KOMPAKTI VOIMANPESÄ.

BMW M2 Coupén muotoilu.

KOMPAKTI VOIMANPESÄ.

BMW M2 Coupén muotoilu.

Ainoa M auto tässä segmentissä. Se on täynnä sykkivää energiaa ja pysyy joka suhteessa uskollisena juurilleen, jotka ovat moottoriurheilussa. BMW M2 Coupé säteilee niin ulkoa kuin sisältäkin voimaa ja dynamiikkaa. Tämä auto on valmistettu menemään äärirajoille saakka. Se on kehitetty kilparadoilla – ja kotonaan joka kadulla.

KOMPAKTI VOIMANPESÄ.BMW M2 Coupén muotoilu.

Ainoa M auto tässä segmentissä. Se on täynnä sykkivää energiaa ja pysyy joka suhteessa uskollisena juurilleen, jotka ovat moottoriurheilussa. BMW M2 Coupé säteilee niin ulkoa kuin sisältäkin voimaa ja dynamiikkaa. Tämä auto on valmistettu menemään äärirajoille saakka. Se on kehitetty kilparadoilla – ja kotonaan joka kadulla.

ULKOPUOLEN MUOTOILU.

Kompakti auto, täydellinen nopeisiin kiihdytyksiin ja rivakkaan kaarreajoon – BMW M2 Coupé julistaa jokaiselta yksityiskohdaltaan valtavaa voimaa, ketteräliikkeisyyttä ja täsmällisyyttä. Etuhelman kookkaat ilmanottoaukot huolehtivat suorituskykyisen M moottorin riittävästä jäähdytysilman saannista. Konepellistä alkunsa saava atleettinen Coupélinja huokuu silkkaa dynamiikkaa ja vaikuttaa sivulta katsottuna erityisen voimakkaalta. Air Curtain ja M takaspoileri optimioivat erinomaista aerodynamiikkaa. Samalla klassinen kaksoisripainen M jäähdyttimensäleikkö ja M ilmanottoaukot auton sivuilla saavat BMW M2 Coupén vaikuttamaan vieläkin urheilullisemmalta. Vakiovarusteisten täys-LED-ajovalojen vaikuttava valoteho takaa päiväsaikaan suvereenin olemuksen ja yön pimeydessä täydellisesti valaistun asfaltin.

Täsmällinen kevytrakenteinen taka-akseli ja erityisen leveät renkaat varmistavat leveän raideleveyden. Näin auton tuntuma tiehen on vieläkin täyteläisempi. Progressiivisesti muotoillut LED-takavalot luovat korostuksia luonteikkaaksi muotoiltuun perään. Diffuusoriosa takahelmassa, johon on integroitu kaksi kaksoispakoputkenpäätä, viimeistelee dynaamisen olemuksen.

SISÄTILAN DESIGN.

BMW M2 Coupén sisätila kutsuu kuljettajan ja etumatkustajan istumaan mustalla Dakota-nahkalla verhoilluille urheiluistuimille. Kaikilla istumapaikoilla on pääntukien alapuolelle kuviopainettu M logo, ja niitä koristavat Polar Blue -väriset kontrastiompelet. Erityisen intuitiiviselta vaikuttaa tyylikkään mattapintainen, Black Panel -tekniikalla toteutettu mittaristo: tärkeät näytöt tulevat esiin vasta virta-avainta käännettäessä. Huokoisesta hiilikuituvahvisteisesta muovista valmistetut sisäkoristelistat, nahkainen M ohjauspyörä ja punaisilla neuloilla varustetut pyöreät mittarit korostavat tiukkoja urheilullisia pyrkimyksiä optisesti. Lukuisat koristeet kuten BMW Individual -kattoverhous Anthracite tekevät näyttävästä olemuksesta vieläkin upeamman.

19" M KEVYTMETALLIVANTEET DOUBLE SPOKE 437 M.

19" M KEVYTMETALLIVANTEET DOUBLE SPOKE 437 M.

19" M kevytmetallivanteet Double-spoke 437 M, Runflat-renkaat, takarenkaat eturenkaita leveämmät, kiiltosorvatut, taotut, mustat, edessä vanteet 9J x 19 ja renkaat 245/35 R19, takana vanteet 10J x 19 ja renkaat 265/35 R19.

BMW M PERFORMANCE -LISÄVARUSTEET.

BMW M merkitsee dynamiikkaa, innovatiivista tekniikkaa ja vuosikymmenten kokemusta moottoriurheilusta. BMW M Performance -lisävarusteet tuovat tämän tietotaidon lisäksi kilparadoilta suoraan kadulle: aerodynamiikkaan, voimansiirtoon ja ohjaamoon liittyvillä jälkiasennettavilla komponenteilla tuunaat BMW M2 Coupétasi aivan yksilöllisesti vieläkin tinkimättömämmän urheilullisuuden suuntaan.

Äänenvaimenninjärjestelmä.

Tältä kuulostaa todellinen intohimo: äänenvaimenninjärjestelmä vahvistaa auton kuusisylinterisen moottorin soundin ainutlaatuiseksi äänielämykseksi. Valmistettu laadukkaasta, erityisen säänkestävästä jaloteräksestä.

Hiilikuituinen pakoputkenpään suojus.

Hiilikuituinen BMW M Performance -pakoputkenpään suojus vahvistaa auton yksilöllistä luonnetta. Termisesti erotettu pakoputkenpää takaa huippuluokan laadun ja painettu M logo korostaa urheilullisuutta. Vain BMW M Performance -äänenvaimenninjärjestelmän yhteydessä. Saatavana myös titaanisena.

Hiilikuituinen takaspoileri.

Dynaamisuutta erityisen jalossa muodossa: takaspoileri on valmistettu kokonaan korkealaatuisesta hiilikuidusta. Sen tyylikäs, dynaaminen muotoilu korostaa entistä selvemmin auton perän urheilullisen maskuliinista luonnetta.

Jäähdyttimen säleikkö Black.

Ilme, joka tekee pysyvän vaikutuksen: korkeakiiltoisen mustat koristesäleiköt saavat auton keulan näyttämään vieläkin päättäväisemmältä ja atleettisemmalta. Kiiltävän musta kehys saa ilmantuloaukot näyttämään suuremmilta ja vaikuttavammilta.

Ohjauspyörä II Alcantara.

Moottoriurheilusta suoraan maanteille: korkealaatuisella Alcantaralla verhoiltu ohjauspyörän kehä pitää huolen erinomaisesta pidosta – kaikissa lämpötiloissa ja jopa äärimmäisissä ajotilanteissa. OLED-tekniikalla toteutettu Race-näyttö ja kaksiväriset LED-näytöt tuovat arkipäivään aidon moottoriurheilutunnelman. Peukalosyvennysten alueelle integroitujen näppäimien avulla käyttöön voi hakea tilat Race, Sport ja EfficientDynamics. Ajanottokello (Race-tilassa 1/100-sekunnin näyttö) ja pitkittäis- ja poikittaiskiihtyvyyttä mittaava G-mittari välittävät ajankohtaisia moottoriurheilun kannalta olennaisia tietoja. Mahdollista myös: jopa 50 kierrosajan ja nopeuden sekä poikittais- ja pitkittäiskiihtyvyyden huippuarvojen tallentaminen. Lakatusta hiilikuidusta valmistettu suojus luo omaleimaisen, urheilullisen hienostuneen vaikutelman.

Vaihteenvalintakatkaisimen hiilikuitukoriste.

Innovatiivinen ja ainutlaatuinen design, materiaalina huokoinen hiilikuitu: tämä uusi tekniikka viestittää välittömästä kosketuksesta huipputekniseen hiilikuitumateriaaliin. Nelivärisellä BMW M logolla. Ylellinen moottoriurheilutunnelma käsin kosketeltavissa.