YLIVOIMAINEN JOKA SUHTEESSA.

BMW M5 Sedan.

            

YLIVOIMAINEN JOKA SUHTEESSA.BMW M5 Sedan.

            

Kiihtyvyys 0–100 km/h s

4,3

CO2-päästö yhdistetty g/km

231

Suurin vääntö (Nm) kierrosluvulla 1/min

680/1500–5750

Myös viidennessä sukupolvessa BMW M5 Sedan ilmentää aitoa atleettisuutta. Tinkimätön suorituskyky sijoittaa sen ylivoimaisesti kärkeen, johdonmukaisesti se voittaa jokaisen haasteen. Kun BMW M TwinPower Turbo V8-bensiinimoottori ja suurtehoalusta paljastavat todellisen luonteensa, on pian selvä, että tämä Sedan kantaa moottoriurheilun geenejä.

KAMPANJAT.

BMW Kesäkampanja

Kaksi BMW:tä yhden hinnalla!

Kun teet kaupat uudesta BMW:stä kesäkuussa, saat upean BMW Cruise Bike -polkupyörän ja 500 € Neste Lahjakortin kaupan päälle!

TUTUSTU TARKEMMIN BMW M5 SEDANIIN.

Muotoilu.

BMW M5 Sedan. Tyylikäs urheilija, jonka vaikuttavan suorituskyvyn tuntee ensi silmäyksellä. Automuotoilua, jonka mittapuuksi kelpaavat vain tiukimmat vaatimukset. Kilpaurheilutunnelmaa, jossa viihdyt: BMW M5 Sedanin ulkopuolen herättämä ihastus jatkuu saumattomasti, kun ovet avataan. Sisätilan suunnittelun lähtökohtana on ollut täydellinen urheiluauton suorituskyvyn hallitseminen ja jokaisesta ajokilometristä nauttiminen.

Ajodynamiikka.

Kehitetty kilparadoilla, valmistettu arjen tarpeisiin. BMW M5 Sedan on tulosta BMW M GmbH:n omasta kehitystyöstä: se noudattaa johdonmukaisesti M filosofiaa ja yhdistää High Performance -suorituskyvyn ja erinomaisen arkikäytettävyyden täydelliseksi kokonaisuudeksi.

Tehokkuus.

Täydellä voimalla eteenpäin – juuri siihen BMW M5 Sedanin BMW M TwinPower Turbo V8-bensiinimoottori näyttää pyrkivän jokaisella kierroksella. Sellaisen väkevän vetämisvoiman avaintekijöitä ovat täsmällisyys ja tehokkuus. Ja innovatiiviset tekniikat pitävät kulutuksen mahdollisimman vähäisenä.

4,3 s

Nämä tiedot puhuvat puolestaan: 680 Nm, 560 hv (412 kW), 4,3 sekunnissa nollasta sataan (kun Competition-paketti: 575 hv (423 kW), 4,2 sekunnissa nollasta sataan). BMW M5 Sedanin M TwinPower Turbo V8-bensiinimoottori on korkealle kiertävä voimanlähde, joka ilmoittaa oman kantansa tehokkuuden ja kiihtyvyyden suhteen.