BMW M3 Sedan muotoilu

NÄYTTÄVÄ+

BMW M

BMW M3 Sedanin muotoilu.

NÄYTTÄVÄ+

BMW M3 Sedanin muotoilu.

NÄYTTÄVÄ+BMW M3 Sedanin muotoilu.

BMW M3 Sedanin moottoriurheilu-DNA:ta ei voi olla huomaamatta. Dynaaminen keula kookkaine ilmanottoaukkoineen ja korkeakiiltoisen mustaksi maalattu kaksoisripainen jäähdyttimensäleikkö kertovat erinomaisesta tehopotentiaalista. Sisätilassa ihastuttaa kuljettajasuuntautuneen ohjaamon täydellinen ergonomia. Ylelliset, kuppimaiset M istuimet tukevat erinomaisesti sivusuunnassa. Kaikki yksityiskohdat ovat erityisen laadukkaita ja huokuvat silkkaa kilpaurheiluluonnetta.

BMW M

LUMOAVA MUOTOKIELI.

BMW M3 Sedan muotoilu

Dynaaminen design.

BMW M3 Sedan: äärimmäisen urheilullinen auto, jonka olemus on kuin ikoni ja jonka suoritustahtoa leimaa tehokas dynamiikka. Jokainen designelementti, kookkaista ilmanottoaukoista ilmaisuvoimaisiin kevytmetallivanteisiin ja edelleen atleettiseen perään, korostaa tämän huippusuorituksiin yltävän urheiluauton koko voimaa.
BMW M3 Sedan siluetti

Urheilulliset linjat.

BMW M3 -mallin sivunäkymä yhdistää huippusuorituksiin yltävän urheiluauton geenit ja neliovisen Sedanin arkitoimivuuden.
BMW M3 Sedan keula

Voimakas keula.

BMW M3 Sedanin eteenpäin pyrkivää keulaa, jossa on M3 tunnuksen koristama, korkeakiiltoisen mustaksi maalattu kaksoisripainen jäähdyttimensäleikkö ja kookkaat ilmanottoaukot, korostavat dynaamisilta vaikuttavat, täysin LED-tekniikalla toteutetut ajovalot. Niiden siro muotoilu ja vaikuttava valaisuvoima takaavat suvereenin olemuksen päiväsaikaan ja täydellisesti valaistut tiet yön pimeydessä.
BMW M3 Sedan perä

Näyttävä perä.

Peränäkymä ja sen suuri raideleveys tekee lähtemättömän vaikutuksen. Progressiivisesti muotoillut LED-takavalot korostavat jykevyyttä yhtä upeasti kuin leveät suurteho-urheilurenkaatkin. M takaspoileri kasvattaa puristuspainetta ja parantaa aerodynamiikkaa. M diffuusori ja viistotut M kaksoispakoputkenpäät sointuvat täydellisesti takahelmaan, jossa on luonteikkaat ilmavirtausaukot.
BMW M3 Sedan aerodynamiikka

Aerodynaamiset elementit.

Kaartuvat linjat ja coupé-malleille ominainen loivasti laskeutuva kattolinja kielivät yhdessä ylellisten kevytmetallivanteiden ja aerodynamiikaltaan optimoitujen M ulkopeilien kanssa silkasta urheilullisuudesta. Pitkänomainen siluetti päättyy ilmaisuvoimaiseen perään kertoen tiivistyneestä voimasta.
BMW M3 Sedan hiilikuitukatto

Ylellinen hiilikuitukatto.

Hiilikuituvahvisteisesta muovista (CFRP) valmistettu katto on osa fiksua BMW kevytrakennekonseptia, jolla vähennetään auton painoa. Lisäksi tämä katto siirtää auton painopistettä alemmas. Näin auton ohjattavuus ja dynamiikka paranevat kaarreajossa, kiihdytettäessä ja jarrutettaessa.
BMW M3 Sedan LED-valot

LED-valot.

Myös takavalojen valotoiminnot on toteutettu kokonaan valodiodeilla. Niiden pitkänomainen L-kirjaimen muoto ja katkeamaton valodesign jatkuu sulavasti takaluukkuun ja korostaa siten perän väkeviä linjoja.
BMW M3 Sedan vanteet 18 tuumaa V-spoke 513
BMW M3 Sedan vanteet 19 tuumaa Double-spoke 437 M
BMW M3 Sedan vanteet 19 tuumaa Double-spoke 437 M Black
BMW M3 Sedan vanteet 20 tuumaa Star-spoke 666 M
BMW M3 Sedan vanteet 20 tuumaa Star-spoke 666 M Black

ILMAISUVOIMAISET VANTEET JA RENKAAT.

BMW M3 Sedanin painoltaan optimoidut vanteet takaavat itsevarman olemuksen. Jo vakiovarusteisiin kuuluvat 18" M kevytmetallivanteet V-spoke tekevät vaikutuksen. Lisävarusteiset 19" M kevytmetallivanteet Double-spoke saavat vakuuttumaan. Värivalikoimassa on tarjolla Ferric Grey ja Black, ja vanteiden lomasta näkyvät voimakkaat M hiilikuitu-keramiikka- tai M komposiittijarrulevyt, joita koristaa M logo. Samoin on laita lisävarusteisten 20" kevytmetallivanteiden Star-spoke yhteydessä, joiden värivalikoimaan kuuluu lisäksi Black. Valitsitpa minkä vaihtoehdon tahansa, BMW M3 Sedanin renkaat ovat vakiovarusteisesti takana leveämmät kuin edessä, mikä korostaa perän väkevää olemusta ja optimoi ohjattavuutta ja pitoa.

BMW M3 Sedan BMW Individual keula
BMW M3 Sedan BMW Individual sisätila
BMW M3 Sedan BMW Individual yksityiskohdat

BMW INDIVIDUAL COLLECTION.

Ilmaise omaa itseäsi aivan erityisellä tavalla – BMW Individual Manufaktur vastaa tähän vaatimukseen BMW Individual -mallistolla ainutkertaisella tavalla. Tee BMW M3 Sedanistasi yhtä yksilöllinen kuin Sinä itse.

BMW M PERFORMANCE -OSAT.

BMW M merkitsee dynamiikkaa, innovatiivista tekniikkaa ja vuosikymmenten kokemusta moottoriurheilun alalta. BMW M Performance -osat tuovat BMW M3 Sedaniin vieläkin dynaamisemman ja ylellisemmän vivahteen. Oli kyse auton ulkopuolesta tai sisätilasta: mahdollisuutesi ovat lähes rajattomat.