TURVALLISUUTTA ILMAN RAJOJA.

Mukavuus ja turvallisuus BMW M2 Coupéssa.

Aktiivisen ja passiivisen turvallisuuden osalta ei voida tehdä myönnytyksiä. BMW M2 Coupé on valmistautunut kaikkiin haasteisiin monin tekniikoin. Samalla M kuljettajalähtöisyys mahdollistaa salamannopeat reaktiot ja korkeatasoisen mukavuuden niin kilparadoilla kuin arjessakin. Ja tarpeen mukaan sovitetuilla BMW Huolenpitosopimuksilla auton huippuluokan kunto pysyy aina taattuna.

M KULJETTAJALÄHTÖISYYS.

M autojen ergonomiakonseptiin kuuluu ylellinen, M autoille tyypillisen kuljettajasuuntautunut ohjaamo. Kaikki hallintalaitteet on suunniteltu kuljettajaa ajatellen, samoin kuin muutkin yksityiskohdat kuten kuljettajan M jalkatuki. Aivan kuten kilpaurheilussa, etualalla on auton intuitiivinen hallinta sekä mahdollisimman lyhyet reaktioajat.

PASSIIVINEN TURVALLISUUS.

Materiaalien tarkoituksenmukaisen valinnan ja äärimmäisen lujien rakenteiden ansiosta jokainen BMW täyttää passiiviselle turvallisuudelle asetettavat tiukat vaatimukset ja takaa tehokkaiden turvavarusteiden yhteydessä parhaan mahdollisen suojan matkustajille. Autot on suunniteltu siten, että ne täyttävät riippumattomien testaajien tärkeimmille törmäystesteille asettamat turvavaatimukset.

BMW HUOLENPITOSOPIMUS.

Kun Sinulla on BMW Basic Huolenpitosopimus, Sinun ei itse valitsemanasi aikana tarvitse haaskata ajatustakaan huolto- ja tarkastuskustannuksille. Niitä ovat seuraavat: moottoriöljynvaihto, mikrosuodattimen, polttonestesuodattimen, ilmansuodattimen ja sytytystulppien huolto sekä jarrunesteen vaihto, auton kuntotarkastus ja muut laajuudet BMW:n ohjeiden mukaisesti.