BMW M4 Cabrio. Radikaalisti enemmän.

RAJATON+

BMW M

BMW M4 Cabrio. Radikaalisti enemmän.

RAJATON+

BMW M4 Cabrio. Radikaalisti enemmän.

RAJATON+BMW M4 Cabrio. Radikaalisti enemmän.

Kiihtyvyys 0–100 km/h sekuntia

4,6 [4,4]

Teho kW (hv) kierrosluvulla 1/min

317 (431)/5 500–7 300

Kulutus l / 100 km, EU-yhdistetty

9,1 [8,7]

CO2-päästö, g/km

213 [203]

Omapaino EU kg

1 840 [1 865]

Hinnat alkaen

134 730 €

Adrenaliinia tihkuen kohti aurinkoa. Ajettavuus on huipputäsmällinen, ohjattavuus saa ihastumaan ja dynamiikka pauloihinsa. Moottori osoittaa ylivoimaisuutensa vaikuttavalla tavalla. Monenlaisesta tekniikasta tunnistaa urheilullisen DNA:n. Varmuus ilmaisee itsensä suvereenina hymynä, kun Hardtop-katto on avattu: BMW M4 Cabrio on pyörillä kulkeva urheilullisen vapauden ilmentymä.

LUMOAVA MUOTOKIELI.

Temperamenttinen muotoilu.

BMW M4 Cabrio ihastuttaa silkalla urheilullisuudella, dynaamisella siluetilla ja alas laskettavalla Hardtop-katolla, joka takaa rajattoman ajonautinnon vuoden ympäri. Muut muotoilukohokohdat kuten M kaksoisripainen, M4 tunnuksen koristama jäähdyttimensäleikkö, M ilmanpoistoaukot kyljissä ja viistotut M kaksoispakoputkenpäät viimeistelevät avoimen ajamisen ilon.

Coupémaiset linjat.

Venytetyt linjat ja voimakasmuotoiset kyljet saavat BMW M4 Cabrion vaikuttamaan vahvalta ja urheilulliselta. Pitkänomainen siluetti päättyy ilmaisuvoimaiseen, leveään perään kertoen tiivistyneestä voimasta. Olipa Hardtop-katto auki tai kiinni.

Voimakas keula.

BMW M4 Cabrion eteenpäin pyrkivää keulaa, jossa on korkeakiiltoisen mustaksi maalattu kaksoisripainen jäähdyttimensäleikkö ja kookkaat ilmanottoaukot, korostavat täysin LED-tekniikalla toteutetut ajovalot. Niiden siro muotoilu ja vaikuttava valaisuvoima takaavat suvereenin olemuksen päiväsaikaan ja täydellisesti valaistut tiet yön pimeydessä.

Näyttävä perä.

Ulkonevat pyöränkotelot viestivät BMW M4 Cabrion koko voimaa. Uuden muodon saaneet LED-takavalot korostavat niin päiväsaikaan kuin yön pimeydessäkin perän jykevyyttä. Ja viistotut M kaksoispakoputkenpäät sekä M diffuusori sointuvat täydellisesti takahelmaan, jossa on luonteikkaat ilmavirtausaukot.

Aerodynaamiset elementit.

Etupuskurin kaksi pystysuoraa Air Curtain -ilmanottoaukkoa ja sivuilla olevat Air Breather -ilmanpoistoaukot, joihin on integroitu M koristeosat, vähentävät ilmanvastusta pyöränkoteloiden alueella. Ne optimoivat aerodynamiikka-arvoja ja siinä sivussa kiihdyttävät pulssia.

Alas laskettava Hardtop-katto.

Heti kun alas laskettava Hardtop-katto avautuu ajonopeudessa enintään 18 km/h noin 20 sekunnissa automaattisesti, saat kokea ajamisen maksimaalisen lumon yhdistettynä Cabrion intensiivisyyteen. Katto vakuuttaa myös suljettuna, se parantaa turvallisuutta ja takaa miellyttävän akustiikan nopeasti ajettaessa.

LED-valot.

Myös takavalojen valotoiminnot on toteutettu kokonaan valodiodeilla. Niiden pitkänomainen L-kirjaimen muoto ja katkeamaton valodesign jatkuu sulavasti takaluukkuun ja korostaa siten perän väkeviä linjoja.
BMW M4 Cabrio M Competition -paketti keula
BMW M4 Cabrio M Competition -paketti vanteet

M COMPETITION -PAKETTI.

M Competition -paketti parantaa auton ajodynamiikkaa suuremmalla moottoriteholla ja erikoissovitetulla adaptiivisella M alustalla. M Sport -pakoputkistossa on mustakromatut kaksoispäät, ja tämä pakoputkisto tuottaa ihon kananlihalle nostavat upeat moottorisoundit. Lisäksi varustus sisältää 20" M kevytmetallivanteet eturenkaita leveämmin takarenkain.

BMW M4 Cabrio urheilullisuus

AVOIN ÄÄRIRAJOILLE SAAKKA.

BMW M

AVOIN ÄÄRIRAJOILLE SAAKKA.

Kun kiihdytät BMW M4 Cabriolla avoimesti kohti aurinkoa, saat kokea adrenaliinia tihkuvat, intensiiviset ajohetket. Ja 431 hv:n tehon tarjoava M moottori annostelee voimansa aina oikein. Ja monien moottoriurheilun maailmasta lainattujen teknisten ratkaisujen kuten aktiivisen M tasauspyörästön tai M Servotronicin ansiosta tämä huippu-urheilija reagoi aina erinomaisen täsmällisesti ja teknisen täydellisesti. Aina äärirajoille saakka. Sama koskee pulssiasi.

BMW M4 Cabrio moottori

KUUSISYLINTERINEN M TWIN POWER TURBO -BENSIINIRIVIMOOTTORI.

Kuusisylinterinen, 3,0-litrainen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori yhdistää kahden maailman parhaat palat: korkealle kiertävä luonne, 7 600/min, ja suvereeni voima huippuväännöllä 550 Nm. Biturbo-suoraruiskutus ja M autoille ominainen hienosäätö takaavat sen, että moottori reagoi jo vähäisimpäänkin kaasupolkimen painallukseen suoraan ja tarjoaa tarmokkaan työnnön ja suvereenin vetämisvoiman. Lukuisat innovaatiot kuten sylinteriputketon rakenne ja kevyempi, taottu kampiakseli jatkavat fiksua kevytrakennekonseptia, parantavat dynamiikkaa ja kiihtyvyyttä, vähentävät kulutusta ja mahdollistavat akselikuorman optimaalisen jakautumisen lähes suhteessa 50:50. Palkaksi saadaan ennen näkemättömän tarkka ohjattavuus, jota M voimanlähteen helposti tunnistettava soundi korostaa vaikuttavalla tavalla.