BMW M4 Cabrio. Radikaalisti enemmän.

RAJATON+

BMW M

BMW M4 Cabrio. Radikaalisti enemmän.

RAJATON+

BMW M4 Cabrio. Radikaalisti enemmän.

RAJATON+BMW M4 Cabrio. Radikaalisti enemmän.
BMW M

Kiihtyvyys 0–100 km/h sekuntia (BMW M4 Cabrio)

4,6 [4,4]

Teho kW (hv) kierrosluvulla 1/min (BMW M4 Cabrio)

317 (431)/5 500–6 500

Kulutus l/100 km, EU-yhdistetty (BMW M4 Cabrio)

10,0–10,5 [9,7–10,2]

CO2-päästö g/km, yhdistetty (BMW M4 Cabrio)

228–239 [221–232]

Omapaino EU kg (BMW M4 Cabrio)

1 865 [1 890]

Hinnat alkaen

140 415 €

Adrenaliinia tihkuen kohti aurinkoa. Ajettavuus on huipputäsmällinen, ohjattavuus saa ihastumaan ja dynamiikka pauloihinsa. Moottori osoittaa ylivoimaisuutensa vaikuttavalla tavalla. Monenlaisesta tekniikasta tunnistaa urheilullisen DNA:n. Varmuus ilmaisee itsensä suvereenina hymynä, kun Hardtop-katto on avattu: BMW M4 Cabrio on pyörillä kulkeva urheilullisen vapauden ilmentymä.

PYYDÄ TARJOUS.

Lisää yhteystietosi, sinua kiinnostavan BMW-mallin tiedot tai rakentamasi auton linkki tarjouspyyntölomakkeeseen. BMW-jälleenmyyjäsi ottaa sinuun pian yhteyttä.

LUMOAVA MUOTOKIELI.

BMW M4 Cabrio muotoilu

Temperamenttinen muotoilu.

BMW M4 Cabrio ihastuttaa silkalla urheilullisuudella, dynaamisella siluetilla ja alas laskettavalla Hardtop-katolla, joka takaa rajattoman ajonautinnon vuoden ympäri. Muut muotoilukohokohdat kuten M kaksoisripainen, M4 tunnuksen koristama jäähdyttimensäleikkö, M ilmanpoistoaukot kyljissä ja viistotut M kaksoispakoputkenpäät viimeistelevät avoimen ajamisen ilon.
Read more
BMW M4 Cabrio siluetti

Coupémaiset linjat.

Venytetyt linjat ja voimakasmuotoiset kyljet saavat BMW M4 Cabrion vaikuttamaan vahvalta ja urheilulliselta. Pitkänomainen siluetti päättyy ilmaisuvoimaiseen, leveään perään kertoen tiivistyneestä voimasta. Olipa Hardtop-katto auki tai kiinni.
Read more
BMW M4 Cabrio keula

Voimakas keula.

BMW M4 Cabrion eteenpäin pyrkivää keulaa, jossa on korkeakiiltoisen mustaksi maalattu kaksoisripainen jäähdyttimensäleikkö ja kookkaat ilmanottoaukot, korostavat täysin LED-tekniikalla toteutetut ajovalot. Niiden siro muotoilu ja vaikuttava valaisuvoima takaavat suvereenin olemuksen päiväsaikaan ja täydellisesti valaistut tiet yön pimeydessä.
Read more
BMW M4 Cabrio perä

Näyttävä perä.

Ulkonevat pyöränkotelot viestivät BMW M4 Cabrion koko voimaa. Uuden muodon saaneet LED-takavalot korostavat niin päiväsaikaan kuin yön pimeydessäkin perän jykevyyttä. Ja viistotut M kaksoispakoputkenpäät sekä M diffuusori sointuvat täydellisesti takahelmaan, jossa on luonteikkaat ilmavirtausaukot.
Read more
BMW M4 Cabrio aerodynamiikka

Aerodynaamiset elementit.

Etupuskurin kaksi pystysuoraa Air Curtain -ilmanottoaukkoa ja sivuilla olevat Air Breather -ilmanpoistoaukot, joihin on integroitu M koristeosat, vähentävät ilmanvastusta pyöränkoteloiden alueella. Ne optimoivat aerodynamiikka-arvoja ja siinä sivussa kiihdyttävät pulssia.
Read more
BMW M4 Cabrio Hardtop-katto

Alas laskettava Hardtop-katto.

Heti kun alas laskettava Hardtop-katto avautuu ajonopeudessa enintään 18 km/h noin 20 sekunnissa automaattisesti, saat kokea ajamisen maksimaalisen lumon yhdistettynä Cabrion intensiivisyyteen. Katto vakuuttaa myös suljettuna, se parantaa turvallisuutta ja takaa miellyttävän akustiikan nopeasti ajettaessa.
Read more
BMW M4 Cabrio LED-valot

LED-valot.

Myös takavalojen valotoiminnot on toteutettu kokonaan valodiodeilla. Niiden pitkänomainen L-kirjaimen muoto ja katkeamaton valodesign jatkuu sulavasti takaluukkuun ja korostaa siten perän väkeviä linjoja.
Read more
BMW M4 Cabrio M Competition -paketti keula
BMW M4 Cabrio M Competition -paketti vanteet

M COMPETITION -PAKETTI.

M Competition -paketti parantaa auton ajodynamiikkaa suuremmalla moottoriteholla ja erikoissovitetulla adaptiivisella M alustalla. M Sport -pakoputkistossa on mustakromatut kaksoispäät, ja tämä pakoputkisto tuottaa ihon kananlihalle nostavat upeat moottorisoundit. Lisäksi varustus sisältää 20" M kevytmetallivanteet eturenkaita leveämmin takarenkain.

BMW M4 Cabrio urheilullisuus

AVOIN ÄÄRIRAJOILLE SAAKKA.

BMW M

AVOIN ÄÄRIRAJOILLE SAAKKA.

Kun kiihdytät BMW M4 Cabriolla avoimesti kohti aurinkoa, saat kokea adrenaliinia tihkuvat, intensiiviset ajohetket. Ja 431 hv:n tehon tarjoava M moottori annostelee voimansa aina oikein. Ja monien moottoriurheilun maailmasta lainattujen teknisten ratkaisujen kuten aktiivisen M tasauspyörästön tai M Servotronicin ansiosta tämä huippu-urheilija reagoi aina erinomaisen täsmällisesti ja teknisen täydellisesti. Aina äärirajoille saakka. Sama koskee pulssiasi.

Read more
BMW M4 Cabrio moottori

KUUSISYLINTERINEN M TWIN POWER TURBO -BENSIINIRIVIMOOTTORI.

Kuusisylinterinen, 3,0-litrainen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori yhdistää kahden maailman parhaat palat: korkealle kiertävä luonne, 7 600/min, ja suvereeni voima huippuväännöllä 550 Nm. Biturbo-suoraruiskutus ja M autoille ominainen hienosäätö takaavat sen, että moottori reagoi jo vähäisimpäänkin kaasupolkimen painallukseen suoraan ja tarjoaa tarmokkaan työnnön ja suvereenin vetämisvoiman. Lukuisat innovaatiot kuten sylinteriputketon rakenne ja kevyempi, taottu kampiakseli jatkavat fiksua kevytrakennekonseptia, parantavat dynamiikkaa ja kiihtyvyyttä, vähentävät kulutusta ja mahdollistavat akselikuorman optimaalisen jakautumisen lähes suhteessa 50:50. Palkaksi saadaan ennen näkemättömän tarkka ohjattavuus, jota M voimanlähteen helposti tunnistettava soundi korostaa vaikuttavalla tavalla.

  • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

    Esitetyt polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Henkilöautojen kulutuksen ja päästöjen mittaustavasta (WLTP) johtuen autoon valitut varusteet voivat vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin ja sitä kautta autoveron määrään sekä auton kokonaishintaan. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp.

    Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.