajalle, mikä parantaa auton jälleenmyyntiarvoa. Sopivan BMW Huolenpitosopimuksen voit valita itse. BMW Basic Huolenpitosopimukseen sisältyvät määräaikaishuollot kuten moottoriöljyn vaihto, öljynsuodatin ja täyttömäärät, mikro-, polttoneste- ja ilmansuodattimen sekä sytytystulppien huolto/vaihto ja jarrunesteen vaihto, auton tekninen perustarkastus ja muut palvelut BMW:n ohjeiden mukaan.
Jos valitset BMW Premium Huolenpitosopimuksen, saat BMW Basic Huolenpitosopimukseen sisältyvien palvelujen lisäksi vielä seuraavat kulutusosien huollot: etu- ja takajarrupalojen/-levyjen vaihto, kytkimen vaihto (tarvittaessa) ja pyyhkimen sulkien vaihto (tarvittaessa, moottoriöljyn vaihdon yhteydessä). BMW Huolenpitosopimus on saatavilla kolmesta kymmeneen vuodeksi, ja kilometrirajaksi voi valita 40 000–200 000 km.