VOIMA TUKEVASTI OTTEESSA.

Turvallisuus ja mukavuus BMW M5 Sedanissa.

Turvallisesti ja mukavasti matkalla: BMW M5 Sedan tarjoaa huippuluokan turvallisuuden ja mukavuuden. Ja BMW Huolenpitosopimuksen sisältämät keskeiset huolto- ja muut työt ovat ensimmäinen askel kohti rajatonta ajonautintoa.

ISTUIMET.

ISTUIMET.

Ehdoton juttu tasokkaisiin vauhtielämyksiin – BMW M5 Sedanin täydellisen ergonomisesti muotoillut istuimet. Ne sovittuvat optimaalisesti kuljettajan mukaan antaen tämän kokea ajoreitin erityisen intensiivisesti.
Vakiovarusteisiin kuuluvissa M istuimissa on korostetut sivutuet ja sähkötoimisesti säädettävä selkänojan leveys, ja ne ovat avain BMW M5 Sedanin jäljittelemättömään ajoelämykseen. Sivuttaiskiihtyvyyksissä ne antavat turvallista pitoa, jokaisessa kaarteessa ne tukevat kuljettajaa vankasti. Verhoilut, jotka ovat saatavilla muun muassa mustana tai Silverstone-värissä, ihastuttavat erinomaisella ylellisyydellään ja kestävyydellään. Muistitoiminto tallentaa kuljettajan istuimen asetukset kuten korkeuden, sijainnin pituussuunnassa ja kaltevuuden. Erityiset hartiapehmusteet, jollaisia käytetään ainoastaan M istuimissa, parantavat sivutukea entisestään.
Lisävarusteisissa M monisäätöistuimissa eteen on lisäksi mahdollisuus integroida aktiivinen istuintuuletus ja aktiivi-istuimen hierontatoiminto. Tämä vähentää kuljettajan ennenaikaista väsymistä merkittävästi.

AKTIIVINEN JA PASSIIVINEN TURVALLISUUS

Tavoite? Tarjota BMW M5 Sedanin kyydissä oleville ja muille tielläliikkujille mahdollisimman hyvä suojaus. Toteutus? Vaikuttava yhdistelmä älykästä tekniikkaa ja uudenlaisia teräksiä.
BMW M5 Sedaniin tehdaslisävarusteena saatavassa, BMW ConnectedDriveen kuuluvassa Active Protection -turvakonseptissa käytetään ennakoivaa tekniikkaa, joka tosi paikan tullen suojaa kuljettajaa ja matkustajia tehokkaasti loukkaantumisilta. Aktiiviset turvavyönkiristimet tehostavat turvavöiden toimintaa etuistuimilla, ja automaattisesti sulkeutuvat sivuikkunat mahdollistavat turvatyynyjen optimaalisen vaikutuksen.
BMW M5 Sedan on esimerkillinen myös passiivisessa turvallisuudessa: monifaasiteräkset ja lämpömuovatut teräkset yhdistyvät korin rakenteissa toisiinsa tavalla, joka varmistaa mahdollisimman suuren eloonjäämistilan. Rakenteet sitovat tehokkaasti törmäysvoimia muuttamalla muotoaan suunnitellulla tavalla – suojaten samalla myös vastapuolta. Jalankulkijatörmäyksessä jalankulkijan loukkaantumista lieventää järjestelmä, joka kohottaa konepeltiä takareunastaan hiukan ylöspäin. Siten konepelti voi joustaa törmäyksen voimia.

COMFORT ACCESS.

COMFORT ACCESS.

Innovatiivinen käyttömukavuus: Comfort Access -järjestelmän ja siihen sisältyvän takaluukun kosketuksettoman avaamisen ansiosta auton ovien lukitus voidaan avata avainta käsittelemättä, minkä jälkeen moottori voidaan myös avainta käsittelemättä käynnistää näppäintä painamalla.
Riittää, että avain tuodaan esimerkiksi taskussa tai laukussa oven lähelle, jolloin avain tunnistetaan. Ovien lukituksen automaattisen avautumisen ja autoon nousemisen jälkeen moottori voidaan käynnistää painamalla Start/Stop-painiketta. Tämä varuste sisältää myös takaluukun kosketuksettoman avaamisen. Kun jalkaa heilauttaa takapuskurin alla, syntyy liiketunnistuksella impulssi, minkä perusteella takaluukku avautuu luukkuun käsin koskematta. Tunnistusta varten takapuskurin verhouksen alle on asennettu eri korkeudelle tunnistimet.
Järjestelmä antaa toimintaluvan vain, kun järjestelmä tunnistaa lähelle tuodun avaimen. Vasta sen jälkeen takaluukun lukitus avautuu automaattisesti, ja luukku avautuu käsin koskematta. Järjestelmä varmistaa aina oikean avaimen olemassaolon ja siten järjestelmän käyttöturvallisuuden.

BMW HUOLENPITOSOPIMUS.

BMW Huolenpitosopimus sisältää kaikki säännölliset huolto- ja kunnossapitotyöt määrätyn ajan kuluessa tai tietyn kilometrirajan saavuttamiseen saakka – ja on voimassa kaikkialla maailmassa.
BMW Huolenpitosopimuksella otat ensimmäisen askelen kohti rajatonta ajonautintoa. Tämä paketti sisältää keskeiset huoltotyöt. BMW Huolenpitosopimus on voimassa määrätyn ajan tai kunnes tietty kilometriraja saavutetaan, ja se kattaa kaikki BMW-autosi tarvitsemat työt niin usein kuin on tarpeen.
Näihin kuuluvat moottoriöljyhuolto sis. lisättävä öljy (edellytys: moottoriöljyhuolto on tehty säännöllisesti valtuutetussa BMW-huoltoliikkeessä), mikro-, polttoneste- ja ilmansuodattimen sekä sytytystulppien huolto, jarrunesteen vaihto, auton tekninen perustarkastus ja muut laajuudet huoltokirjan mukaan.