KUIN LUOTU IHANNELINJAA VARTEN.

BMW M5 Sedanin muotoilu.

KUIN LUOTU IHANNELINJAA VARTEN.

BMW M5 Sedanin muotoilu.

BMW M5 Sedan on suunniteltu joka suhteessa maksimaalista suorituskykyä ajatellen. Näyttävästä keulasta, jossa komeilevat levät ilmanottoaukot ja uusi, M tunnuksen koristama kaksiosainen M jäähdyttimensäleikkö, voimakasmuotoisiin sivuhelmalevikkeisiin ja aina perän diffuusoriin: joka ainoa yksityiskohta takaa osaltaan, että tämän auton valtaisat voimavarat pääsevät täysin oikeuksiinsa. Erittäin urheilullinen: lisävarusteena saatava Competition-paketti tuo vaikutuksen tekevän kilpaurheiluoptiikan ja vielä lisää suorituskykyä.

KUIN LUOTU IHANNELINJAA VARTEN.BMW M5 Sedanin muotoilu.

BMW M5 Sedan on suunniteltu joka suhteessa maksimaalista suorituskykyä ajatellen. Näyttävästä keulasta, jossa komeilevat levät ilmanottoaukot ja uusi, M tunnuksen koristama kaksiosainen M jäähdyttimensäleikkö, voimakasmuotoisiin sivuhelmalevikkeisiin ja aina perän diffuusoriin: joka ainoa yksityiskohta takaa osaltaan, että tämän auton valtaisat voimavarat pääsevät täysin oikeuksiinsa. Erittäin urheilullinen: lisävarusteena saatava Competition-paketti tuo vaikutuksen tekevän kilpaurheiluoptiikan ja vielä lisää suorituskykyä.

ULKOPUOLEN MUOTOILU.

BMW M5 Sedan. Tyylikäs urheilija, jonka vaikuttavan suorituskyvyn tuntee ensi silmäyksellä. Automuotoilua, jonka mittapuuksi kelpaavat vain tiukimmat vaatimukset.
Jo keulanäkymä uudistettuine kaksiosaisine M jäähdyttimensäleikköineen ja adaptiivisine LED-ajovaloineen paljastaa ylelliseen metalliväriin Frozen Blue verhoutuneen voimakkaan urheilijan väkevän luonteen. M suurtehoalustan leveä raideleveys saa aivan erityisen ilmauksensa yhdessä Competition-paketin ylellisten 20" kevytmetallivanteiden kanssa.
Vaakasuorat linjat saavat auton kyljet vaikuttamaan lihaksikkailta, ja voimakas taitelinja paljastaa, millaisen dynamiikan tämä menopeli välittää tiehen. Perässä on luvassa dynaamisia kohokohtia, joista pitävät huolen M takaspoileri, diffuusori, uudet takavalot ja Competition-paketin mustaksi kromatut kaksoispakoputkenpäät. Niistä tunnistat uuden BMW M5 Sedanin eittämättä myös takaa katsottuna.

M DESIGN.

Vastoin kaikkia rutiineja – BMW M5 Sedanin muotoilu edustaa ainutkertaisen esteettistä kilpaurheilutunnelmaa.

M DESIGN.

Vastoin kaikkia rutiineja – BMW M5 Sedanin muotoilu edustaa ainutkertaisen esteettistä kilpaurheilutunnelmaa.

VANTEET.

Soveltuu sekä BMW M5 Sedanin voimakkaan urheilulliseen olemukseen että urheiluauton valtaisan voiman välittämiseen tiehen turvallisesti: boksissa odottaa ylellinen valikoima laadukkaita, 19- tai 20-tuumaisia M kevytmetallivanteita autoille, joiden takarenkaat ovat eturenkaita leveämmät.
Vakiovarusteena BMW M5 Sedanissa on urheilulliset 19" kevytmetallivanteet Double-spoke 345 M ja eturenkaita leveämmät takarenkaat – urheilullinen ulkonäkö ja mukavuus ovat täydellisessä tasapainossa. Lisäksi saatavilla on lisävarusteisiin kuuluvat, ylellisen urheilulliset kevytmetallivanteet: taotut 20" M kevytmetallivanteet Double-spoke 343 M, värinä Bicolor tai musta, takarenkaat jälleen eturenkaita leveämmät: edessä vannekoko 9 J x 20 ja rengaskoko 265/35 R20, takana 10 J x 20 ja 295/30 R20.
Competition-paketilla varustetussa BMW M5 Sedanissa on vakiovarusteena ylelliset 20" M kevytmetallivanteet Double-spoke 601 M urheilullisella Bicolor-värillä. Tämä vanneversio on kehitetty erityisesti Competition-pakettia varten.

SISÄTILAN DESIGN.

Kilpaurheilutunnelmaa, jossa viihdyt: BMW M5 Sedanin ulkopuolen herättämä ihastus jatkuu saumattomasti, kun ovet avataan. Sisätilan suunnittelun lähtökohtana on ollut täydellinen urheiluauton suorituskyvyn hallitseminen ja jokaisesta ajokilometristä nauttiminen.
BMW M5 Sedanin ergonomisesti muotoiltu ohjaamo merkitsee kuljettajan ja auton täydellistä parityöskentelyä: M autoille ominaisten hallintalaitteiden käyttö sujuu intuitiivisesti jokaisessa tilanteessa. Näin kuljettaja sulautuu yhteen auton ja tien kanssa – ja näin syntyy henkeä salpaavan intensiivinen ajoelämys niin maantiellä kuin kilparadallakin. Uudistettu, ergonomisin peukalonpaikoin ja monitoiminäppäimin varustettu nahkainen M ohjauspyörä istuu käteen täydellisesti. Laadukkaiden, nahkaverhoiltujen M istuinten sivuosat on muotoiltu voimakkaasti, minkä ansiosta ne tukevat kehoa optimaalisesti joka tilanteessa tuntumatta kuitenkaan ahtailta, ja ylellinen värivalikoima ulottuu mustasta Silverstoneen ja aina Sakhir Orangeen saakka. BMW M5 Sedanissa jokainen sisätilan yksityiskohta mukautuu täydellisesti kokonaisuuteen – tästä syntyy urheilullinen ajoelämys, jossa kuljettajan ei tarvitse tinkiä mistään.

OHJAAMO.

Urheilullisiin huippusuorituksiin voidaan päästä vain keskittymällä olennaiseen. BMW M5 Sedanin ohjaamo näyttää kuljettajalle kaikki tärkeät tiedot sekä M erityistiedot yhdellä vilkaisulla – ja kutsuu sinut yltämään huippusuorituksiin.
Uuden nahkaisen M ohjauspyörän, sen ergonomisten peukalonpaikkojen ja vaihdevipujen ansiosta kuljettaja hallitsee BMW M5 Sedanin valtaisan voiman optimaalisesti joka tilanteessa. Monitoiminäppäinten ansiosta tärkeimpiä hallintalaitteita kuten M Drive -vakionopeussäädintä, puhelinta ja audiolaitteistoa voidaan käyttää intuitiivisesti, eikä huomiota tarvitse siirtää pois tiestä. Palautteet kuljettaja saa M designia noudattavan, M tunnuksella koristetun ja punaisin mittarinneuloin varustetun mittariston kautta. Se välittää kuljettajalle tiedot M autoille ominaisista järjestelmistä, joihin kuuluvat esimerkiksi M kaksoiskytkinvaihteiston vaihtamishetken näyttö, öljyn lämpötila ja valitun M Drive -ohjelman näytöt. Lisävarusteena saatava BMW M Head-Up -näyttö näyttää niin halutessasi nopeuden, kierrosluvun, vaihteen, optimaalisen vaihtamishetken ja nopeusrajoitustiedon M autoille ominaisessa näkymässä. Joka ainoa yksityiskohta on luotu railakkaasta ajotunteesta nauttimiseen – ylellisesti ja aidosti.

BMW INDIVIDUAL.

Jokaisen luonteen ainutkertaisuus ilmenee yksityiskohdissa. Sillä niihin kätkeytyy todellisen ylellisyyden alkulähde. Anna täydellisyyden tavoittelulle omanlaisesi ilmaisu.

  • BMW Individual -ulkovärit

    Voimakkaan itsenäinen: uuteen BMW M5 -malliin saatavien BMW Individual -ulkovärien valikoima ilmaisee dynamiikkaa kauneimmassa muodossaan. Urheilullinen tyylikkyys, joka vakuuttaa ensi silmäyksellä: BMW Concept M5 -konseptiauton innostamina muotoilijamme ovat kehittäneet BMW Individual -ulkovärin Pure Metal Silver. Se on ylellinen väri, jonka estetiikka saa ihastumaan. Erittäin pienet, automaaliin sisällytetyt alumiiniset nanopartikkelit luovat syvää hohdetta tehden siten harmonisesti oikeutta voimakasmuotoisen korin jokaiselle vivahteelle. Ainutlaatuinen optiikka, joka saa uuden BMW M5 mallin näyttämään miltei kromatulta, tekee auton olemuksesta ainutlaatuisen.

  • BMW Individual Merino-nahkaverhoilu

    BMW Individual M5 -mallin ainutlaatuinen luonne näkyy myös sisätilassa. Huippuluokkaan niin visuaalisesti kuin tuntumaltaankin yltää BMW Individual Merino-nahka Nutmeg. Maanläheisellä värisävyllään se luo syvänharmaalle ulkovärille sopusointuisen kontrastin ja tuo sisätilaan rauhoittavaa syvyyttä. BMW Individual Merino-nahkan hengittävä ja sametinpehmeä pinta synnyttää lisäksi aivan erityisen mukavan elämyksen. Elämyksen, joka alkaa täysin luonnollisesti. Ylellisen Merino-nahkaverhouksen materiaalina käytetään luonnolliseksi jätettyä ja huolellisesti valikoitua nahkaa, joka värjätään hellävaraisesti käsin. Se on luksusta luonnollisimmillaan. Yksilöllisyytesi ilmaisua varten on tarjolla laaja värien kirjo, josta löytyvät esimerkiksi Silk Grey ja Amaro Brown.

  • BMW Individual -sisäkoristelistat

    BMW Individual -sisäkoristelista Piano Black täydentää näkymän upeasti. Syvän musta pianolakkapinta on jo itsessään todellinen taidonnäyte, sillä tyylikkään, omalaatuisen kiillon aikaansaamiseksi tarvitaan useita lakkakerroksia ja mestarillista hiontaa. Se on optiikaltaan yhtä vahva kuin BMW M5, johon se luo upean korostuksen.