BMW M4 Cabrio muotoilu

LUMO+

BMW M

BMW M4 Cabrion muotoilu.

LUMO+

BMW M4 Cabrion muotoilu.

LUMO+BMW M4 Cabrion muotoilu.

BMW M4 Cabrion tunnistaa kerta heitolla huippusuorituksiin yltäväksi Cabrioksi. Voimakas keula ja pitkänomainen konepelti ja sen Powerdome tuovat atleettiseen siluettiin ilmaisuvoimaista dynamiikkaa. Sisätilassa vallitsee kautta linjan urheilullisen ylellinen ilmapiiri. Kuljettajasuuntautuneen ohjaamon optimaalisesti luettavien pyöreiden mittarien ulkonäkö viittaa moottoriurheiluun. Ja se tarjoaa ihanteelliset edellytykset avoautoilun kohottamiseksi uudelle tasolle.

Read more
BMW M

LUMOAVA MUOTOKIELI.

BMW M4 Cabrio muotoilu

Temperamenttinen muotoilu.

BMW M4 Cabrio ihastuttaa silkalla urheilullisuudella, dynaamisella siluetilla ja alas laskettavalla Hardtop-katolla, joka takaa rajattoman ajonautinnon vuoden ympäri. Muut muotoilukohokohdat kuten M kaksoisripainen, M4 tunnuksen koristama jäähdyttimensäleikkö, M ilmanpoistoaukot kyljissä ja viistotut M kaksoispakoputkenpäät viimeistelevät avoimen ajamisen ilon.
Read more
BMW M4 Cabrio siluetti

Coupémaiset linjat.

Venytetyt linjat ja voimakasmuotoiset kyljet saavat BMW M4 Cabrion vaikuttamaan vahvalta ja urheilulliselta. Pitkänomainen siluetti päättyy ilmaisuvoimaiseen, leveään perään kertoen tiivistyneestä voimasta. Olipa Hardtop-katto auki tai kiinni.
Read more
BMW M4 Cabrio keula

Voimakas keula.

BMW M4 Cabrion eteenpäin pyrkivää keulaa, jossa on korkeakiiltoisen mustaksi maalattu kaksoisripainen jäähdyttimensäleikkö ja kookkaat ilmanottoaukot, korostavat täysin LED-tekniikalla toteutetut ajovalot. Niiden siro muotoilu ja vaikuttava valaisuvoima takaavat suvereenin olemuksen päiväsaikaan ja täydellisesti valaistut tiet yön pimeydessä.
Read more
BMW M4 Cabrio perä

Näyttävä perä.

Ulkonevat pyöränkotelot viestivät BMW M4 Cabrion koko voimaa. Uuden muodon saaneet LED-takavalot korostavat niin päiväsaikaan kuin yön pimeydessäkin perän jykevyyttä. Ja viistotut M kaksoispakoputkenpäät sekä M diffuusori sointuvat täydellisesti takahelmaan, jossa on luonteikkaat ilmavirtausaukot.
Read more
BMW M4 Cabrio aerodynamiikka

Aerodynaamiset elementit.

Etupuskurin kaksi pystysuoraa Air Curtain -ilmanottoaukkoa ja sivuilla olevat Air Breather -ilmanpoistoaukot, joihin on integroitu M koristeosat, vähentävät ilmanvastusta pyöränkoteloiden alueella. Ne optimoivat aerodynamiikka-arvoja ja siinä sivussa kiihdyttävät pulssia.
Read more
BMW M4 Cabrio Hardtop-katto

Alas laskettava Hardtop-katto.

Heti kun alas laskettava Hardtop-katto avautuu ajonopeudessa enintään 18 km/h noin 20 sekunnissa automaattisesti, saat kokea ajamisen maksimaalisen lumon yhdistettynä Cabrion intensiivisyyteen. Katto vakuuttaa myös suljettuna, se parantaa turvallisuutta ja takaa miellyttävän akustiikan nopeasti ajettaessa.
Read more
BMW M4 Cabrio LED-valot

LED-valot.

Myös takavalojen valotoiminnot on toteutettu kokonaan valodiodeilla. Niiden pitkänomainen L-kirjaimen muoto ja katkeamaton valodesign jatkuu sulavasti takaluukkuun ja korostaa siten perän väkeviä linjoja.
Read more
BMW M4 Cabrio vanteet 18 tuumaa V-spoke 513
BMW M4 Cabrio vanteet 19 tuumaa Double-spoke 437 M
BMW M4 Cabrio vanteet 19 tuumaa Double-spoke 437 M Black
BMW M4 Cabrio vanteet 20 tuumaa Star-spoke 666 M
BMW M4 Cabrio vanteet 20 tuumaa Star-spoke 666 M Black

ILMAISUVOIMAISET VANTEET JA RENKAAT.

BMW M4 Cabrion painoltaan optimoidut vanteet takaavat itsevarman olemuksen. Jo vakiovarusteisiin kuuluvat 18" M kevytmetallivanteet V-spoke tekevät vaikutuksen. Lisävarusteiset 19" M kevytmetallivanteet Double-spoke saavat vakuuttumaan. Värivalikoimassa on tarjolla Ferric Grey ja Black, ja vanteiden lomasta näkyvät voimakkaat M hiilikuitu-keramiikka- tai M komposiittijarrulevyt, joita koristaa M logo. Samoin on laita lisävarusteisten 20" kevytmetallivanteiden Star-spoke yhteydessä, joiden värivalikoimaan kuuluu lisäksi Black. Valitsitpa minkä vaihtoehdon tahansa, BMW M4 Cabrion renkaat ovat vakiovarusteisesti takana leveämmät kuin edessä, mikä korostaa perän väkevää olemusta ja optimoi ohjattavuutta ja pitoa.

BMW M4 Cabrio katto alhaalla
BMW M4 Cabrio katon avaaminen 1
BMW M4 Cabrio katon avaaminen 2
BMW M4 Cabrio katon avaaminen 3
BMW M4 Cabrio katon avaaminen 4
BMW M4 Cabrio katto ylhäällä

HARDTOP-KATTO.

Alas laskettavan Hardtop-katon etuna ovat samaan aikaan Cabrio-tunnelma ja vankkatekoinen, talvikelpoinen katto. Katto on nopea avata ja sulkea – jopa ajon aikana, kun nopeus on enintään 18 km/h. Ulkopuolelta näkee coupémaisen matalan, pitkänomaisen kattolinjan, sisällä se tarjoaa mukavasti pään tilaa jokaiselle matkustajalle.

BMW M4 Cabrio BMW Individual vanteet
BMW M4 Cabrio BMW Individual sisätila
BMW M4 Cabrio BMW Individual yksityiskohdat

BMW INDIVIDUAL COLLECTION.

Ilmaise omaa itseäsi aivan erityisellä tavalla – BMW Individual Manufaktur vastaa tähän vaatimukseen BMW Individual -mallistolla ainutkertaisella tavalla. Tee BMW M4 Cabriostasi yhtä yksilöllinen kuin Sinä itse.

BMW M4 Cabrio M Performance pakoputket
BMW M4 Cabrio M Performance vanteet
BMW M4 Cabrio M Performance jarrut
BMW M4 Cabrio M Performance puskuri

BMW M PERFORMANCE -LISÄVARUSTEET.

BMW M merkitsee dynamiikkaa, innovatiivista tekniikkaa ja vuosikymmenten kokemusta moottoriurheilun alalta. BMW M Performance -lisävarusteet tuovat BMW M4 Cabrioon vieläkin dynaamisemman ja ylellisemmän vivahteen. Oli kyse auton ulkopuolesta tai sisätilasta: mahdollisuutesi ovat lähes rajattomat.