BMW M4 Coupé muotoilu

ATLEETTI+

BMW M

BMW M4 Coupén muotoilu.

ATLEETTI+

BMW M4 Coupén muotoilu.

ATLEETTI+ BMW M4 Coupén muotoilu.

BMW M4 Coupé saa katsojan heti pauloihinsa. Vakiovarusteiset LED-etu- ja -takavalot luovat korostuksia aerodynaamiseen koriin. Kookkaat ilmanottoaukot vahvistavat urheilullisia pyrkimyksiä yhtä upeasti kuin lisävarusteiseen M Competition pakettiin sisältyvät 20-tuumaiset kevytmetallivanteet. Urheilulliset elementit kuten pyöreät mittaristonäytöt luovat ylellisiä aksentteja ohjaamoon. Kaikki tässä urheiluautossa viestii voimaa ja dynamiikkaa.

Read more
BMW M

LUMOAVA MUOTOKIELI.

BMW M4 Coupé muotoilu

Jännittävä muotoilu.

Ehdotonta urheilullisuutta, dynaamisia linjoja ja tuntuvaa intensiteettiä, joka turhaan hakee vertaistaan. Vaikuttava keula kookkaine ilmanottoaukkoineen kertoo BMW M4 Coupén voimasta yhtä selvästi kuin näyttävät kevytmetallivanteet ja voimakasmuotoinen peräkin.
Read more
BMW M4 Coupé siluetti

Atleettinen coupélinja.

Kaartuvat linjat ja coupé-malleille ominainen loivasti laskeutuva kattolinja kielivät yhdessä ylellisten kevytmetallivanteiden ja aerodynamiikaltaan optimoitujen M ulkopeilien kanssa silkasta urheilullisuudesta. Pitkänomainen siluetti päättyy ilmaisuvoimaiseen perään kertoen tiivistyneestä voimasta.
Read more
BMW M4 Coupé keula

Voimakas keula.

Eteenpäin kurottuva keula korkeakiiltoisen mustaksi maalattuine, kaksoisripaisine jäähdyttimensäleikköineen ja kookkaine ilmanottoaukkoineen saa upean korostuksen kokonaan LED-tekniikalla toteutetuista ajovaloista, joiden linja on täsmällisen graafinen. Niiden siro muotoilu ja vaikuttava valaisuvoima takaavat suvereenin olemuksen päiväsaikaan ja täydellisesti valaistut tiet yön pimeydessä.
Read more
BMW M4 Coupé perä

Näyttävä perä.

Ulkonevat pyöränkotelot viestivät BMW M4 Coupén koko voimaa. Hiilikuituvahvisteinen takaluukku ja siihen integroitu takaspoileri yhdistävät toimivuuden ja muotoilun. Uuden muodon saaneet LED-takavalot korostavat niin päiväsaikaan kuin yön pimeydessäkin tämän Sportcoupén jykevyyttä. M diffuusori ja viistotut M kaksoispakoputkenpäät sointuvat täydellisesti takahelmaan, jossa on luonteikkaat ilmavirtausaukot.
Read more
BMW M4 Coupé aerodynamiikka

Aerodynaamiset elementit.

Air Curtainin kaksi pystysuoraa ilmanottoaukkoa ja sivuilla olevat M ilmanpoistoaukot, joihin on integroitu Air Breather -koristeosat, vähentävät ilmanvastusta pyöränkoteloiden alueella. Ne optimoivat aerodynamiikka-arvoja ja siinä sivussa kiihdyttävät pulssia.
Read more
BMW M4 Coupé hiilikuitukatto

Ylellinen hiilikuitukatto.

Hiilikuituvahvisteisesta muovista (CFRP) valmistettu katto on osa fiksua BMW kevytrakennekonseptia, jolla vähennetään auton painoa. Lisäksi tämä katto siirtää auton painopistettä alemmas. Näin auton ohjattavuus ja dynamiikka paranevat kaarreajossa, kiihdytettäessä ja jarrutettaessa.
Read more
BMW M4 Coupé LED-valot

LED-valot.

Myös takavalojen valotoiminnot on toteutettu kokonaan valodiodeilla. Niiden pitkänomainen L-kirjaimen muoto ja katkeamaton valodesign jatkuu sulavasti takaluukkuun ja korostaa siten perän väkeviä linjoja.
Read more
BMW M4 Coupé vanteet 18 tuumaa V-spoke 513
BMW M4 Coupé vanteet 19 tuumaa Double-spoke 437 M
BMW M4 Coupé vanteet 19 tuumaa Double-spoke 437 M Black
BMW M4 Coupé vanteet 20 tuumaa Star-spoke 666 M
BMW M4 Coupé vanteet 20 tuumaa Star-spoke 666 M Black

ILMAISUVOIMAISET VANTEET JA RENKAAT.

BMW M4 Coupén painoltaan optimoidut vanteet takaavat itsevarman ominaisuuden. Jo vakiovarusteisiin kuuluvat 18" M kevytmetallivanteet V-spoke tekevät vaikutuksen. Lisävarusteiset 19" M kevytmetallivanteet Double-spoke saavat vakuuttumaan. Värivalikoimassa on tarjolla Ferric Grey ja Black, ja vanteiden lomasta näkyvät voimakkaat M hiilikuitu-keramiikka- tai M komposiittijarrulevyt, joita koristaa M logo. Samoin on laita lisävarusteisten 20” kevytmetallivanteiden Star-spoke yhteydessä, joiden värivalikoimaan kuuluu lisäksi Black. Valitsitpa minkä vaihtoehdon tahansa, BMW M4 Coupén renkaat ovat vakiovarusteisesti takana leveämmät kuin edessä, mikä korostaa perän väkevää olemusta ja optimoi ohjattavuutta ja pitoa.

BMW M4 Coupé BMW Individual ulkopuoli
BMW M4 Coupé BMW Individual sisätila
BMW M4 Coupé BMW Individual yksityiskohdat

BMW INDIVIDUAL COLLECTION.

Ilmaise omaa itseäsi aivan erityisellä tavalla – BMW Individual Manufaktur vastaa tähän vaatimukseen BMW Individual -mallistolla ainutkertaisella tavalla. Tee BMW M4 Coupé-mallistasi yhtä yksilöllinen kuin Sinä itse.

BMW M4 Coupé M Performance pakoputket
BMW M4 Coupé M Performance vanteet
BMW M4 Coupé M Performance spoileri
BMW M4 Coupé M Performance keula

BMW M PERFORMANCE -LISÄVARUSTEET.

BMW M merkitsee dynamiikkaa, innovatiivista tekniikkaa ja vuosikymmenten kokemusta moottoriurheilun alalta. BMW M Performance -lisävarusteet tuovat BMW M4 Coupé -malliin vieläkin dynaamisemman ja ylellisemmän vivahteen. Oli kyse auton ulkopuolesta tai sisätilasta: mahdollisuutesi ovat lähes rajattomat.