KOEAJO JA HINNASTOT.

Ensimmäisen BMW M2 Coupén muotoilu ja malli polveutuvat BMW M GmbH:n historiasta. Autossa yhdistyy korkea suorituskyky ja klassinen takaveto sekä modernin M-auton tarkkuus ja ketteryys. Mallille ominaiset etu- ja takahelmat optimoivat ilmankulun ja aerodynamiikan. Sporttinen alusta ja voimakas kuusisylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori mahdollistavat henkeäsalpaavan suorituskyvyn.

Jo paikoillaan ollessaan BMW M4 Coupé ilmentää kaikkea, mitä M-auton kuuluukin: vahvaa dynamiikkaa, ketterää urheilullisuutta ja upeaa moottoriurheilun DNA:ta. Ajoneuvon varustuksiin kuuluvat 431 hevosvoiman kuusisylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori, 7-vaihteinen M-kaksoiskytkinvaihteisto, jossa on Drivelogic ja tarkkuustyökaluja, kuten M Servotronic, aktiivinen M-tasauspyörästö ja mukautuva M-alusta. Näin se on aina valmiina kisaan. Vain fysiikan lait ovat rajana. Auto valloittaa ajoluonteellaan, joka tuo ihmisen ja koneen ennennäkemättömällä tavalla yhteen.

Pilviä hipova intensiteetti: Varustettuna 431 hevosvoiman kuusisylinterisellä M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottorilla ja moottoriurheilusta tuoduilla innovaatioilla BMW M4 Cabrio takaa adrenaliinin täyteisen huipputehon ja rajattoman ajamisen ilon. 7-vaihteisen M-kaksoiskytkinvaihteiston ansiosta M-moottori kiihdyttää vetävää voimaansa katkoksitta aina äärirajoille saakka, ja aktiivinen M-tasauspyörästö, mukautuva M-alusta ja M Servotronic -ohjaustehostin mahdollistavat erittäin täsmälliset ohjausliikkeet. Ainutlaatuinen kokemus, johon ei tarvita edes avointa hardtop-kattoa. Ajamisen ilo M-autolla nousee aivan uusille tasoille.

Jännittävän elegantti muoto. Voimakkaampi kuin koskaan ennen. BMW M5:n uusi sukupolvi on todellinen insinööritaidonnäyte ja edustaa innovatiivista ajoälykkyyttä, joka vie ajodynamiikan ennennäkemättömän pitkälle.

BMW X3 M -autoissa yhdistyy BMW X3:n seikkailunhaluisuus ja BMW M:n ainutlaatuinen sporttisuus. BMW X3 M -autossa on leimallinen moottoriurheilugeeni, ja se tarjoaa korkeimman tason ajodynamiikkaa – BMW X3 M Competition -paketissa se näkyy sitäkin enemmän. BMW X3 M Competition innostaa suorituskyvyllään ja ainutlaatuisuudellaan kaikilla teillä ja kilparadoilla. BMW X3 M40i ja BMW X3 M40d vakuuttavat tasapainoisella yhdistelmällä suorituskykyä, mukavuutta ja tehokkuutta.

BMW X3 M Competition -paketissa on äärimmäisen tehokas kuusisylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori. Ajoneuvo kiihdyttää 375 kW:n teholla (510 hv) ja 600 Nm:n väännöllä henkeäsalpaavassa 4,1 sekunnissa nollasta sataan km/h. M xDrive ja aktiivinen M-tasauspyörästö, M-alusta ja M Servotronic -ohjaustehostus sekä 8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto takaavat maksimaalisen ajodynamiikan ja ketteryyden.

BMW X3 M:ssä on huipputehokas kuusisylinterinen M TwinPower -bensiinimoottori, jonka teho on vakuuttavat 353 kW (480 hv). Upea 600 Nm:n vääntö takaa kiihtyvyyden 0:sta 100 km/h:iin 4,2 sekunnissa. BMW X3 M:n varusteisiin kuuluvat M xDrive ja aktiivinen M-tasauspyörästö, M-alusta ja M Servotronic -ohjaustehostin sekä 8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto, mikä takaa BMW X3 M:lle ajodynamiikan upeimman tason.

BMW X3 M40i:n moottorina toimii tehokas kuusisylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori. Moottori tarjoaa 260 kW:n (354 hv) tehon ja 500 Nm:n maksimiväännön. Mukautuvan M-alustan, mukautuvan sport-ohjauksen, vakiovarusteisiin kuuluvan M Sport -jarrun, BMW xDriven ja 8-vaihteisen Steptronic -sport-automaattivaihteiston ansiosta ajoneuvolla on ihanteelliset sivuttais- ja pitkittäissuuntaiset ominaisuudet, jotka takaavat intensiivisen ajamisen ilon.

BMW X3 M40d:n sydän on kuusisylinterinen M TwinPower -dieselmoottori, jossa on kaksi TwinScroll-pakokaasuahdinta ja Common Rail -suoraruiskutus. Moottorin teho on 240 kW (326 hv) ja vääntö huikeat 680 Nm. Optimaalisesta ajodynamiikasta vastaavat mukautuva M-alusta, mukautuva sport-ohjaus, vakiovarusteisiin kuuluva M Sport -jarru, BMW xDrive sekä 8-vaihteinen Steptronic-sport-automaattivaihteisto.

BMW X4 M -autot ovat voimakasluonteisia. Ne yhdistävät M-auton urheilullisuuden ja BMW X4:n ekspressiivisen luonteen. Tuloksena on neljä tunteisiin vetoavaa urheiluautoa, jossa on suuri määrä intohimoa ja adrenaliinia. BMW X4 M -autossa on leimallinen moottoriurheilugeeni, ja se tarjoaa korkeimman tason ajodynamiikkaa – BMW X3 M Competition -paketissa tämä näkyy vieläkin enemmän. BMW X3 M Competition innostaa suorituskyvyllään ja ainutlaatuisuudellaan kaikilla teillä ja kilparadoilla. BMW X4 M40i ja BMW X4 M40d vakuuttavat tasapainoisella yhdistelmällä suorituskykyä, mukavuutta ja tehokkuutta.

BMW X4 M Competition -paketissa on äärimmäisen tehokas kuusisylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori. Korkean kierrosluvun moottorin teho on 375 kW (510 hv), ja ajoneuvo kiihdyttää 600 Nm:n väännöllä vain 4,1 sekunnissa 0:sta 100 km/h:iin. Varusteisiin kuuluvat M xDrive ja aktiivinen M-tasauspyörästö, M-alusta ja M Servotronic -ohjaustehostin sekä 8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto takaavat BMW X4 M:lle ajodynamiikan upeimman tason.

BMW X4 M:ssä on huipputehokas kuusisylinterinen M TwinPower -bensiinimoottori, jonka teho on vakuuttavat 353 kW (480 hv). Upea 600 Nm:n vääntö takaa kiihtyvyyden 100 km/h:iin 4,2 sekunnissa. BMW X4 M:n varusteisiin kuuluvat M xDrive ja aktiivinen M-tasauspyörästö, M-alusta ja M Servotronic -ohjaustehostin sekä 8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto, mikä takaa BMW X4 M:lle ajodynamiikan upeimman tason.

BMW X4 M40i:n moottorina toimii tehokas kuusisylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori. Moottori tarjoaa 260 kW:n (354 hv) tehon ja 500 Nm:n maksimiväännön. Mukautuvan M-alustan, mukautuvan sport-ohjauksen, vakiovarusteisiin kuuluvan M Sport -jarrun, BMW xDriven ja 8-vaihteisen Steptronic -sport-automaattivaihteiston ansiosta ajoneuvolla on ihanteelliset sivuttais- ja pitkittäissuuntaiset ominaisuudet, jotka takaavat intensiivisen ajamisen ilon.

BMW X4 M40d:n sydän on kuusisylinterinen M TwinPower -dieselmoottori, jossa on kaksi TwinScroll-pakokaasuahdinta ja Common Rail -suoraruiskutus. Moottorin teho on 240 kW (326 hv) ja vääntö huikeat 680 Nm. Optimaalisesta ajodynamiikasta vastaavat mukautuva M-alusta, mukautuva sport-ohjaus, vakiovarusteisiin kuuluva M Sport -jarru, BMW xDrive sekä 8-vaihteinen Steptronic-sport-automaattivaihteisto.

Etsitpä sitten uutta tai käytettyä M-autoa, löydät kaikki tarvitsemasi tiedot, testiraportit sekä rahoitus- ja leasing-tarjoukset ajankohtaisista BMW M -malleista täältä. Täältä löydät myös luonnollisesti jälleenmyyjäliikkeen, jossa voit varata itsellesi koeajon.

Read more