BMW M3 Sedan. Radikaalisti enemmän.

IKONI+

BMW M

BMW M3 Sedan. Radikaalisti enemmän.

IKONI+

BMW M3 Sedan. Radikaalisti enemmän.

IKONI+BMW M3 Sedan. Radikaalisti enemmän.
BMW M

Kiihtyvyys 0–100 km/h sekuntia (BMW M3 Sedan1)

4,3 (4,1)

Teho kW (hv) kierrosluvulla 1/min (BMW M3 Sedan1)

317 (431)/5 500–7 300

Kulutus l/100 km, EU-yhdistetty (BMW M3 Sedan1)

9,1(8,3)

CO2-päästö g/km, yhdistetty (BMW M3 Sedan1)

209 (194)

Omapaino EU kg (BMW M3 Sedan1)

1 635 (1 660)

Hinnat alkaen

117 803 €

Tinkimätön, huippusuorituksiin yltävä neliovinen urheiluauto, jonka muotoilu saa hengen salpautumaan. Lukuisat moottoriurheilusta lainatut tekniset innovaatiot. Vieläkin enemmän dynamiikkaa, vieläkin tarkempaa hallittavuutta. Adrenaliinipitoisiin ajoelämyksiin, joissa yksi asia tulee hetkessä selväksi: täällä rikotaan omia ennätyksiä – tämä on BMW M3 Sedan.

LUMOAVA MUOTOKIELI.

BMW M3 Sedan design

Dynaaminen design.

BMW M3 Sedan: äärimmäisen urheilullinen auto, jonka olemus on kuin ikoni ja jonka suoritustahtoa leimaa tehokas dynamiikka. Jokainen designelementti, kookkaista ilmanottoaukoista ilmaisuvoimaisiin kevytmetallivanteisiin ja edelleen atleettiseen perään, korostaa tämän huippusuorituksiin yltävän urheiluauton koko voimaa.
BMW M3 Sedan siluetti

Urheilulliset linjat.

BMW M3 -mallin sivunäkymä yhdistää huippusuorituksiin yltävän urheiluauton geenit ja neliovisen Sedanin arkitoimivuuden.
BMW M3 Sedan keula

Voimakas keula.

BMW M3 Sedanin eteenpäin pyrkivää keulaa, jossa on M3 tunnuksen koristama, korkeakiiltoisen mustaksi maalattu kaksoisripainen jäähdyttimensäleikkö ja kookkaat ilmanottoaukot, korostavat dynaamisilta vaikuttavat, täysin LED-tekniikalla toteutetut ajovalot. Niiden siro muotoilu ja vaikuttava valaisuvoima takaavat suvereenin olemuksen päiväsaikaan ja täydellisesti valaistut tiet yön pimeydessä.
BMW M3 Sedan perä

Näyttävä perä.

Peränäkymä ja sen suuri raideleveys tekee lähtemättömän vaikutuksen. Progressiivisesti muotoillut LED-takavalot korostavat jykevyyttä yhtä upeasti kuin leveät suurteho-urheilurenkaatkin. M takaspoileri kasvattaa puristuspainetta ja parantaa aerodynamiikkaa. M diffuusori ja viistotut M kaksoispakoputkenpäät sointuvat täydellisesti takahelmaan, jossa on luonteikkaat ilmavirtausaukot.
BMW M3 Sedan aerodynamiikka

Aerodynaamiset elementit.

Air Curtainin kaksi pystysuoraa ilmanottoaukkoa ja sivuilla olevat M ilmanpoistoaukot, joihin on integroitu Air Breather -koristeosat, vähentävät ilmanvastusta pyöränkoteloiden alueella. Ne optimoivat aerodynamiikka-arvoja ja siinä sivussa kiihdyttävät pulssia.
BMW M3 Sedan hiilikuitukatto

Ylellinen hiilikuitukatto.

Hiilikuituvahvisteisesta muovista (CFRP) valmistettu katto on osa fiksua BMW-kevytrakennekonseptia, jolla vähennetään auton painoa. Lisäksi tämä katto siirtää auton painopistettä alemmas. Näin auton ohjattavuus ja dynamiikka paranevat kaarreajossa, kiihdytettäessä ja jarrutettaessa.
BMW M3 Sedan LED-valot

LED-valot.

Myös takavalojen valotoiminnot on toteutettu kokonaan valodiodeilla. Niiden pitkänomainen L-kirjaimen muoto ja katkeamaton valodesign jatkuu sulavasti takaluukkuun ja korostaa siten perän väkeviä linjoja.
BMW M3 Sedan M Competition -paketti keula
BMW M3 Sedan M Competition -paketti vanteet
BMW M3 Sedan M Competition -paketti sisätila

M COMPETITION -PAKETTI.

M Competition -paketti parantaa tuntuvasti auton ajodynamiikkaa suuremmalla moottoriteholla ja erikoissovitetulla adaptiivisella M alustalla. M Sport -pakoputkistossa on mustakromatut kaksoispäät, ja tämä pakoputkisto tuottaa ihon kananlihalle nostavat upeat moottorisoundit. Lisäksi varustus sisältää M kevytrakenne-urheiluistuimet ja upeat 20“ M kevytmetallivanteet, joiden yhteydessä takarenkaat ovat eturenkaita leveämmät.

BMW M3 Sedan urheilullisuus

TERVETULOA ÄÄRIRAJOILLE.

BMW M

TERVETULOA ÄÄRIRAJOILLE.

Sen, että BMW M3 Sedan on aito huippusuorituksiin yltävä urheilija, tuntee myös kilparatojen ulkopuolella. Sen hallittavuus on aina erittäin täsmällinen ja ohjattavuus tarkka – etenkin haasteellisissa ajotilanteissa. Ja suorituskykyinen M moottori välittää työntövoimansa kuusivaihteisen M manuaalivaihteiston tai katkoksitta seitsenvaihteisen M kaksoiskytkinvaihteiston kautta tiehen vahvasti mutta aina tarkasti annostellen.

BMW M3 Sedan moottori

KUUSISYLINTERINEN M TWIN POWER TURBO -BENSIINIRIVIMOOTTORI.

Kuusisylinterinen, 3,0-litrainen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori yhdistää kahden maailman parhaat palat: korkealle kiertävä luonne, 7 600/min, ja suvereeni voima huippuväännöllä 550 Nm. Biturbo-suoraruiskutus ja M autoille ominainen hienosäätö takaavat sen, että moottori reagoi jo vähäisimpäänkin kaasupolkimen painallukseen suoraan ja tarjoaa tarmokkaan työnnön ja suvereenin vetämisvoiman. Lukuisat innovaatiot kuten sylinteriputketon rakenne ja kevyempi, taottu kampiakseli jatkavat fiksua kevytrakennekonseptia, parantavat dynamiikkaa ja kiihtyvyyttä, vähentävät kulutusta ja mahdollistavat akselikuorman optimaalisen jakautumisen lähes suhteessa 50:50. Palkaksi saadaan ennen näkemättömän tarkka ohjattavuus, jota M voimanlähteen helposti tunnistettava soundi korostaa vaikuttavalla tavalla.