LIIKKUVUUTESI TUKENA. UUSILLA TEILLÄ JA KAIKILLA KANAVILLA.

Uuden BMW i3:n yhteydet ja kuljettajan avustinjärjestelmät.

LIIKKUVUUTESI TUKENA. UUSILLA TEILLÄ JA KAIKILLA KANAVILLA.

Uuden BMW i3:n yhteydet ja kuljettajan avustinjärjestelmät.

LIIKKUVUUTESI TUKENA. UUSILLA TEILLÄ JA KAIKILLA KANAVILLA.Uuden BMW i3:n yhteydet ja kuljettajan avustinjärjestelmät.

Matkalla, ja kaikesta perillä. Aina täysin ajan tasalla. Juuri sitä tarjoaa BMW i3 lukuisilla digitaalisilla palveluillaan ja kuljettajan avustinjärjestelmillä. Eipä ihmekään, onhan se sentään segmenttinsä parhaiten verkotettu auto. Ja siten se edustaa rentouttavaa liikkuvuutta, joka yhdistää mukavuuden ja turvallisuuden paremmin kuin yksikään toinen.

Read more
BMW i

BMW CONNECTED YHDISTÄÄ ARKESI SÄHKÖISTÄVÄÄN AJONAUTINTOON.

Verkotu BMW-autosi kanssa. BMW Connected -sovellus on digitaalinen liikkuvuusavustimesi, joka huolehtii tarpeistasi sekä ennen matkaa että sen aikana. Käytä autosi toimintoja älypuhelimella tai yhteensopivalla älykellolla, lähetä matkojen määränpäät navigointijärjestelmään tai vastaanota muistutuksia tapaamisista, jotta olet aina ajoissa paikalla.

 • BMW Connected+

  BMW Connected+ yhdistää BMW-autosi ja älypuhelimesi yhdeksi kokonaisuudeksi. Käytä BMW Connected -sovelluksen yksilöityjä toimintoja autossa ja auton ulkopuolella. Jaa matkatiedot ystävillesi, anna järjestelmän opastaa sinut perille ovelta ovelle saakka tai hallitse älykotisi järjestelmiä autosta käsin. Palvelun voimassaoloaika on yksi vuosi.

 • Joustavaa varmuutta: Open Mobility Cloud -pilvipalvelu

  BMW Connectediin liittyvien personalisoitujen palvelujesi perustan muodostaa Open Mobility Cloud -pilvipalvelu. Sen joustava arkkitehtuuri käyttää hyödykseen Microsoft Cloud -pilven sekä Azure-alustan integroituja työkaluja ja tekniikkaa. Tämä suorituskykyinen järjestelmä kykenee käsittelemään dataa ja tietoa hyvin erilaisista lähteistä ja tarjoamaan niitä käyttöön. Alustan joustavuus mahdollistaa muidenkin kontaktipisteiden kuten uusien päätelaitteiden (muiden älypuhelimien, älykellojen jne.) tai jälleenmyyntiliikkeiden uusien palvelujen integroinnin ja skaalauksen myös tulevaisuudessa. Uutta on, että BMW Connected+ verkottaa myös auton Open Mobility Cloud -pilvipalveluun ja tekee siitä digitaalisen kontaktipisteen. Näin digitaaliset palvelut saadaan integroitua autoon vieläkin nopeammin ja ketterämmin.

 • Puhelinvarustus jossa Wireless Charging

  Puhelinvarustus, jossa on Wireless Charging, sisältää puhelimen langattoman lataamisen telineen ja USB-lisäliitännät. Kattoantenniyhteys varmistaa matkapuhelimen paremman kuuluvuuden. Bluetooth-yhteydellä auton järjestelmään voidaan liittää kaksi matkapuhelinta ja audiosoitin. Lisäksi varustus sisältää Bluetooth Office -toiminnot.

RENTOUTTAVAA LIIKKUVUUTTA.

SUUNNITTELUN MESTARI.

Mihin seuraavaksi? Etsi BMW Connected -sovelluksella uusia kohteita ja lähetä niiden tiedot suoraan BMW-autosi navigointijärjestelmään. Kun olet istuutunut autoosi ja muodostanut siitä Bluetooth-yhteyden älypuhelimeesi, voit käynnistää reittiopastuksen vain yhdellä napsautuksella.

Read more

LÄHTÖVALMIINA.

Riittääkö akuston lataustila keskustassa käymiseen? Onko tässä lähellä latauspistettä? eDrive Remote Services -etätoiminnoilla voit tarkastaa asian älypuhelimeesi asennetun BMW Connected -sovelluksen avulla kätevästi. Etätoiminnoilla voit säätää autosi sisälämpötilan, lukita keskuslukituksen tai tarvittaessa kytkeä kaukovalovilkun päälle. Palvelun voimassaoloaika on kolme vuotta.

Read more

PIDÄ YHTEYTTÄ.

Share Live Trip Status -toiminnon ansiosta perheenjäsentesi ei tarvitse kysellä, milloin tulet kotiin. Voit ilmoittaa tarkan sijaintisi, määränpääsi ja saapumisaikasi valitsemillesi henkilöille suoraan auton järjestelmien avulla tai Connected-sovelluksen kautta. Vastaanottaja voi seurata matkatietojasi reaaliajassa. Palvelun voimassaoloaika on yksi vuosi.

Read more

LATAAMISEN ILOA.

Näin edullista ja yksilöllistä voi lataaminen olla: BMW Digital Charging Service -palvelun (DCS) avulla lataat sähkösopimuksesi mukaisesti automaattisesti silloin, kun lataaminen on edullisinta. Se säästää sähköä ja mahdollistaa uusiutuvien energiamuotojen kohdennetun käytön.

KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT JA MUKAVUUSTAKUU.

BMW i3:n kuljettajan avustinjärjestelmiin voit luottaa aina. Eri ajotilanteista kuten ruuhkista, takkuavasta liikenteestä tai pysäköinnistä selviydyt automaattisesti ja luotettavasti. Turvallisuutta ja mukavuutta tekniikan nykytasolla – jotta Sinä voit keskittyä ajamiseen aivan kokonaan.

 • Driving Assistant Plus

  Driving Assistant Plus on merkittävä lisä auton turvallisuuteen ja mukavuuteen. Se sisältää City-pysähdyksiinjarrutustoiminnollisen peräänajovaroittimen ja henkilötunnistuksen, nopeusrajoitustieto-toiminnon, kameraan perustuvan Stop&Go-toiminnollisen vakionopeussäätimen sekä ruuhka-ajoavustimen.

 • Pysäköintiavustin

  Pysäköintiavustin helpottaa taskupysäköintiä. Pysäköintiin riittävän suuri tila näytetään ja valitaan monitoiminäytössä. Kun vilkut kytketään päälle ja pidetään PDC-näppäin painettuna, järjestelmä käyttää vaihteita, ohjausta, kaasua ja jarrua eli pysäköi auton täysin automaattisesti.

OMA PLUSSASI LIIKKUVUUTEEN.

DRIVENOW.

DriveNow on BMW Groupin joustava yhteisautopalvelu. Asiakkaat voivat varata ja vuokrata autoja spontaanisti milloin ja missä tahansa vain sattuvat niitä tarvitsemaan. Saatavilla olevat autot löytää DriveNow-sovelluksella, nettisivuilta tai suoraan kadulta. Matkakustannukset veloitetaan minuutin tarkkuudella.

 

DriveNow-palvelu löytyy myös Helsingistä.

Read more