ORIGIN M.

BMW M2 Coupé.

ORIGIN M.

BMW M2 Coupé.

ORIGIN M.BMW M2 Coupé.

Teho kW (hv) kierrosluvulla 1/min

272 (370)/6 500

Suurin vääntö (Nm) kierrosluvulla 1/min

465/1 400–5 560

Kiihtyvyys 0–100 km/h s

4,5 (4,3 kun lisävarusteena 7-vaihteinen M DCT, jossa Drivelogic)

Huippunopeus km/h

250 (270 kun lisävaruste M Driver's Package)

Ensimmäisen BMW M2 Coupén muotoilu ja konsepti palautuvat BMW M GmbH:n historiallisiin juuriin. Siinä yhdistyvät erinomainen suorituskyky ja klassinen takavetoisuus sekä modernin M auton täsmällisyys ja ketteräliikkeisyys. Luonteikkaat etu- ja takahelma optimoivat ilman läpivirtausta ja aerodynamiikkaa. Urheilulliseksi sovitettu alusta ja voimakas kuusisylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori mahdollistavat henkeäsalpaavat suoritukset.

KAMPANJAT.

BMW Kesäkampanja

Kaksi BMW:tä yhden hinnalla!

Kun teet kaupat uudesta BMW:stä kesäkuussa, saat upean BMW Cruise Bike -polkupyörän ja 500 € Neste Lahjakortin kaupan päälle!

AJODYNAMIIKKA JA TEHOKKUUS.

Kuusivaihteinen M manuaalivaihteisto tai M kaksoiskytkinvaihteisto jossa on Drivelogic, säätyvä M tasauspyörästölukko ja spontaani kiihtyvyys jopa 500 Nm:n väännöllä – selkeitä täysverisen urheilijan tuntomerkkejä aivan BMW M GmbH:n perinteiden mukaisesti.

Kilpaurheilijan luonne.

BMW M2 Coupén ajonautinto perustuu pitkälle kehitettyyn tekniikkaan, joka on testattu äärimmäisissä oloissa. Tulos on autenttinen ajoelämys, jollaisen tarjoaa vain M auto: paino jakautuu lähes optimaalisessa suhteessa 50:50, alusta on erinomainen ja varusteet moottoriurheilun innoittamia.

7-vaihteinen M DCT ja Drivelogic.

Vaihtamiset vedon katkeamatta, kytkintä käyttämättä, kaasupoljinta keventämättä: Drivelogic-järjestelmällä varustettu seitsenvaihteinen M kaksoiskytkinvaihteisto. Vaihteet kytkeytyvät automaattisesti, tai ne voi kytkeä manuaalisesti ohjauspyörän vaihdekatkaisimilla tai valitsinvivulla. Launch Control takaa parhaan kiihtyvyyden paikaltaan lähdettäessä.

Säätyvä M tasauspyörästölukko.

Aktiivinen M tasauspyörästö optimoi pitoa ja ajovakautta kaistaa vaihdettaessa ja kiihdytettäessä kaarteesta suoralle, rivakassa kaarreajossa sekä tien pinnan ollessa epätasalaatuinen. Pidon optimointiin käytetään elektronisesti ohjattavaa lamellilukkoa, joka vähentää kierroslukueroja takapyörien välillä.

M komposiittijarrulevyt.

Erilaisten materiaalien käytön ansiosta M Compound -jarrut varmistavat auton erinomaiset hidastuvuusarvot, jarrujen häipymättömän hyvänä pysyvän tehon ja jarrulaitteiden pitkäikäisyyden. Lisäksi materiaalivalinnat keventävät painoa, mikä osaltaan vaikuttaa positiivisesti auton reagointiherkkyyteen, dynamiikkaan ja kiihtyvyyteen. Näiden suuretehojarrujen metallisinisiksi maalatuissa jarrusatuloissa on koristeena M logot.

KUN LIIKAA ON JUURI SOPIVASTI.

BMW-M.com – Uudet Internet-sivut, joilla käsitellään maailman vahvinta kirjainta.

MUOTOILU.

BMW M2 Coupén muotoilu tekee silkasta voimasta ja dynamiikasta käsin kosketeltavaa. Urheilullinen Coupé-linja, voimakkaat muodot ja ohjaamo, josta löytyy autenttisia, kilpaurheilusta lainattuja yksityiskohtia, ovat leimallisia atleettiselle olemukselle.

Mallin BMW M2 Coupé polttonesteen kulutus ja CO2-päästö:


Polttonesteen kulutus EU-yhdistetty l/100 km: 8,5–7,9
CO2-päästö yhdistetty g/km: 199–185
Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät kaikista jälleenmyyjäliikkeistä saatavasta Uuden auton kulutustiedot ja CO2-päästöarvot -vihkosta tai Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.