Mies nojaa BMW X6 M50i:n perään.

THE X6

Mies nojaa BMW X6 M50i:n perään.

BMW X6 M50i:N YKSITYISKOHDAT, VARUSTEET JA TEKNISET TIEDOT

THE X6

BMW X6 M50i:N YKSITYISKOHDAT, VARUSTEET JA TEKNISET TIEDOT

THE X6BMW X6 M50i:N YKSITYISKOHDAT, VARUSTEET JA TEKNISET TIEDOT

Uusi BMW X6 M50i on tullut sykähdyttämään. Voimakkaan, 8-sylinterisen BMW TwinPower Turbo -bensiinimoottorin ja adaptiivisen M-alustan ansiosta se tarjoaa ainutlaatuisen ajodynamiikan ja poikkeuksellisen suorituskyvyn – sekunnin murto-osissa. Innovatiiviset teknologiat, kuten BMW-jäähdyttimensäleikkö Iconic Glow tai upeat X-designtyyliset BMW-laserajovalot, korostavat auton ainutlaatuisuutta ja pioneerihenkeä. Uusimman sukupolven BMW-avustinjärjestelmät takaavat puolestaan erinomaisen turvallisuuden. Myös sisätila tarjoaa uraauurtavia varusteita, kuten lämpötilasäädöllä varustetut juomatelineet ja BMW Operating System 7.0 -käyttökonseptin, johon sisältyy vaikuttava 12,3-tuumainen kosketusnäyttö.

Read more

BMW X6 M50i.

Ajodynamiikka ja M-kohokohdat.

Jätä hyvästit keskinkertaisuudelle ennätyksellisen nopeasti: uusi BMW X6 M50i tarjoaa ensiluokkaisen ketteryyden, sillä se on varustettu uraauurtavilla moottori- ja voimansiirtoteknologioilla, kuten äärimmäisen tehokkaalla, 8-sylinterisellä BMW TwinPower Turbo -bensiinimoottorilla, sekä huipputarkoilla ajodynamiikkakomponenteilla, joista esimerkkinä ovat adaptiivinen M-alusta Professional ja xDrive-neliveto.
Mies seisoo BMW X6 M50i:n vieressä, 3/4-näkymä auton perästä.
  • M-ajodynamiikka
  • M-kohokohdat
BMW X6 M50i, Steptronic Sport -automaattivaihteisto.

Steptronic Sport -automaattivaihteisto.

8-vaihteinen, Launch Control -kiihdytysavustimella varustettu Steptronic Sport -automaattivaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti ja automaattisesti. Kuljettaja voi halutessaan kytkeä vaihteet myös manuaalisesti valitsinvivulla tai vaihdekatkaisimilla ‒ rauhallisesti lipuen tai sporttisen dynaamisesti ajettaessa. Ajoasetusta SPORT käytettäessä ja kun valitsinvipu on siirretty vasempaan solaan S/M, vaihtamiset tapahtuvat erittäin suorituskykypainotteisesti.
BMW X6 M50i:n sisätila, kuva ohjaamosta.

Adaptiivinen M-alusta.

Adaptiivinen M-alusta mukautuu elektronisesti ohjattuna tieolosuhteisiin ja kulloiseenkin ajotilanteeseen. Ajodynamiikkakatkaisimella voit lisäksi valita alustan toiminnalle haluamasi luonteen: mukavuuspainotteisesta erittäin urheilulliseen ja ketterään ohjattavuuteen.
Vaihdevivussa M-merkki.

Vaihdevivussa M-merkki.

Keskikonsolissa vaihdevivun edessä on värillinen M-merkki, joka korostaa sisätilan sporttista yleisilmettä ja viittaa tämän auton erinomaisiin ajodynaamisiin ominaisuuksiin.
BMW X6 M50i:n perä, kuva M Sport -pakoputkistosta.

M Sport -pakoputkisto.

M Sport -pakoputkistolla saadaan aikaan äänimaailma, jonka sävy on valittavissa ajodynamiikkakatkaisimella: ajoasetukset SPORT ja SPORT+ täydentyvät väkevällä moottorisoundilla, kun taas mukavuuspainotteisen ajoasetuksen yhteydessä äänet ovat hillitymmät.
BMW X6 M50i, jossa älykäs xDrive-nelivetojärjestelmä.

xDrive.

Älykäs BMW-nelivetojärjestelmä xDrive jakaa moottorin voiman portaattomasti ja ajotilanteeseen muuttuvassa suhteessa etu- ja takapyörille parantaen vetopitoa, ajodynamiikkaa ja ajoturvallisuutta kaikissa ajotilanteissa. Auton käsiteltävyyden tarkkuutta lisää elektronisesti ohjattu voiman jakautuminen kaarreajon ali- ja yliohjautumistilanteissa.
BMW X6 M50i:n sisätila, kuva ajodynamiikkakatkaisimesta.

Ajodynamiikkakatkaisin.

Ajodynamiikkakatkaisimella voidaan valita ajoasetukseksi oletusasetus COMFORT, taloudellisuuspainotteinen ECO PRO tai urheilullinen SPORT, jolloin ajettavuus on tavanomaista dynaamisempaa. Uuden interaktiivisen Adaptive Mode -mukautusasetuksen valitsemisen myötä adaptiivisen alustan, ohjauksen ja Steptronic-automaattivaihteiston toiminta mukautetaan valitsevaan ajotilanteeseen.
BMW X6 M50i, jossa 8-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinimoottori.

8-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinimoottori.

8-sylinterisessä BMW TwinPower Turbo -bensiinimoottorissa on kaksi pakokaasuahdinta, täysin säätyvä venttiilinajoitus Valvetronic ja bensiinin High Precision -suoraruiskutus. Moottorin huipputeho on 390 kW (530 hv) ja suurin vääntömomentti 750 Nm. Kummatkin pakokaasuahtimet on sijoitettu kompaktisti sylinteririvien väliin.
BMW X6 M50i:n ulkopuoli, kuva kevytmetallivanteesta.

22" M-kevytmetallivanteet V-spoke 747 M Bicolor, takarenkaat eturenkaita leveämmät.

22” M-kevytmetallivanteet V-spoke 747 M Cerium Grey matta, kiiltosorvatut, takarenkaat eturenkaita leveämmät, edessä vanteet 9,5J x 22 ja renkaat 275/35 R22, takana vanteet 10,5J x 22 ja renkaat 315/30 R22.
Lähikuva BMW X6 M50i:n takaspoilerista.

M Carbon -takaspoileri.

M Carbon -takaspoileri korostaa auton voimakasta ja urheilullista ilmettä ja vähentää tuntuvasti perän nostetta.
Lähikuva BMW X6 M50i:n sisätilan nahkaisesta M-ohjauspyörästä.

Nahkainen M-ohjauspyörä.

Nahkaisessa M-ohjauspyörässä on monitoiminäppäimet, M-merkki, kuljettajan turvatyyny-yksikkö ja kolme puolaa. Ohjauspyörän kehä on verhoiltu Walk-nappanahkalla, jossa on mustat saumat. Peukalosyvennykset takaavat urheilullisen ohjaustuntuman.
BMW X6 M50i, lähikuva M Carbon -ulkopeilikoteloista.

M Carbon -ulkopeilikotelot.

M Carbon -ulkopeilikotelot korostavat auton voimakasta ja urheilullista ilmettä.
BMW X6 M50i:n tekniset tiedot

BMW X6 M50i:N TEKNISET TIEDOT