STARTING AT INCREDIBLE.

Täysin uusi BMW M5, jossa M xDrive.

METSÄSTÄJÄ. MYÖS KERÄILIJÖILLE.

BMW M5 First Edition inspired by BMW Individual.

STARTING AT INCREDIBLE.

Täysin uusi BMW M5, jossa M xDrive.

METSÄSTÄJÄ. MYÖS KERÄILIJÖILLE.

BMW M5 First Edition inspired by BMW Individual.

Jännittävän eleganttia muotoilua. Voimaa enemmän kuin koskaan. BMW M5:n uusi sukupolvi on kannanotto huippuluokan insinööritaidon ja innovatiivisen ajoälyn puolesta. Ennennäkemättömien ajodynaamisten ulottuvuuksien saavuttamiseksi aina äärirajoilla saakka. Täynnä huippumodernia tekniikkaa, joka tekee bisnesarjesta turvallisempaa ja mukavampaa. Uudessa BMW M5 mallissa on tehoa 600 hv (441 kW), ja auton innovatiivinen nelivetojärjestelmä M xDrive tekee kuljettajasta suurteho-urheilusedanin suvereenin hallitsijan, joka nauttii uuden tason M ajonautinnosta – uskomattomasta voimasta, täsmällisyydestä ja ajettavuudesta.

 

Täysin uusi BMW M5 Sedan on nyt ennakkomyynnissä. Kysy lisää BMW-jälleenmyyjältäsi.

STARTING AT INCREDIBLE.

HUIPPUTEHOA POTENSSIIN 5.

  • 01 Teho 441 kW (600 hv)
  • 02 Huippuvääntö 750 Nm
  • 03 Nollasta sataan 3,4 sekunnissa
  • 04 Huippunopeus 305 km/h kun M Driver’s Package
  • 05 Ylivoimainen ajodynamiikka M xDriven ansiosta

EI BUSINESS- VAAN FIRST-CLASS-OHJAAMO.

Täysin uuden M xDrivella varustetun BMW M5 -mallin muotoilu.

"Täysin uusi BMW M5, jossa on M xDrive, kulkee kuin takavetoinen auto, mutta vain paremmalla pidolla."
Frank van Meel, BMW M GmbH, hallituksen puheenjohtaja.

HENKEÄSALPAAVAN SUVEREENI.

Miten uuden BMW M5 -auton valtaisa suorituskyky muunnetaan suoraan ja täsmällisesti maksimaaliseksi ajodynamiikaksi? Innovatiivisilla tekniikoilla, joihin innoitus on saatu autourheilusta.

Huipputäsmälliset vaihteen vaihdot.

8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto, jossa on Drivelogic, vaihtaa vaihteet erittäin nopeasti. Käytettävissä on useita vaihtamisvaihtoehtoja: erittäin urheilullisesta ja dynaamisesta mukavaan ja polttonestettä säästävään. Automaattivaihteiston vaihteet voi myös kytkeä manuaalisesti joko valitsinvivulla tai ohjauspyörässä olevilla vaihdekatkaisimilla.

Maksimaalinen hidastus.

M hiilikuitu-keramiikkajarrut tuottavat jarrutusvoimat vieläkin nopeammin. Nämä jarrut ovat korroosionkestävät, kestävät erinomaisesti kuumuutta, kuluvat selvästi vähemmän ja ovat kevyemmät, mikä parantaa auton dynamiikkaa ja kiihtyvyyttä. Erikoistekniikasta viestivät jarrusatuloissa olevat metallikulta-mattaväriset M merkit.

Materiaaliominaisuuksien vuoksi saattaa ajo- ja käyttötilanteesta riippuen aiheutua ääniä, erityisesti märällä kelillä juuri ennen auton pysähtymistä. Kosteus, vesisade ja maantiesuola voivat heikentää perinteisten jarrujen tehoa. Jarrujen tehon tällaisen hetkellisen heikentymisen seurauksena jarrutukseen tarvittava poljinvoima on suurempi.

Täydellinen ajettavuus.

M Servotronic tuottaa kuhunkin ajotilanteeseen ja ajonopeuteen parhaiten sopivan ohjaustehostusvoiman. Lisäksi se välittää kaikissa ajonopeuksissa suoran ja tarkan ohjaustuntuman. Järjestelmä on erityisesti M malliin sovitettu. Ohjaustehostuksen säätelyyn on käytettävissä kolme katkaisimella valittavaa erilaista säätökäyrää.

Optimaalinen voiman jakautuminen.

Aktiivinen M tasauspyörästö optimoi pitoa ja ajovakautta kaistaa vaihdettaessa ja kiihdytettäessä kaarteesta suoralle, rivakassa kaarreajossa sekä tien pinnan ollessa epätasalaatuinen. Vetopidon optimointi tapahtuu tasauspyörästön elektronisesti ohjatulla lamellijarrulla, joka pienentää takapyörien välistä pyörimisnopeuseroa.

PAINOA ALENNETTU. SOUNDIA OPTIMOITU.

PAINOA ALENNETTU. SOUNDIA OPTIMOITU.

M Sport -pakoputkisto.

M Sport -pakoputkiston äänet mukautuvat, sillä pakoputkistoon integroitu virtausläppätekniikka sovittaa pakoäänet vastaamaan valittua ajoasetusta. Ajodynamiikkakatkaisimella valittavissa olevat moottoria koskevat ajoasetukset SPORT ja SPORT+ täydentyvät väkevällä moottorisoundilla, kun taasen mukavuuspainotteisen ajoasetuksen yhteydessä äänet ovat hillitymmät. Lisäksi melutasoa voidaan alentaa uudella Sound Control -katkaisimella.

YHTEYDET JA KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT.

BMW M5 asettaa uusia mittapuita verkottumisen ja kuljettajan tukemisen alalla. Halusitpa järjestää tapaamisia, lukea sähköposteja tai yltää uusiin aikaennätyksiin kilparadoilla. Innovatiivinen käyttökonsepti, monitoimimittaristo ja Head-Up-näyttö saavat vakuuttumaan erittäin intuitiivisella ohjauksella, digitaalisilla palveluilla ja täysin uudenlaisilla, M autojen omilla esitystavoilla. Jotta pystyt hahmottamaan kaikki ajon kannalta keskeiset tiedot sekunnin murto-osissa: vaihde-, navigointi- tai ajonopeusnäytöstä nelivetotilaan ja edelleen itse valitsemiesi asetusten näyttöön. Lukuisat älykkäät avustinjärjestelmät ovat niin halutessasi tukenasi.

BMW M5 FIRST EDITION INSPIRED BY BMW INDIVIDUAL.

BMW M5 FIRST EDITION INSPIRED BY BMW INDIVIDUAL.