BMW M340i xDrive Touring, kolme neljäsosan näkymä edestä auton ajaessa kaupunkinäkymän edessä

THE 3

BMW M

Uuden BMW M340i xDrive Touringin tiedot ja varusteet

THE 3

Uuden BMW M340i xDrive Touringin tiedot ja varusteet

THE 3Uuden BMW M340i xDrive Touringin tiedot ja varusteet

BMW M340i xDrive Touringissa urheilullisuus yhdistyy itsevarmalla tavalla innovatiiviseen monipuolisuuteen. Lukuisat erilaiset M-malleille ominaiset ajodynamiikka- ja designvarusteet sekä edistykselliset ja tehokkaat BMW M TwinPower Turbo -moottorit optimoivat yhdessä auton urheilullisuuden ja yksilöllisyyden.

Read more

BMW M340i xDRIVE TOURINGIN AJODYNAMIIKKA.

Muuntaa odotuksen ilon ajamisen iloksi.

Rakkaudesta moottoriurheiluun: BMW M340i xDrive Touring takaa alkuperäisten BMW M -alustakomponenttien ansiosta äärimmäisen hermoja kutkuttavan ajoelämyksen. Ne on suunniteltu täyttämään tiukimmatkin dynamiikkavaatimukset, ja ne innostavat vaikuttavalla suorituskyvyllään ja loppuun asti hiotuilla ajo-ominaisuuksillaan. Näin esimerkiksi adaptiivinen M-alusta ja mukautuva sport-ohjaustehostus tarjoavat M Sport -tasauspyörästön ja sen jatkuvan lukkovaikutuksen avustuksella urheilullista ajamisen iloa sekä samalla entistä paremman ketteryyden, optimaalisen pidon ja parhaan käsiteltävyyden.
BMW M340i xDrive Touring, ajodynamiikka
BMW M340i xDrive Touring, 6-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori

6-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori.

M340i xDriven voimanlähteenä on kolmilitrainen, kuusisylinterinen bensiinirivimoottori, jossa on BMW TwinPower Turbo -teknologia. 275 kW:n (340 hv) teho ja 500 Nm:n huippuvääntö mahdollistavat erittäin urheilullisen ajettavuuden. Auto kiihtyy nollasta sataan vain 4,4 sekunnissa.
BMW M340i xDrive Touring, M Sport -tasauspyörästö

M Sport -tasauspyörästö.

M Sport -tasauspyörästö optimoi vetopidon ja ajovakauden kaistaa vaihdettaessa, kaarteesta ulos kiihdytettäessä, suurissa kaarreajonopeuksissa sekä erilaisilla tienpinnoilla ajettaessa. Vetopidon optimointi tapahtuu tasauspyörästön elektronisesti ohjatulla lamellijarrulla, joka pienentää takapyörien välistä pyörimisnopeuseroa.
BMW M340i xDrive Touring, 8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto

8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto.

8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti. Automaattisten vaihtamisten lisäksi vaihteet voi kytkeä myös manuaalisesti joko valitsinvivulla tai ohjauspyörän vaihdekatkaisimilla – juuri halutulla hetkellä mukavuutta tai dynaamisuutta haluten. Ajoasetusta SPORT käytettäessä ja kun valitsinvipu on siirretty vasempaan solaan S/M, vaihtamiset tapahtuvat erittäin suorituskykypainotteisesti.
BMW M340i xDrive Touring, ainutlaatuiset pakoputkenpäät

Ainutlaatuiset pakoputkenpäät.

Ainoastaan M340i:ssä: vasemmalla ja oikealla vapaamuoto-pakoputkenpäät, joiden värinä Cerium Grey. Näin pakoputkenpäät ovat optinen kannanotto, joka korostaa M340i:n urheilullisuutta.
BMW M340i xDrive Touring, M Sport -jarrut

M Sport -jarrut.

M Sport -jarruissa on edessä siniset kiinteärunkoiset nelimäntäiset jarrusatulat ja takana siniset liikkuvarunkoiset yksimäntäiset jarrusatulat. Jarrusatuloita koristavat M-tekstilogot, ja jarrulevyt ovat normaalia suuremmat. Jarrut ovat erinomaisen tehokkaat.
BMW M340i xDrive Touring, mukautuva sport-ohjaustehostus

Mukautuva sport-ohjaustehostus.

Mukautuva sport-ohjaustehostus, jossa on Servotronic, varmistaa auton suoran ja tarkan ohjaustuntuman sekä ohjauspyörän kääntämiseen tarvittavat kevyet voimat. Tämä ohjaustehostus reagoi ohjauspyörän kääntämisen määrään ohjauksen välitystä muuttaen. Siten se helpottaa auton käsittelyä urheilullisesti ajettaessa ja lisää mukavuutta autoa pysäköitäessä tai autolla tiukasti käännyttäessä.
BMW M340i xDrive Touring, apdatiivinen M-alusta

Adaptiivinen M-alusta.

Kymmenen millimetriä madallettu adaptiivinen M-alusta säätyy elektronisesti ohjatusti tieolosuhteisiin ja kulloiseenkin ajotilanteeseen. Ajodynamiikkakatkaisimella voit lisäksi valita alustan toiminnalle haluamasi luonteen: mukavuuspainotteisesta erittäin urheilulliseen ja ketterään ohjattavuuteen.

BMW M340i xDRIVE TOURINGIN MUOTOILU.

Linjakkaan sporttinen.

Atleettisuuden huomaa jo ensi silmäyksellä. Samoin kuin aidon M-designin. Ainutlaatuiset BMW M -designkomponentit on luotu vauhdikkaisiin hetkiin, ja ne tarjoavat käsin kosketeltavaa moottoriurheilutunnelmaa. Ne antavat myös BMW M340i xDrive Touringin ulkopuolelle aidon urheilijan luonteen.
BMW M340i xDrive Touring, M-aerodynamiikkapaketti

M-aerodynamiikkapaketti.

M-aerodynamiikkapaketti sisältää auton värisinä ja M-tyylisinä etuhelman, sivuhelmat ja takahelman, jossa diffuusoriosan metallivärinä on Dark Shadow, ja ilmentää silkkaa dynamiikkaa ja sporttisuutta. Nämä osat terävöittävät auton ilmettä ja optimoivat samalla auton aerodynaamisia ominaisuuksia.
BMW M340i xDrive Touring, 19'' M-kevytmetallivanteet Double-spoke 792 M Bicolor

19" M-kevytmetallivanteet Double-spoke 792 M Bicolor.

19'' M-kevytmetallivanteet Double-spoke 792 M Bicolor Cerium Grey, kiiltosorvatut, takarenkaat eturenkaita leveämmät, Runflat-renkaat, edessä vanteet 8J x 19 ja renkaat 225/40 R19, takana vanteet 8,5J x 19 ja renkaat 255/35 R19.
BMW M340i xDrive Touring, BMW Individual korkeakiiltoinen Shadow Line

BMW Individual korkeakiiltoinen Shadow Line.

BMW Individual korkeakiiltoinen Shadow Line sisältää useita korkeakiiltoisen mustia varusteyksityiskohtia. Niitä ovat esimerkiksi sivuikkunoiden alareunalistat, kehyslistat ja pystylistat, B-pilareiden suojukset sekä ulkopeilikotelot, ulkopeilikolmiot ja ulkopeilien juuriosat.
BMW M340i xDrive Touring, ainutlaatuiset pakoputkenpäät

Ainutlaatuiset pakoputkenpäät.

Ainoastaan M340i:ssä: vasemmalla ja oikealla vapaamuoto-pakoputkenpäät, joiden värinä Cerium Grey. Näin pakoputkenpäät ovat optinen kannanotto, joka korostaa M340i:n urheilullisuutta.
BMW M340i xDrive Touring, urheiluistuimet ja M-turvavyöt

Urheiluistuimet ja M-turvavyöt.

Kuljettajan ja etumatkustajan urheiluistuimet antavat erinomaisen tuen, ja niissä on runsaat säätömahdollisuudet, mukaan lukien selkänojan leveyssäätö. Kiristimillä ja turvavyövoiman rajoittimilla varustetuissa M-turvavöissä on tyylikkäät ja ommellut tyypillisin M-värein tehdyt korostukset.
BMW M340i xDrive Touring, nahkainen M-ohjauspyörä

Nahkainen M-ohjauspyörä.

Nahkaisessa M-ohjauspyörässä on monitoiminäppäimet, M-merkki, kuljettajan turvatyyny-yksikkö ja kolme puolaa. Ohjauspyörän kehä on verhoiltu Walk-nappanahkalla, jossa on mustat saumat, ja peukalosyvennysten ansiosta tämä ohjauspyörä sopii urheilullisesti käteen.
BMW M340i xDrive Touring, M-malleille tyypillinen mittaristo

M-malleille tyypillinen mittaristo.

M-malleille tyypillisestä mittaristosta näet puhtaiden ajotietojen, kuten nopeuden ja kierrosluvun, lisäksi lisätietoja, jotka koskevat erityisen urheilullista ajoa.
BMW M340i xDrive Touring, technical data, consumption

TECHNICAL DATA.