SYDÄMESI ÄLLISTYY.

BMW M6 Cabrion muotoilu.

SYDÄMESI ÄLLISTYY.

BMW M6 Cabrion muotoilu.

Tämä ei ole olemus, tämä on kannanotto: voimakkaalla muotokielellään BMW M6 Cabrio korostaa vaikuttavalla tavalla väkevää siluettiaan. Ulkonevat pyöränkotelot ja M autoille ominaiset yksityiskohdat ovat sekä katseenvangitsijoita että vahvistus käytettävissä olevasta suorituskyvystä. Sen kokee upeimmin kuljettajasuuntautuneessa, BMW Individual -valikoiman ylellisillä materiaaleilla viimeistellyssä ohjaamossa. Ja voimakkaimmin, kun tyylikäs kangaskatto on kadonnut äänettömästi 19 sekunnissa.

SYDÄMESI ÄLLISTYY.BMW M6 Cabrion muotoilu.

Tämä ei ole olemus, tämä on kannanotto: voimakkaalla muotokielellään BMW M6 Cabrio korostaa vaikuttavalla tavalla väkevää siluettiaan. Ulkonevat pyöränkotelot ja M autoille ominaiset yksityiskohdat ovat sekä katseenvangitsijoita että vahvistus käytettävissä olevasta suorituskyvystä. Sen kokee upeimmin kuljettajasuuntautuneessa, BMW Individual -valikoiman ylellisillä materiaaleilla viimeistellyssä ohjaamossa. Ja voimakkaimmin, kun tyylikäs kangaskatto on kadonnut äänettömästi 19 sekunnissa.

ULKOPUOLEN MUOTOILU.

On suorastaan sääli, että tämä näkymä on useimmiten pian taas kadonnut näköpiiristä. Sillä olipa katto auki tai kiinni, voimakkaine linjoineen BMW M6 Cabrio on todellinen katseenvangitsija, etenkin jos siihen on valittu lisävarusteinen BMW Individual Frozen Blue -metalliväri. Muotoilu ja suorituskyky muodostavat täydellisen symbioosin. Kuinka täydellisen, sen tunnistaa aerodynaamisesti optimoidusta etuhelmasta, jonka kookkaat imuilmakanavat tarjoavat V8-voimanlähteelle aina riittävästi ilmaa.
Pienimpiinkin yksityiskohtiin on kiinnitetty erittäin suurta huomiota. Sen vahvistaa tapa, jolla jäähdyttimensäleikön korkeakiiltoisen mustat kaksoisrivat ympäröivät M tunnusta. Tai se, kuinka väkevästi muotoillut M sivuimuilmakanavat ja niihin yhdistetyt vilkut luovat selviä korostuksia heti pyöränkoteloiden takana. Muodon ja funktion elegantti yhteispeli, joka näyttäytyy myös takahelmassa. Se sulkee M autoille ominaiset kaksoispakoputkenpäät ja tarvittavan aerodynaamisen pidon luovan diffuusorin itseensä tukien BMW M6 Cabrion harmonista linjakkuutta. Olipa pään yllä kangaskatto tai avotaivas.

FAST CLASS.

Video BMW M6 Cabrion muotoilusta.

FAST CLASS.

Video BMW M6 Cabrion muotoilusta.

SISÄTILAN DESIGN.

BMW M6 Cabrion sisätila on toteutettu mittojen mukaan, huolella harkittu arkkitehtuuri ei jätä kysymyksiä avoimiksi. Kuin yhdessä muotoista valettuna ohjaamo ympäröi pilottia, niin haluttaessa BMW Individual -malliston valikoiduista materiaaleista valmistettuna. Jokainen hallintalaite on juuri siellä, missä sitä tarvitaan. Harvoin on tuntenut oloaan näin nopeasti kotoisaksi urheiluautossa. Toiminnallisen keskipisteen muodostaa nahkainen M ohjauspyörä, ja vain sormenleveyden etäisyydellä sen luistoa estävistä peukalonpaikoista: Drivelogicilla varustetun M kaksoiskytkinvaihteiston vaihdevivut ja M Drive -näppäimet.

Jotta kaikki on näkyvillä kuljettajan istuimelta käsin, M autojen omat mittarit näyttävät ajon kannalta tärkeät tiedot luotettavasti kirkkaassakin valossa. Täydellinen yhdistelmä suorituskykyä ja aitoa Cabrio-riemua. Parhaiten siitä nauttii ergonomisilla M istuimilla, kun ne on verhoiltu ylellisellä nahkalla Opal White Fine-grain – ja ympärillä on ylelliset sisäkoristelistat Ash Grain White.

KANGASKATTO.

Täysautomaattinen kangaskatto tarjoaa erinomaisen ääni- ja lämpöeristyksen. Suljettuna se tekee Cabrion siluetista coupémaisen. Sähkötoimisesta alas laskettava, lämmitettävä takalasi mahdollistaa sisätilan tehokkaan tuuletuksen ilman vetoa.

Anthracite Silver Effect -version lisäksi kangaskatosta on saatavilla kaksi muutakin värivaihtoehtoa. Ajonopeuteen 40 km/h saakka se avautuu vain 19 sekunnissa ja sulkeutuu 24 sekunnissa.

Suljetunkaan katon alla Cabrion matkustajien ei tarvitse täysin luopua avoautoelämyksestä: kaikki viisi lasia saa laskettua alas samanaikaisesti, vaikka katto jätettäisiin suljetuksi, vaikkapa suojaamaan liian kuumasti porottavalta auringolta.

M ULKOPEILIT.

Aerodynamiikaltaan tuntuvasti optimoidut M ulkopeilit ovat jo vuosikymmenten ajan kuuluneet urheilullisen dynaamisen M designin erityistuntomerkkeihin. Kaksiosaisilta vaikuttavat varret erottavat peilit korista tehden niistä designsymbolit, jotka samalla viestivät olevansa täsmällisyyttä tehostavia rakenneosia. Ne tuovat sivunäkymään lisää luonnetta ja dynamiikkaa ja antavat aerodynamiikalle viimeisen silauksen.

VANTEET.

VANTEET.

Vakiovarusteisten 19" M kevytmetallivanteiden ohella on tarjolla kolme ylellistä 20" vannevaihtoehtoa. Double-spoke 343 M vanteissa on maksimaalisen lujuuden tarjoavat kiillotetut tai mattamustat taotut puolat ja lisäksi tulevat eturenkaita leveämmät takarenkaat – tämä versio korostaa tehokkaasti BMW M6 Cabrion suorituskykyä. Double-spoke 601 M Bicolor-version olemus on sirompi: seitsemän puolan välistä katse pääsee ihailemaan reilunkokoisia jarrulevyjä ja M logon koristamia mattakultaisia jarrusatuloita, kun autossa on Competition-paketti ja M hiilikuitu-keramiikka-jarrut.

BMW INDIVIDUAL.

Jokaisen luonteen ainutkertaisuus ilmenee yksityiskohdissa. Sillä niihin kätkeytyy todellisen ylellisyyden alkulähde. Anna täydellisyyden tavoittelulle omanlaisesi ilmaisu. Uuteen BMW M6 Cabrio -malliin sopivilla BMW Individual -varusteilla.

Yksilöllisyyden ilmaisu.

  • BMW Individual auton ulkopuolella

    Näin raikasta voi yksilöllinen estetiikka olla. Sitä ilmaisee BMW M6 Cabrio täyteläisessä BMW Individual Frozen Blue -metallivärissä. Se on värisävy, joka korostaa atleettista olemusta ja voimakkaita linjoja modernin mattapintaisella ulkonäöllään. Mutta kaikilla muillakin BMW Individual -ulkoväreillä on aivan omanlaisensa luonne. Räväkästä moderniin ja aina eleganttiin saakka. Niin myös Citrine Black -metallivärillä: kun valo osuu syväntummaan oliivinmustaan pintaan, sen alla näyttää kimmeltävän hienon hienoa kultapölyä.
    Valitsitpa minkä BMW Individual -värisävyn tahansa, se ilmentää omaa persoonallisuuttasi upeasti.

  • BMW Individual auton sisätilassa

    Tämä lienee paras paikka auringon alla oman itsensä ilmaisuun. BMW M6 Cabrio ja ylellinen BMW Individual -valikoima ovat avoimia sinun henkilökohtaiselle tyylillesi. Enemmän kuin upea on tämä kuvassa näkyvä Merino Fine-grain -nahkan säteilevä Opal White -väri, joka yhdistettynä jalopuisen sisäkoristelistan Ash Grain White graafisuuteen luo sisätilaan täydellisen harmonian ja muistuttaa modernien luksusveneiden ylellistä olemusta. Erityinen värikorostus: käsityönä toteutetut tummat koristeompeleet, jotka luovat vaikuttavan kontrastin. Jotta voit itse päättää vaikutelmasta, BMW Individual -valikoimassa on tarjolla laaja kirjo erilaisia värisävyjä, esimerkiksi Platinum, Champagne ja Cohiba Brown. Nahkan huokoinen pinta saa aikaan ainutlaatuisen luksuselämyksen, jota saa vielä tehostettua valitsemalla BMW Individual -kattoverhous Alcantara: se viimeistelee sisätilan täydellisesti ja takaa siten maksimaalisen arvokkuuden.