KULJE OMAA TIETÄSI. JA OTA KOKO MAAILMA MUKAAN.

BMW ConnectedDriven palvelut ja sovellukset BMW M6 Cabriossa.

Aina askelen edellä – BMW ConnectedDrive -lisävarusteilla. Palvelujen ja sovellusten avulla voit verkottaa BMW M6 Cabrion monipuolisesti. Jotta pystyt käyttämään tietoja, viihdettä ja palveluja suoraan autosta käsin. Käytä esimerkiksi BMW M Laptimer -sovelluksen kilpaurheilutoimintoja.

Read more

BMW CONNECTEDDRIVE SERVICES.

ConnectedDrive Services toimii perustana nerokkaille BMW ConnectedDrive -palveluille, joilla ajon aikana saa autoon monenlaista tietoa ja viihdettä.
Niihin lukeutuu myös BMW Online (osa palveluista ei saatavilla Suomessa), jonka avulla pääsee käsiksi auton sijaintipaikkaan liittyviin tietoihin kuten säätiedotuksiin ja uutisiin sekä Google™-hakuun ja Office-toimintoihin.
Lisäksi sovellusten valikkoon voidaan koostaa yksilölliseksi kokonaisuudeksi haluttuja palveluita ja ominaisuuksia kuten nettikameroita, bensiinihintatietoja, pysäköintitiedotuksia, hotellioppaita jne. Myös tiettyjen älypuhelinsovellusten vaivaton, turvallinen ja ajallisesti rajoittamaton käyttö on integroitu.
ConnectedDrive Services mahdollistaa myös pääsyn BMW ConnectedDrive Store -kauppaan (ei toistaiseksi saatavilla Suomessa), josta palveluita ja sovelluksia voi vaivattomasti hankkia haluamakseen ajaksi ja koostaa juuri omien tarpeiden mukaisesti.
Lisäksi varustus ConnectedDrive Services sisältää vielä paljon muuta, mikä tekee jokaisesta BMW:llä ajamisen kerrasta elämyskokemuksen.

  • BMW ConnectedDrive Store

    BMW ConnectedDrive Storessa (ei toistaiseksi Suomessa) palveluja ja sovelluksia voi koota milloin ja missä tahansa aivan omien tarpeiden mukaisesti. Palveluja voi valita ja tilata joustavasti myös auton oston jälkeen. Näin BMW ConnectedDrive -palvelujen ja -sovelluksien käytettävissä olevien toimintojen laajuutta voidaan sovittaa myös suoraan autosta käsin, milloin vain, aivan asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaan.
    BMW ConnectedDrive Storesta tilattavat palvelut ja sovellukset on kehitetty erityisesti BMW:n kuljettajien tarpeita ja vaatimuksia ajatellen. Eri palvelujen käyttöajat voi valita yksilöllisesti. Tietyt palvelut voi siis tilata myös rajoitetuksi ajaksi, esimerkiksi lomamatkaa varten.
    BMW ConnectedDrive Storeen pääsee sekä matkan aikana suoraan BMW-autosta käsin että Internetissä My BMW ConnectedDrive -asiakasportaalin kautta. Äskettäin tilatut palvelut ja sovellukset ovat käytettävissä autossa pian valitsemisen ja tilauksen jälkeen. Lisäksi asiakas voi milloin tahansa tarkastaa BMW ConnectedDrive Storessa käytettävissä olevien palvelujen ja sovelluksien tiedot.

BMW M LAPTIMER -SOVELLUS.

BMW M Laptimer -sovelluksella voidaan rata-ajossa tallentaa ajotiedot mutka mutkalta tarkasti ja sitten analysoida oman suorituksen parantamiseksi. Tämä sovellus käyttää auton tarkkoja BMW-tunnistintietoja, ja näyttää niiden perusteella monitoiminäytössä valitut arvot. Käyttäminen hoituu iDrive-monitoimisäätimellä.

Mittauksen aikana BMW M Laptimer -sovellus tallentaa GPS-sijainnin, ajonopeuden, kiihtyvyyden eteenpäin, sivuttaiskiihtyvyyden (g-voimat), kierrosajat sekä kiihdytysajan tiettyyn nopeuteen (esimerkiksi nollasta nopeuteen 100 km/h). Auton varustuksesta ja vuosimallista riippuen myös kaasupolkimen asento, ohjauskulma, hidastuvuus, moottorin kierrosluku, kytketty vaihde ja polttonesteen kulutus sisältyvät tallennettaviin arvoihin. Tallennukset voidaan jakaa kuvina sosiaalisessa mediassa tai tallennetut arvot voidaan lähettää myös sähköpostina.

CONCIERGE SERVICE.

Oletko aina halunnut tietää, miltä tuntuisi, jos käytettävissä olisi oma hovimestari: Nyt se on mahdollista BMW ConnectedDriven Concierge Service -palvelun avulla (palvelu ei ole saatavilla Suomessa). Tämän elämää mukavoittavan palvelun ansiosta saat napin painalluksella yhteyden BMW-asiakaspalvelun työntekijöihin, jotka ovat käytettävissäsi "henkilökohtaisina assistentteina" matkan varrella.
Olitpa etsimässä jotain tiettyä ravintolaa, lähintä pankkiautomaattia tai päivystävää apteekkia – BMW-asiakaspalvelun työntekijä löytää kohteet ja lähettää tarvitsemasi osoitetiedot niin halutessasi suoraan navigointijärjestelmääsi. Concierge Services on käytettävissäsi matkapuhelimestasi riippumatta, kotimaassa ja ulkomailla, kellon ympäri viikon jokaisena päivänä ja ilman lisäkustannuksia. Käytön edellytyksenä on lisävaruste BMW ConnectedDrive Services. Palvelu ei ole saatavilla Suomessa.

ONLINE ENTERTAINMENT.

Sopivin musiikki jokaiseen tilanteeseen, jokaiselle tielle ja jokaiseen tunnelmaan. Online Entertainmentilla (ei saatavilla Suomessa) BMW-autosta on mahdollista päästä soittamaan rajoittamaton määrä miljoonista musiikkikappaleita – suoraan, ilman erillisen laitteen kuten älypuhelimen käyttöä. Jokaiseen musiikkimakuun löytyy oikeanlaista musiikkia. Kun autossa kuunnellaan jokin esittäjän kappaletta tai albumia, se tallentuu automaattisesti autossa olevalle kiintolevylle. Siten musiikkinautinto on häiriötön, täysin ilman katkoja.
Online Entertainmentilla voidaan BMW-musiikkiyhteistyökumppanin kuten Napsterin palveluihin avata vuodeksi tili kiinteään hintaan. Musiikkia voidaan sitten kuunnella ilman lisäkustannuksia kaikkiaan kuudessa Euroopan maassa: Saksa, Ranska, Britannia, Italia, Espanja ja Hollanti. Palvelu ei ole saatavilla Suomessa.

REAALIAIKAISET LIIKENNETIEDOTUKSET.

Reaaliaikaiset liikennetiedotukset (RTTI, ei saatavilla Suomessa) tuovat aina ajantasaiset liikennetilannetiedot käytettäviksi autossa. Järjestelmä välittää tarkat tiedot liikennehäiriön sijainnista ja kestosta, joten autoon saadaan lähes reaaliaikaisesti tiedot moottoriteiden, valtateiden, kantateiden sekä useiden kaupunkien sisäisen liikenteen tilanteesta. Ruuhkien kiertosuositukset auttavat löytämään nopeimman reitin ongelmakohdan ohitse kohti asetettua kohdetta. Tietojen lähteitä ovat mm. liikennöitsijöiden autokaluston ajoprofiilitiedoista saatavat GPS-tiedot, älypuhelinsovellukset ja poliisin tiedotukset sekä myös usein toistuvat liikennevirtamallitiedot kuten työmatkaliikenne.
Vallitseva liikennetilanne visualisoidaan navigoinnin karttanäkymässä värjäämällä tie- ja katuosuuksia vihreällä, keltaisella, oranssilla tai punaisella.

REMOTE SERVICES.

Remote Services -etäkäyttötoiminnoilla voidaan auton sijainti katsoa älypuhelimella, jolla myös voidaan etäavata ja etälukita auton keskuslukitus ja tehdä paljon muutakin.
Remote Services -etäkäyttötoiminnolla ja ilmaisella BMW ConnectedDrive App -sovelluksella (saatavissa Apple Storesta ja Google Play Storesta) voidaan etäohjata BMW-auton eri toimintoja, kuten keskuslukituksen toimintaa. Myös navigointiin löydetyn kohdeosoitteen syöttö auton navigointijärjestelmään on mahdollista online-hausta powered by Google™. Lisäksi auton sijainti voidaan näyttää. Käyttämistä varten Remote Services -toiminnot pitää kerran aktivoida My BMW ConnectedDrive -asiakasportaalissa osoitteessa www.bmw-connecteddrive.fi.

ÄLYKÄS HÄTÄPUHELU.

Älykäs hätäpuhelu mahdollistaa nopean ja tarkoituksenmukaisen avunsaannin hätätilanteessa sekä koulutetun henkilökunnan avun ympäri vuorokauden. Onnettomuuden satuttua, esimerkiksi kun turvatyynyt ovat lauenneet tai turvavöiden kiristimet aktivoituneet onnettomuudesta johtuen, järjestelmä soittaa automaattisesti hätäpuhelun.
BMW:n onnettomuuspalvelu (englanninkielinen) saa pelastustöiden kannalta tärkeät tiedot kuten auton tarkan sijainnin, tiedot onnettomuuden vakavuudesta ja matkustajien loukkaantumisvaarasta autoon kiinteästi asennetun SIM-kortin välityksellä, eli omasta matkapuhelimestasi riippumatta. BMW:n onnettomuuspalvelu ilmoittaa asiasta viipymättä lähimmälle hätäkeskukselle tai ohjaa puhelun heille ja on onnettomuuden uhrien tukena puhelimitse siihen saakka, että pelastushenkilökunta pääsee paikalle. Hätäpuhelun voi käynnistää myös manuaalisesti esimerkiksi onnettomuuden muiden osapuolten auttamiseksi.