KOEAJO JA HINNASTOT.

BMW M135i xDrive luo kompaktiluokan käsitteet uusiksi. Ärhäkällä 4-sylinterisellä M TwinPower Turbo -bensiinimoottorilla varustettu BMW M135i xDrive tarjoaa dynaamista ajamisen iloa ensi hetkestä alkaen.. Täydellisesti yhteen sovitetut alustateknologiat kuten M Sport -tasauspyörästö, BMW xDrive, Steptronic Sport -automaattivaihteisto ja M urheiluohjaus mahdollistavat hyvän reagointiherkkyyden ja optimaalisen kaarrekäyttäytymisen. Ulkopuolen vahvat yksityiskohdat kuten M135i xDriven ritiläkennoinen jäähdyttimen säleikkö, M takaspoileri ja kaksi 100 mm pakoputkenpäätä korostavat auton urheilullista olemusta.

Ensimmäisen BMW M2 Coupén muotoilu ja malli polveutuvat BMW M GmbH:n historiasta. Autossa yhdistyy korkea suorituskyky ja klassinen takaveto sekä modernin M-auton tarkkuus ja ketteryys. Mallille ominaiset etu- ja takahelmat optimoivat ilmankulun ja aerodynamiikan. Sporttinen alusta ja voimakas kuusisylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori mahdollistavat henkeäsalpaavan suorituskyvyn.

Jo paikoillaan ollessaan BMW M4 Coupé ilmentää kaikkea, mitä M-auton kuuluukin: vahvaa dynamiikkaa, ketterää urheilullisuutta ja upeaa moottoriurheilun DNA:ta. Ajoneuvon varustuksiin kuuluvat 431 hevosvoiman kuusisylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori, 7-vaihteinen M-kaksoiskytkinvaihteisto, jossa on Drivelogic ja tarkkuustyökaluja, kuten M Servotronic, aktiivinen M-tasauspyörästö ja mukautuva M-alusta. Näin se on aina valmiina kisaan. Vain fysiikan lait ovat rajana. Auto valloittaa ajoluonteellaan, joka tuo ihmisen ja koneen ennennäkemättömällä tavalla yhteen.

Pilviä hipova intensiteetti: Varustettuna 431 hevosvoiman kuusisylinterisellä M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottorilla ja moottoriurheilusta tuoduilla innovaatioilla BMW M4 Cabrio takaa adrenaliinin täyteisen huipputehon ja rajattoman ajamisen ilon. 7-vaihteisen M-kaksoiskytkinvaihteiston ansiosta M-moottori kiihdyttää vetävää voimaansa katkoksitta aina äärirajoille saakka, ja aktiivinen M-tasauspyörästö, mukautuva M-alusta ja M Servotronic -ohjaustehostin mahdollistavat erittäin täsmälliset ohjausliikkeet. Ainutlaatuinen kokemus, johon ei tarvita edes avointa hardtop-kattoa. Ajamisen ilo M-autolla nousee aivan uusille tasoille.

Jännittävän eleganttia muotoilua. Voimaa enemmän kuin koskaan aiemmin. M xDrivella varustetun BMW M5:n uusi sukupolvi on kannanotto huippuluokan insinööritaidon ja innovatiivisen ajoälyn puolesta. Ennennäkemättömien ajodynaamisten ulottuvuuksien saavuttamiseksi aina äärirajoilla saakka.
Huomattavan suuri teho, erityinen alustasovitus, joka käsittää myös kaikki tärkeät säätöjärjestelmät, sekä mallille tunnusomaiset korkeakiiltoisen mustat yksityiskohdat – näillä avuilla BMW M5 Competitionilla on vain yksi tavoite: pysyä kilpailijoiden edellä.
BMW M550i xDrive ja BMW M550d xDrive tekevät vaikutuksen urheilullisuudellaan, mukavuudellaan ja erinomaisella arkikäytettävyydellään. 390 kW:n (530 hv) tehon tuottava BMW M550i tarjoaa upean dynaamisen ajoelämyksen. BMW M550d vakuuttaa 294 kW:n (400 hv) tehollaan, 760 Nm:n väännöllään ja erityisen suurella tehokkuudellaan. Täydellisesti yhteen sovitetut komponentit, kuten BMW:n älykäs nelivetojärjestelmä xDrive ja adaptiivinen M alusta Professional, takaavat optimaalisen ajovakauden ja ketteryyden.

BMW X3 M -autoissa yhdistyy BMW X3:n seikkailunhaluisuus ja BMW M:n ainutlaatuinen sporttisuus. BMW X3 M -autossa on leimallinen moottoriurheilugeeni, ja se tarjoaa korkeimman tason ajodynamiikkaa – BMW X3 M Competition -paketissa se näkyy sitäkin enemmän. BMW X3 M Competition innostaa suorituskyvyllään ja ainutlaatuisuudellaan kaikilla teillä ja kilparadoilla. BMW X3 M40i ja BMW X3 M40d vakuuttavat tasapainoisella yhdistelmällä suorituskykyä, mukavuutta ja tehokkuutta.

BMW X3 M Competition -paketissa on äärimmäisen tehokas kuusisylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori. Ajoneuvo kiihdyttää 375 kW:n teholla (510 hv) ja 600 Nm:n väännöllä henkeäsalpaavassa 4,1 sekunnissa nollasta sataan km/h. M xDrive ja aktiivinen M-tasauspyörästö, M-alusta ja M Servotronic -ohjaustehostus sekä 8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto takaavat maksimaalisen ajodynamiikan ja ketteryyden.

BMW X3 M:ssä on huipputehokas kuusisylinterinen M TwinPower -bensiinimoottori, jonka teho on vakuuttavat 353 kW (480 hv). Upea 600 Nm:n vääntö takaa kiihtyvyyden 0:sta 100 km/h:iin 4,2 sekunnissa. BMW X3 M:n varusteisiin kuuluvat M xDrive ja aktiivinen M-tasauspyörästö, M-alusta ja M Servotronic -ohjaustehostin sekä 8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto, mikä takaa BMW X3 M:lle ajodynamiikan upeimman tason.

BMW X3 M40i:n moottorina toimii tehokas kuusisylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori. Moottori tarjoaa 260 kW:n (354 hv) tehon ja 500 Nm:n maksimiväännön. Mukautuvan M-alustan, mukautuvan sport-ohjauksen, vakiovarusteisiin kuuluvan M Sport -jarrun, BMW xDriven ja 8-vaihteisen Steptronic -sport-automaattivaihteiston ansiosta ajoneuvolla on ihanteelliset sivuttais- ja pitkittäissuuntaiset ominaisuudet, jotka takaavat intensiivisen ajamisen ilon.

BMW X3 M40d:n sydän on kuusisylinterinen M TwinPower -dieselmoottori, jossa on kaksi TwinScroll-pakokaasuahdinta ja Common Rail -suoraruiskutus. Moottorin teho on 240 kW (326 hv) ja vääntö huikeat 680 Nm. Optimaalisesta ajodynamiikasta vastaavat mukautuva M-alusta, mukautuva sport-ohjaus, vakiovarusteisiin kuuluva M Sport -jarru, BMW xDrive sekä 8-vaihteinen Steptronic-sport-automaattivaihteisto.

BMW X4 M -autot ovat voimakasluonteisia. Ne yhdistävät M-auton urheilullisuuden ja BMW X4:n ekspressiivisen luonteen. Tuloksena on neljä tunteisiin vetoavaa urheiluautoa, jossa on suuri määrä intohimoa ja adrenaliinia. BMW X4 M -autossa on leimallinen moottoriurheilugeeni, ja se tarjoaa korkeimman tason ajodynamiikkaa – BMW X3 M Competition -paketissa tämä näkyy vieläkin enemmän. BMW X3 M Competition innostaa suorituskyvyllään ja ainutlaatuisuudellaan kaikilla teillä ja kilparadoilla. BMW X4 M40i ja BMW X4 M40d vakuuttavat tasapainoisella yhdistelmällä suorituskykyä, mukavuutta ja tehokkuutta.

BMW X4 M Competition -paketissa on äärimmäisen tehokas kuusisylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori. Korkean kierrosluvun moottorin teho on 375 kW (510 hv), ja ajoneuvo kiihdyttää 600 Nm:n väännöllä vain 4,1 sekunnissa 0:sta 100 km/h:iin. Varusteisiin kuuluvat M xDrive ja aktiivinen M-tasauspyörästö, M-alusta ja M Servotronic -ohjaustehostin sekä 8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto takaavat BMW X4 M:lle ajodynamiikan upeimman tason.

BMW X4 M:ssä on huipputehokas kuusisylinterinen M TwinPower -bensiinimoottori, jonka teho on vakuuttavat 353 kW (480 hv). Upea 600 Nm:n vääntö takaa kiihtyvyyden 100 km/h:iin 4,2 sekunnissa. BMW X4 M:n varusteisiin kuuluvat M xDrive ja aktiivinen M-tasauspyörästö, M-alusta ja M Servotronic -ohjaustehostin sekä 8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto, mikä takaa BMW X4 M:lle ajodynamiikan upeimman tason.

BMW X4 M40i:n moottorina toimii tehokas kuusisylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori. Moottori tarjoaa 260 kW:n (354 hv) tehon ja 500 Nm:n maksimiväännön. Mukautuvan M-alustan, mukautuvan sport-ohjauksen, vakiovarusteisiin kuuluvan M Sport -jarrun, BMW xDriven ja 8-vaihteisen Steptronic -sport-automaattivaihteiston ansiosta ajoneuvolla on ihanteelliset sivuttais- ja pitkittäissuuntaiset ominaisuudet, jotka takaavat intensiivisen ajamisen ilon.

BMW X4 M40d:n sydän on kuusisylinterinen M TwinPower -dieselmoottori, jossa on kaksi TwinScroll-pakokaasuahdinta ja Common Rail -suoraruiskutus. Moottorin teho on 240 kW (326 hv) ja vääntö huikeat 680 Nm. Optimaalisesta ajodynamiikasta vastaavat mukautuva M-alusta, mukautuva sport-ohjaus, vakiovarusteisiin kuuluva M Sport -jarru, BMW xDrive sekä 8-vaihteinen Steptronic-sport-automaattivaihteisto.

BMW M850i xDrive Gran Coupé henkeäsalpaavine muotoiluineen, atleettisine urheiluauton mittasuhteineen ja M tyypillisine designelementteineen edustaa ehdotonta dynamiikkaa ja osoittaa, mikä potentiaali tähän ylelliseen neljällä ovella varustettuun urheiluautoon kätkeytyy. Sen voimakas 8-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinimoottori, jolla on 4,4 litran iskutilavuus ja 390 kW:n (530 hv) teho kiihdyttää 750 Nm:n väännöllä 3,9 sekunnissa nollasta sataan. Vaikutelmaa korostaa täyteläinen moottoriääni, joka saa ihon kananlihalle.

Etsitpä sitten uutta tai käytettyä M-autoa, löydät kaikki tarvitsemasi tiedot, testiraportit sekä rahoitus- ja leasing-tarjoukset ajankohtaisista BMW M -malleista täältä. Täältä löydät myös luonnollisesti jälleenmyyjäliikkeen, jossa voit varata itsellesi koeajon.

Read more