BMW M4 Coupé. Radikaalisti enemmän.

ADRENALIINI+

BMW M

BMW M4 Coupé. Radikaalisti enemmän.

ADRENALIINI+

BMW M4 Coupé. Radikaalisti enemmän.

ADRENALIINI+BMW M4 Coupé. Radikaalisti enemmän.

Kiihtyvyys 0–100 km/h sekuntia

4,3 [4,1]

Teho kW (hv) kierrosluvulla 1/min

317 (431)/5 500–7 300

Kulutus l/100 km, EU-yhdistetty

8,8–8,3

CO2-päästö g/km, yhdistetty

204 [194]

Hinnat alkaen

124 720 €

Huippusuorituksiin yltävä urheilija kaduille ja kilparadoille, täydellisiin luisuihin, kiihkeään kaarreajoon ja pitkille suorille kaarteiden välissä. Adrenaliinipitoisiin ajoelämyksiin, joissa luistamaton ohjauspyörä on tiukasti otteessa ja sormet näpäyttävät nopeasti reagoivia vaihdepainikkeita. M urheiluistuimella istuva kuljettaja sulautuu yhteen autonsa kanssa. Pulssia kiihdyttävä urheiluauto – BMW M4 Coupé.

LUMOAVA MUOTOKIELI.

Jännittävä muotoilu.

Ehdotonta urheilullisuutta, dynaamisia linjoja ja tuntuvaa intensiteettiä, joka turhaan hakee vertaistaan. Vaikuttava keula kookkaine ilmanottoaukkoineen kertoo BMW M4 Coupén voimasta yhtä selvästi kuin näyttävät kevytmetallivanteet ja voimakasmuotoinen peräkin.

Atleettinen coupélinja.

Kaartuvat linjat ja coupé-malleille ominainen loivasti laskeutuva kattolinja kielivät yhdessä ylellisten kevytmetallivanteiden ja aerodynamiikaltaan optimoitujen M ulkopeilien kanssa silkasta urheilullisuudesta. Pitkänomainen siluetti päättyy ilmaisuvoimaiseen perään kertoen tiivistyneestä voimasta.

Voimakas keula.

Eteenpäin kurottuva keula korkeakiiltoisen mustaksi maalattuine, kaksoisripaisine jäähdyttimensäleikköineen ja kookkaine ilmanottoaukkoineen saa upean korostuksen kokonaan LED-tekniikalla toteutetuista ajovaloista, joiden linja on täsmällisen graafinen. Niiden siro muotoilu ja vaikuttava valaisuvoima takaavat suvereenin olemuksen päiväsaikaan ja täydellisesti valaistut tiet yön pimeydessä.

Näyttävä perä.

Ulkonevat pyöränkotelot viestivät BMW M4 Coupén koko voimaa. Hiilikuituvahvisteinen takaluukku ja siihen integroitu takaspoileri yhdistävät toimivuuden ja muotoilun. Uuden muodon saaneet LED-takavalot korostavat niin päiväsaikaan kuin yön pimeydessäkin tämän Sportcoupén jykevyyttä. M diffuusori ja viistotut M kaksoispakoputkenpäät sointuvat täydellisesti takahelmaan, jossa on luonteikkaat ilmavirtausaukot.

Aerodynaamiset elementit.

Air Curtainin kaksi pystysuoraa ilmanottoaukkoa ja sivuilla olevat M ilmanpoistoaukot, joihin on integroitu Air Breather -koristeosat, vähentävät ilmanvastusta pyöränkoteloiden alueella. Ne optimoivat aerodynamiikka-arvoja ja siinä sivussa kiihdyttävät pulssia.

Ylellinen hiilikuitukatto.

Hiilikuituvahvisteisesta muovista (CFRP) valmistettu katto on osa fiksua BMW kevytrakennekonseptia, jolla vähennetään auton painoa. Lisäksi tämä katto siirtää auton painopistettä alemmas. Näin auton ohjattavuus ja dynamiikka paranevat kaarreajossa, kiihdytettäessä ja jarrutettaessa.

LED-valot.

Myös takavalojen valotoiminnot on toteutettu kokonaan valodiodeilla. Niiden pitkänomainen L-kirjaimen muoto ja katkeamaton valodesign jatkuu sulavasti takaluukkuun ja korostaa siten perän väkeviä linjoja.
BMW M4 Coupé M Competition -paketti keula
BMW M4 Coupé M Competition -paketti vanteet
BMW M4 Coupé M Competition -paketti sisätila

M COMPETITION -PAKETTI.

M Competition -paketti parantaa tuntuvasti auton ajodynamiikkaa suuremmalla moottoriteholla ja erikoissovitetulla adaptiivisella M alustalla. M Sport -pakoputkistossa on mustakromatut kaksoispäät, ja tämä pakoputkisto tuottaa ihon kananlihalle nostavat upeat moottorisoundit. Lisäksi varustus sisältää M kevytrakenne-urheiluistuimet ja upeat 20“ M kevytmetallivanteet, joiden yhteydessä takarenkaat ovat eturenkaita leveämmät.

BMW M4 Coupé ihannelinjalla

IHANNELINJALLA.

BMW M

IHANNELINJALLA.

BMW M4 Coupé on selvinnyt sadoista kilparadoilla tehdyistä testeistä, joilla lukuisia moottoriurheilusta johdettuja innovaatioita on säädetty sarjatuotantoa varten. Ja tulosta kelpaa esitellä: henkeä salpaaviin kiihdytyksiin johtava tiivistynyt voima kohtaa äärimmäisen tarkan ohjattavuuden ja huipputäsmällisen hallittavuuden. Jokaisessa ajotilanteessa. Tien päällysteestä riippumatta. Adrenaliinipiikit kuuluvat pakettiin – samoin kuin tietäväinen hymykin.

BMW M4 Coupé moottori

KUUSISYLINTERINEN M TWIN POWER TURBO -BENSIINIRIVIMOOTTORI.

Kuusisylinterinen, 3,0-litrainen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori yhdistää kahden maailman parhaat palat: korkealle kiertävä luonne, 7 600/min, ja suvereeni voima huippuväännöllä 550 Nm. Biturbo-suoraruiskutus ja M autoille ominainen hienosäätö takaavat sen, että moottori reagoi jo vähäisimpäänkin kaasupolkimen painallukseen suoraan ja tarjoaa tarmokkaan työnnön ja suvereenin vetämisvoiman. Lukuisat innovaatiot kuten sylinteriputketon rakenne ja kevyempi, taottu kampiakseli jatkavat fiksua kevytrakennekonseptia, parantavat dynamiikkaa ja kiihtyvyyttä, vähentävät kulutusta ja mahdollistavat akselikuorman optimaalisen jakautumisen lähes suhteessa 50:50. Palkaksi saadaan ennen näkemättömän tarkka ohjattavuus, jota M voimanlähteen helposti tunnistettava soundi korostaa vaikuttavalla tavalla.