BMW M3 Sedan yhteydet

INNOVATIIVINEN+

BMW M

Yhteydet BMW M3 Sedanissa.

INNOVATIIVINEN+

Yhteydet BMW M3 Sedanissa.

INNOVATIIVINEN+Yhteydet BMW M3 Sedanissa.

BMW M3 Sedanissa tukenasi on niin katuajossa kuin kilparadoillakin suuri määrä innovatiivista tekniikkaa, joka takaa paremman mukavuuden ja turvallisuuden ja asettaa uusia mittapuita. Havaitset kaikki ajon kannalta keskeiset tiedot sekunnin murto-osissa ja nautit verkottuneesta kommunikoinnista, informaatiosta ja viihteestä huipputasolla. Ajamisen ilo ei koskaan ole ollut näin suunnan näyttävää.

BMW M
BMW M3 Sedan sovellukset

TALLENNA AJAMISEN ILO: M SOVELLUKSET.

BMW M3 Sedan on enemmän kuin vain auto – se on haaste kuljettajille, jotka haluavat tulla aina vain paremmiksi. Siksi on kehitetty BMW M Laptimer -sovellus ja GoPro-sovellus. Jotta muistat parhaat kierrosaikasi, parhaat kiihdytyksesi ja kauneimmat viimeksi kokemasi ajoelämykset.

  • BMW M Laptimer -sovellus

    BMW M Laptimer -sovelluksella voit tallentaa täsmälliset ajotiedot kilparadoilla ja analysoida niitä jälkikäteen. Tallennukset voidaan jakaa kuvina sosiaalisessa mediassa tai arvot kuten mm. kaasupolkimen asento, ohjauskulma, g-voimat ja nopein kierrosaika voidaan lähettää myös sähköpostina. Lisäksi on integroitu GoPro-liitäntä.

  • GoPro-sovellus

    Maksuttoman GoPro-sovelluksen ansiosta voidaan auton ulkopuolelle tai sisätilaan kiinnitettyä GoPro-videokameraa käyttää BMW M3 Sedanin monitoiminäytön avulla. Kuvia ja videotaltiointeja voidaan ohjata kätevästi iDrive-monitoimiohjaimella. Lisäksi kameran päälle ja pois kytkemiseen, konfigurointiin ja lataustilan tarkastamiseen voidaan käyttää Wlan-yhteyttä.

BMW M3 Sedan Apple CarPlay

APPLE CARPLAY® -VALMIUS.

Apple CarPlay® -valmius mahdollistaa iPhone®-älypuhelimen valittujen toimintojen langattoman ja vaivattoman käytön auton käyttö- ja näyttöjärjestelmän kautta. Älypuhelimen sisältöjä ja toimintoja, kuten musiikki, iMessages/tekstiviestit, puhelin, Siri®, navigointi ja valitut kolmannen osapuolen sovellukset, käytetään auton käyttö- ja näyttöjärjestelmän kautta tai puhekäyttöjärjestelmän (Suomen kieli ei tuettu) avulla.

BMW M3 Sedan Head-Up-näyttö

M MALLIEN OMILLA NÄYTÖILLÄ VARUSTETTU BMW HEAD-UP -NÄYTTÖ.

M MALLIEN OMILLA NÄYTÖILLÄ VARUSTETTU BMW HEAD-UP -NÄYTTÖ.

BMW Head-Up -täysvärinäyttö ja sen M näyttölaajuus heijastavat ajon kannalta tärkeimmät tiedot suoraan kuljettajan näkökenttään. Katkaisinta painamalla voidaan vaihtaa M näyttölaajuuteen, jolloin myös kytketty vaihde, kierrosluku ja dynaaminen kierroslukualue sekä vaihtamishetki näytetään.

BMW M3 Sedan puhelimen langaton lataaminen

PUHELINVARUSTUS, JOSSA WIRELESS CHARGING.

Puhelinvarustus, jossa on Wireless Charging, sisältää puhelimen langattoman lataamisen telineen ja lisä-USB-liitännät. Kattoantenniyhteys varmistaa matkapuhelimen paremman kuuluvuuden. Bluetooth-yhteydellä auton järjestelmään voidaan liittää kaksi matkapuhelinta ja audiosoitin. Lisäksi varustus sisältää Bluetooth Officen.

BMW M3 Sedan BMW Connected

BMW CONNECTED.

BMW Connected on henkilökohtainen liikkuvuusavustimesi, joka helpottaa liikkumistesi suunnittelua arjessa ja auttaa saapumaan kohteisiin rennosti ajoissa. Liikkuvuuden kannalta keskeiset tiedot kuten optimaalisen lähtöajan suositukset ovat saatavilla auton ulkopuolella iPhonea® tai Apple Watch® -älykelloa käyttäen, ja ne voi siirtää autoon saumattomasti.