TURVALLISUUTTA ILMAN RAJOJA.

Mukavuus ja turvallisuus BMW M2 Coupéssa.

Aktiivisen ja passiivisen turvallisuuden osalta ei voida tehdä myönnytyksiä. BMW M2 Coupé on valmistautunut kaikkiin haasteisiin monin tekniikoin. Samalla M kuljettajalähtöisyys mahdollistaa salamannopeat reaktiot ja korkeatasoisen mukavuuden niin kilparadoilla kuin arjessakin. Ja tarpeen mukaan sovitetuilla BMW Huolenpitosopimuksilla auton huippuluokan kunto pysyy aina taattuna.

M KULJETTAJALÄHTÖISYYS.

M autojen ergonomiseen konseptiin kuuluu ylellinen ohjaamo, jossa vallitsee M autoille ominainen kuljettajalähtöisyys. Kaikki hallintalaitteet on suunnattu poikkeuksetta kohti kuljettajaa. Tärkeimmässä osassa on, kuten kilpaurheilussa aina, auton intuitiivinen, ehdoton hallinta ja lyhyimmät reaktioajat.

Ohjaamotunne, täydellinen istuinergonomia, polvituki, kaikkien ajodynaamisesti tärkeiden hallintalaitteiden suora käytettävyys, BMW Head-Up -näyttö ja M autojen omat laajuudet, M vaihteenvalitsinvipu ja M autojen oma mittaristo ovat keskeisiä osia urheilullis-ergonomisessa kuljettajalähtöisyydessä. Nahkaisen M ohjauspyörän yhteyteen on sijoitettu kilpaurheilusta tutut vaihdevivut, joilla vaihteen vaihto sujuu nopeasti ja mukavasti.

Mukavuus-, viestintä- ja viihdetoimintoja kuten ilmastointilaitetta, navigointia ja radiota käytetään kuljettajan oikealta puolelta, jolloin ne ovat myös etumatkustajan mukavasti käytettävissä. Näin kuljettaja voi keskittyä siihen, millä todella on merkitystä – äärimmäiseen ajamisen iloon.

PASSIIVINEN TURVALLISUUS.

Paketillinen fiksuja turvatoimenpiteitä auttaa minimoimaan onnettomuusriskejä kohdennetusti kaikissa BMW-autoissa – ja ne mahdollistavat miellyttävän turvallisuuden tunteen joka tilanteessa. Suurta kuormitusta kestävät, tilavuudeltaan suuret palkkirakenteet sekä suurlujien erikoisterästen älykäs käyttö varmistavat turvamatkustamon mahdollisimman suuren lujuuden painon pysyessä pienenä.

Törmäysenergia johdetaan matkustamon ohi muihin korin osiin kuten pohjalevyyn, kylkirakenteisiin, rintapeltiin sekä kattoon, ja keulan ja perän muodonmuutosvyöhykkeet ottavat vastaan törmäysenergiaa. Sivutörmäyksessä matkustajia suojaavat vahvistetut rakenteet B-pilareissa ja kynnyksissä, suurlujat sivutörmäysturvapalkit ovissa sekä vankat poikkipalkit istuinten kohdalla.

Keulan alueella on erilaisia jalankulkijasuojaan liittyviä rakenteita. Puskurinkannattimen ja puskurin verhouksen välissä on törmäysvaimennin, joka vähentää loukkaantumisriskiä jalkoihin kohdistuvassa törmäyksessä. Lisäksi konepellissä on muodonmuutoselementit, jotka vaimentavat törmäysenergiaa toimien muodonmuutosvyöhykkeenä.

BMW HUOLENPITOSOPIMUS.

Kun Sinulla on BMW Huolenpitosopimus, Sinun ei tarvitse itse valitsemanasi aikana vaivata päätäsi huollon ja tarkastusten kustannuksilla. Sillä BMW Huolenpitosopimus kattaa nämä palvelut ja alkuperäiset BMW-varaosat. Eikä ainoastaan omassa maassasi, vaan kaikkialla maailmassa kaikilla osallistuvilla BMW-sopimuskorjaamoilla ja valtuutetuissa BMW Service -toimipisteissä. Ja jos päätät myydä BMW-autosi, BMW Huolenpitosopimus siirtyy automaattisesti uudelle omistajalle, mikä parantaa auton jälleenmyyntiarvoa. Sopivan BMW Huolenpitosopimuksen voit valita itse.

BMW Basic Huolenpitosopimukseen sisältyvät määräaikaishuollot kuten moottoriöljyn vaihto, öljynsuodatin ja täyttömäärät, mikro-, polttoneste- ja ilmansuodattimen sekä sytytystulppien huolto/vaihto ja jarrunesteen vaihto, auton tekninen perustarkastus ja muut palvelut BMW:n ohjeiden mukaan.

Jos valitset BMW Premium Huolenpitosopimuksen, saat BMW Basic Huolenpitosopimukseen sisältyvien palvelujen lisäksi vielä seuraavat kulutusosien huollot: etu- ja takajarrupalojen/-levyjen vaihto, kytkimen vaihto (tarvittaessa) ja pyyhkimen sulkien vaihto (tarvittaessa, moottoriöljyn vaihdon yhteydessä). BMW Huolenpitosopimus on saatavilla kolmesta kymmeneen vuodeksi, ja kilometrirajaksi voi valita 40 000–200 000 km.