LIIKKUVUUTESI TUKENA. UUSILLA TEILLÄ JA KAIKILLA KANAVILLA.

Uuden BMW i3:n yhteydet ja kuljettajan avustinjärjestelmät.

LIIKKUVUUTESI TUKENA. UUSILLA TEILLÄ JA KAIKILLA KANAVILLA.

Uuden BMW i3:n yhteydet ja kuljettajan avustinjärjestelmät.

LIIKKUVUUTESI TUKENA. UUSILLA TEILLÄ JA KAIKILLA KANAVILLA.Uuden BMW i3:n yhteydet ja kuljettajan avustinjärjestelmät.

Matkalla, ja kaikesta perillä. Aina täysin ajan tasalla. Juuri sitä tarjoaa BMW i3 lukuisilla digitaalisilla palveluillaan ja kuljettajan avustinjärjestelmillä. Eipä ihmekään, onhan se sentään segmenttinsä parhaiten verkotettu auto. Ja siten se edustaa rentouttavaa liikkuvuutta, joka yhdistää mukavuuden ja turvallisuuden paremmin kuin yksikään toinen.

BMW i

BMW CONNECTED YHDISTÄÄ ARKESI SÄHKÖISTÄVÄÄN AJONAUTINTOON.

BMW Connected on henkilökohtainen liikkuvuusavustin, joka helpottaa liikkumistasi arjessa ja auttaa Sinua pääsemään perille täsmällisesti ja rentoutuneena. Liikkumistarpeisiin liittyvät tiedot kuten optimaalisen lähtöajan suosituksen saa näkyviin myös auton ulkopuolella älypuhelimella tai yhteensopivassa älykellossa, joista ne voidaan vaivattomasti siirtää autoon. Myös BMW Remote -etäkäyttötoiminnot on saatavilla BMW Connectedin puitteissa.

 • BMW Connected+

  BMW Connected+ on laajennettu versio tutusta BMW Connected -liikkuvuusavustimesta: se helpottaa liikkuvuuttasi entisestään, auttaa Sinua säästämään aikaa ja johdattaa Sinut rentoutuneesti perille.

  BMW Connected+ on digitaalinen silta älypuhelimesi ja BMW i3 -autosi välillä. Plus-merkki tarkoittaa palvelujen personalisoinnin uutta kehitystasoa sekä digitaalisen liikkuvuusavustimen saumatonta yhdistämistä BWW i3 -autoon.

  Voit esimerkiksi aloittaa reitin suunnittelemisen mukavasti kotona, pääset nopeammin käsiksi jalankulkijan navigointiin, voit kertoa sijaintisi kavereille Share live trip status -toiminnolla ja pysyä perillä kaikista liikkuvuuden kannalta tärkeistä tiedoista BMW Connected Onboardin avulla. Lisäksi voit käyttää älypuhelimesi toimintoja milloin tahansa BMW i3 -autosta käsin.

 • Joustavaa varmuutta: Open Mobility Cloud -pilvipalvelu

  BMW Connectediin liittyvien personalisoitujen palvelujesi perustan muodostaa Open Mobility Cloud -pilvipalvelu. Sen joustava arkkitehtuuri käyttää hyödykseen Microsoft Cloud -pilven sekä Azure-alustan integroituja työkaluja ja tekniikkaa. Tämä suorituskykyinen järjestelmä kykenee käsittelemään dataa ja tietoa hyvin erilaisista lähteistä ja tarjoamaan niitä käyttöön. Alustan joustavuus mahdollistaa muidenkin kontaktipisteiden kuten uusien päätelaitteiden (muiden älypuhelimien, älykellojen jne.) tai jälleenmyyntiliikkeiden uusien palvelujen integroinnin ja skaalauksen myös tulevaisuudessa. Uutta on, että BMW Connected+ verkottaa myös auton Open Mobility Cloud -pilvipalveluun ja tekee siitä digitaalisen kontaktipisteen. Näin digitaaliset palvelut saadaan integroitua autoon vieläkin nopeammin ja ketterämmin.

LATAAMISEN ILOA.

Näin edullista ja yksilöllistä voi lataaminen olla: BMW Digital Charging Service -palvelun (DCS) avulla lataat sähkösopimuksesi mukaisesti automaattisesti silloin, kun lataaminen on edullisinta. Se säästää sähköä ja mahdollistaa uusiutuvien energiamuotojen kohdennetun käytön.

KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT JA MUKAVUUSTAKUU.

BMW i3:n kuljettajan avustinjärjestelmiin voit luottaa aina. Eri ajotilanteista kuten ruuhkista, takkuavasta liikenteestä tai pysäköinnistä selviydyt automaattisesti ja luotettavasti. Turvallisuutta ja mukavuutta tekniikan nykytasolla – jotta Sinä voit keskittyä ajamiseen aivan kokonaan.

 • Driving Assistant Plus

  Driving Assistant Plus on merkittävä lisä auton turvallisuuteen ja mukavuuteen. Se sisältää City-pysähdyksiinjarrutustoiminnollisen peräänajovaroittimen ja henkilötunnistuksen, nopeusrajoitustieto-toiminnon, kameraan perustuvan Stop&Go-toiminnollisen vakionopeussäätimen sekä ruuhka-ajoavustimen.

 • Pysäköintiavustinpaketti

  Pysäköintiavustinpaketti tekee auton pysäköimisestä todella helppoa. Järjestelmä yhdistää pysäköintiavustimen, pysäköintietäisyyden valvonnan (PDC) ja peruutuskameran helpottamaan kuljettajan työtä pysäköitäessä. Haluttaessa avustin hoitaa pysäköimisen jopa täysin automaattisesti.

OMA PLUSSASI LIIKKUVUUTEEN.

DRIVENOW.

DriveNow on BMW i:n, MINIn ja Sixtin yhteiskäyttöautopalvelu. Asiakkaat voivat varata ja vuokrata autoja joustavasti milloin ja missä vain sattuvat tarvitsemaan. DriveNow löytyy myös Helsingistä.

CHARGENOW.

ChargeNow (ei toiminnassa Suomessa) mahdollistaa helpon pääsyn maailman laajimpaan julkisten latausasemien verkkoon.

PARKNOW.

ParkNow (ei toiminnassa Suomessa) mahdollistaa tienvarsien ja pysäköintitalojen pysäköintimaksujen maksamisen digitaalisesti.

REACHNOW.

ReachNow (ei toiminnassa Suomessa) tarjoaa valikoiman BMW Groupin laajennettuja OnDemand-liikkuvuusratkaisuja Yhdysvalloissa ja Kiinassa.