Harmaa M5 Competition ja sininen BMW M5 ajavat moottoritiellä taustallaan aavikkomaisema

STARTING AT INCREDIBLE.

Harmaa M5 Competition ja sininen BMW M5 ajavat moottoritiellä taustallaan aavikkomaisema

Täysin uusi BMW M5, jossa M xDrive.

Harmaa BMW M5 Competition ajaa moottoritiellä taustallaan aavikkomaisema

RAJUMPI KUIN KOSKAAN ENNEN.

Harmaa BMW M5 Competition ajaa moottoritiellä taustallaan aavikkomaisema

Uusi BMW M5 Competition.

STARTING AT INCREDIBLE.

Täysin uusi BMW M5, jossa M xDrive.

RAJUMPI KUIN KOSKAAN ENNEN.

Uusi BMW M5 Competition.

Jännittävän eleganttia muotoilua. Voimaa enemmän kuin koskaan aiemmin. BMW M5:n uusi sukupolvi on kannanotto huippuluokan insinööritaidon ja innovatiivisen ajoälyn puolesta. Ennennäkemättömien ajodynaamisten ulottuvuuksien saavuttamiseksi aina äärirajoilla saakka. Täynnä huippumodernia tekniikkaa, joka tekee bisnesarjesta turvallisempaa ja mukavampaa. Innovatiivinen nelivetojärjestelmä M xDrive ja 625 hv:n* (460 kW)* tehoinen uusi BMW M5 tekee kuljettajasta suurteho-urheilusedanin suvereenin hallitsijan, joka nauttii uuden tason M ajonautinnosta – uskomattomasta voimasta, täsmällisyydestä ja ajettavuudesta.

* Nämä arvot koskevat mallia BMW M5 Competition.

Read more

PYYDÄ TARJOUS.

Lisää yhteystietosi, sinua kiinnostavan BMW-mallin tiedot tai rakentamasi auton linkki tarjouspyyntölomakkeeseen. BMW-jälleenmyyjäsi ottaa sinuun pian yhteyttä.

STARTING AT INCREDIBLE.

HUIPPUTEHOA POTENSSIIN 5.

  • 01 Teho 460 kW* (625 hv)*
  • 02 Huippuvääntö 750 Nm
  • 03 Nollasta sataan 3,3 sekunnissa*
  • 04 Huippunopeus 305 km/h kun M Driver’s Package
  • 05 Ylivoimainen ajodynamiikka M xDriven ansiosta

* Nämä arvot koskevat mallia BMW M5 Competition.

Read more

HIGH PERFORMANCE BUSINESS.

Täysin uuden BMW M5 -mallin muotoilu.

Harmaa BMW M5 Competition kuvattuna takaa sivulta tumman taustan edustalla

M Design.

BMW M5 mallin selkeä, M malleille tyypillinen muotoilu viestii vähillä linjoilla johdonmukaista dynamiikkaa joka suunnasta katseltuna. BMW Individual korkeakiiltoinen Shadow Line korostaa urheilullista luonnetta ylellisellä tavalla. Kynnyspalkkialueen M5 Competition -tekstilogokalvot ovat saatavana lisävarusteena.

Read more
Harmaan BMW M5 Competition -mallin M ulkopeilit

M ulkopeilit.

Auton urheilullista ilmettä tehostavissa M ulkopeileissä on kaksoispykälämuotoilu ja integroidut LED-lisävilkut. Nämä aerodynamiikaltaan optimoidut tarkkuusrakenneosat ovat urheilullisen dynaamisen M designkonseptin selkeä ilmaus.

Read more
Harmaan BMW M5 Competition -mallin M jäähdyttimensäleikkö kuvattuna edestä

M jäähdyttimensäleikkö.

M jäähdyttimensäleikkö, jossa on M5 mallitunnus ja mustat korkeakiiltoiset kaksoisrivat, tekee yksiselitteisen selväksi, että voimakas keula kätkee tehokkaan M voimanlähteen, joka takaa henkeäsalpaavan suorituskyvyn.

Read more
Harmaan BMW M5 Competition -mallin M konepelti kuvattuna ylhäältä

M konepelti.

Kaksi luonteikasta taitetta muovaa uuden BMW M5:n kevyestä alumiinista valmistettua konepeltiä. CFRP-katon muotoilu tarttuu M malleille ominaisiin linjoihin ja johtaa ne katkeamattomina aina perään saakka.

Read more
Harmaan BMW M5 Competition -mallin M Carbon -katto kuvattuna ylhäältä

M Carbon -katto.

Auton nerokaan kevytrakenteisuuden osana hiilikuituvahvisteisesta muovista (CFRP) valmistettu M Carbon -katto ja alumiininen konepelti keventävät auton painoa ja parantavat siten ajodynamiikkaa.

Read more
Harmaan BMW M5 Competition -mallin kylkien M ilmanpoistoaukot

Kylkien M ilmanpoistoaukot.

M tyyliset mustat korkeakiiltoiset ilmanpoistoaukot ja niiden M5-mallimerkinnät korostavat selvästi kolmiulotteisina elementteinä auton urheilullista luonnetta sekä teknisen täydellisyyden ja tunteisiin vetoavan muotoilun liittoa, joista M mallit on aina tunnettu.

Read more
Harmaan BMW M5 Competition -mallin 20" kevytmetallivanteet 789 M

20" kevytmetallivanteet 789 M, taotut.

Ylelliset taotut 20" M kevytmetallivanteet Y-spoke 789 M Bicolor ja eturenkaita leveämmät takarenkaat korostavat BMW M5 Competition -mallin voimaa.

Read more
BMW M5 Competition -mallin M kaksoispakoputkenpäät maantasosta kuvattuna

M kaksoispakoputkenpäät.

M malleille tyypilliset kaksoispakoputkenpäät ja takahelmaan keskelle sijoitettu diffuusori julistavat yksiselitteisesti BMW M5 Competition -mallin urheilullisia pyrkimyksiä.

Read more

EI BUSINESS- VAAN FIRST-CLASS-OHJAAMO.

Täysin uuden M xDrivella varustetun BMW M5 -mallin muotoilu.

"Täysin uusi BMW M5, jossa on M xDrive, kulkee kuin takavetoinen auto, mutta vain paremmalla pidolla."
Frank van Meel, BMW M GmbH, hallituksen puheenjohtaja.

HENKEÄSALPAAVAN SUVEREENI.

Miten uuden BMW M5 -auton valtaisa suorituskyky muunnetaan suoraan ja täsmällisesti maksimaaliseksi ajodynamiikaksi? Innovatiivisilla tekniikoilla, joihin innoitus on saatu autourheilusta.

Read more

Huipputäsmälliset vaihteen vaihdot.

8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto, jossa on Drivelogic, vaihtaa vaihteet erittäin nopeasti. Käytettävissä on useita vaihtamisvaihtoehtoja: erittäin urheilullisesta ja dynaamisesta mukavaan ja polttonestettä säästävään. Automaattivaihteiston vaihteet voi myös kytkeä manuaalisesti joko valitsinvivulla tai ohjauspyörässä olevilla vaihdekatkaisimilla.
Read more

Maksimaalinen hidastus.

M hiilikuitu-keramiikkajarrut tuottavat jarrutusvoimat vieläkin nopeammin. Nämä jarrut ovat korroosionkestävät, kestävät erinomaisesti kuumuutta, kuluvat selvästi vähemmän ja ovat kevyemmät, mikä parantaa auton dynamiikkaa ja kiihtyvyyttä. Erikoistekniikasta viestivät jarrusatuloissa olevat metallikulta-mattaväriset M merkit.

Materiaaliominaisuuksien vuoksi saattaa ajo- ja käyttötilanteesta riippuen aiheutua ääniä, erityisesti märällä kelillä juuri ennen auton pysähtymistä. Kosteus, vesisade ja maantiesuola voivat heikentää perinteisten jarrujen tehoa. Jarrujen tehon tällaisen hetkellisen heikentymisen seurauksena jarrutukseen tarvittava poljinvoima on suurempi.
Read more

Täydellinen ajettavuus.

M Servotronic tuottaa kuhunkin ajotilanteeseen ja ajonopeuteen parhaiten sopivan ohjaustehostusvoiman. Lisäksi se välittää kaikissa ajonopeuksissa suoran ja tarkan ohjaustuntuman. Järjestelmä on erityisesti M malliin sovitettu. Ohjaustehostuksen säätelyyn on käytettävissä kolme katkaisimella valittavaa erilaista säätökäyrää.
Read more

Optimaalinen voiman jakautuminen.

Aktiivinen M tasauspyörästö optimoi pitoa ja ajovakautta kaistaa vaihdettaessa ja kiihdytettäessä kaarteesta suoralle, rivakassa kaarreajossa sekä tien pinnan ollessa epätasalaatuinen. Vetopidon optimointi tapahtuu tasauspyörästön elektronisesti ohjatulla lamellijarrulla, joka pienentää takapyörien välistä pyörimisnopeuseroa.
Read more

PAINOA ALENNETTU. SOUNDIA OPTIMOITU.

BMW M5 Competition -mallin M kaksoispakoputkenpäät maantasosta kuvattuna

PAINOA ALENNETTU. SOUNDIA OPTIMOITU.

M Sport -pakoputkisto.

M Sport -pakoputkiston äänet mukautuvat, sillä pakoputkistoon integroitu virtausläppätekniikka sovittaa pakoäänet vastaamaan valittua ajoasetusta. Ajodynamiikkakatkaisimella valittavissa olevat moottoria koskevat ajoasetukset SPORT ja SPORT+ täydentyvät väkevällä moottorisoundilla, kun taasen mukavuuspainotteisen ajoasetuksen yhteydessä äänet ovat hillitymmät. Lisäksi melutasoa voidaan alentaa uudella Sound Control -katkaisimella.

YHTEYDET JA KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT.

BMW M5 asettaa uusia mittapuita verkottumisen ja kuljettajan tukemisen alalla. Halusitpa järjestää tapaamisia, lukea sähköposteja tai yltää uusiin aikaennätyksiin kilparadoilla. Innovatiivinen käyttökonsepti, monitoimimittaristo ja Head-Up-näyttö saavat vakuuttumaan erittäin intuitiivisella ohjauksella, digitaalisilla palveluilla ja täysin uudenlaisilla, M autojen omilla esitystavoilla. Jotta pystyt hahmottamaan kaikki ajon kannalta keskeiset tiedot sekunnin murto-osissa: vaihde-, navigointi- tai ajonopeusnäytöstä nelivetotilaan ja edelleen itse valitsemiesi asetusten näyttöön. Lukuisat älykkäät avustinjärjestelmät ovat niin halutessasi tukenasi.

Harmaa BMW M5 Competition ajaa moottoritiellä taustallaan aavikkomaisema

BMW M5 COMPETITION

BMW M5 COMPETITION

  • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

    Esitetyt polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Henkilöautojen kulutuksen ja päästöjen mittaustavasta (WLTP) johtuen autoon valitut varusteet voivat vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin ja sitä kautta autoveron määrään sekä auton kokonaishintaan. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp.

    Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.