NÄKYMÄTTÖMÄT APUOHJAAJAT.

BMW ConnectedDrive kuljettajan avustinjärjestelmät BMW M2 Coupéssa.

M autossa on kyse vain yhdestä asiasta: aidosta ajamisen ilosta. Kaiken muun voi delegoida. Älykkäät järjestelmät kuten Driving Assistant -ajoavustin ja kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmä tunnistavat mahdolliset riskitekijät. Navigointijärjestelmän Professional avulla löydät helposti perille myös kilparatojen ulkopuolella. Ja peruutuskameran ansiosta pysäköiminen ja auton kääntely sujuu entistäkin helpommin.

NAVIGOINTIJÄRJESTELMÄ PROFESSIONAL.

Navigointijärjestelmä Professional sis. handsfree-varustus, USB-liitäntä, 8,8" LCD-värinäyttö ja radio BMW Professional jossa DVD-soitin. Lisäksi kolmiulotteinen karttanäkymä ja 20 GB muistitilaa. Käyttö intuitiivisesti toimivalla iDrive Touch -monitoimisäätimellä. BMW-jälleenmyyjien ja BMW Service -toimipisteiden kautta tehtävien karttapäivityksien lisenssimaksut ovat huollon yhteydessä veloituksettomat ensimmäisten kolmen vuoden ajan. Karttapäivityksistä veloitetaan ainoastaan asennukseen liittyvät kustannukset.

  • iDrive Touch -monitoimisäädin

    iDrive Touch -monitoimisäädin, joka on osa navigointijärjestelmää Professional, mahdollistaa iDrive-järjestelmän vaivattoman ja vaistonvaraisen ohjaamiseen ja käyttämisen. Monitoimisäätimeen integroidulle Touchpad-kosketuslevylle kirjoittamalla esimerkiksi navigoinnin kohdeosoitteiden syöttö on nopeaa, ja syöttöä on kätevä seurata monitoiminäytöstä.

  • Karttapäivitykset

    BMW-jälleenmyyjien ja BMW Service -toimipisteiden kautta tehtävien karttapäivityksien lisenssimaksut ovat veloituksettomat ensimmäisten kolmen vuoden ajan. Karttapäivityksistä veloitetaan ainoastaan asennukseen liittyvät kustannukset.

DRIVING ASSISTANT.

Driving Assistant varoittaa kaistalta vahingossa poistuttaessa tai uhkaavasta törmäyksestä ja tarvittaessa avustaa jarrutuksessa.

Kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmä.

Kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmä tunnistaa ajokaistamerkinnät ja varoittaa ohjauspyörää täristämällä, jos ajonopeudesta noin 70 km/h alkaen auto uhkaa ajautua pois kaistaltaan. Jos kaistaa vaihdetaan tarkoituksella eli silloin kun vilkku on kytketty päälle, varoitusta ei anneta.

Peräänajovaroitus.

City-pysähdyksiinjarrutustoiminnollinen peräänajovaroitin tunnistaa peräänajon vaaran ja City-pysähdyksiinjarrutustoiminnollinen henkilötunnistus reagoi jalankulkijoihin. Jos edellä ajava ajoneuvo jarruttaa voimakkaasti, BMW:n aktivoitu peräänajovaroitin reagoi välittömästi. Vaiheittaisesti syttyy ensin varoitussymboli, joka sitten alkaa vilkkua ja kuuluu varoitusmerkkiääni ja enintään ajonopeudessa 60 km/h järjestelmä avustaa kevyesti jarruttamalla.

Henkilötunnistus.

Henkilötunnistus toimii ajonopeusvälillä 10 ja 60 km/h, ja järjestelmä antaa varoituksen, jos törmäysvaara jalankulkijaan on olemassa. Kun järjestelmä varoittaa uhkaavasta törmäyksestä, samalla auton jarrut valmistellaan hätäjarrutusta varten. Hätätilanteessa järjestelmä avustaa jarrutuksessa. Järjestelmän toiminta saattaa olla rajoittunut pimeällä, sateessa ja sumussa.

PERUUTUSKAMERA.

PERUUTUSKAMERA.

Peruutuskamera auttaa peruutettaessa ja pysäköitäessä, kun autolla ajetaan nopeudella alle 15 km/h. Se välittää valvontanäyttöön kuvan auton takaa. Interaktiiviset kääntölinjaviivat näyttävät etäisyyden ja kääntöympyrän auttaen kuljettajaa ajamaan ahtaissa paikoissa, ja esteet havainnollistetaan värillisille estemerkeillä.