JATKA MATKAA NOPEAMMIN. VIRTAA JA TEHOA RIITTÄÄ.

Uuden BMW i3:n toimintamatka, lataus ja energiatehokkuus.

JATKA MATKAA NOPEAMMIN. VIRTAA JA TEHOA RIITTÄÄ.

Uuden BMW i3:n toimintamatka, lataus ja energiatehokkuus.

JATKA MATKAA NOPEAMMIN. VIRTAA JA TEHOA RIITTÄÄ.Uuden BMW i3:n toimintamatka, lataus ja energiatehokkuus.

BMW i3 -mallissa on kaikki mitä tarvitaan, kun modernin liikkuvuuden haasteisiin halutaan vastata ajanmukaisesti – ja suoriutua niistä äänettömästi. Arkikäytössä toimintamatka on jopa 200 kilometriä, ja pikalatausasemalla se saavutetaan vain 39 minuutissa. Älykäs energianhallinta tekee tästä autosta joustavan ja huipputehokkaan – niin kaupunkiliikenteessä kuin pitkilläkin matkoilla.

NOPEA JA HELPPO LATAUS MISSÄ TAHANSA.

Tämän helpompaa ei lataaminen ole ollut koskaan: BMW i3:n fiksut latausvaihtoehdot mahdollistavat huippuluokan joustavuuden ja mukavuuden. Digitaalisilla palveluilla teet lataamisesta selkeämpää kuin koskaan – latasitpa kotona tai matkan varrella.

 • Lataaminen kotona

  BMW i3 -autosi saat ladattua kotona BMW i Wallbox -seinälatausasemaa, BMW i Wallbox Plus -seinälatausasemaa tai BMW i Wallbox Connectia käyttäen turvallisesti, nopeasti ja mukavasti alle kolmessa tunnissa jopa 80-prosenttisesti. Tämän mahdollistaa uuden BMW i Wallbox* -seinälatausaseman kolmivaiheinen latausteho, jopa 11 kW mallille BMW i3. BMW i -asennuspalvelun pätevät sähköasentajat huolehtivat BMW i Wallbox -seinälatausasemasi asennuksesta. Lisäksi voit myös käyttää vihreää sähköä ja itse tuottamaasi aurinkoenergiaa – jotta noudatat kestävän kehityksen periaatteita johdonmukaisesti.

  * Wallbox-seinälatausasema mahdollistaa jopa 22 kW:n lataustehon.

 • BMW Digital Charging Service -palvelu: tekee lataamisesta nerokasta

  Näin nerokasta ja yksilöllistä voi lataaminen olla: BMW Digital Charging Service -palvelun (DCS) avulla lataat sähkösopimuksesi mukaisesti automaattisesti silloin, kun lataaminen on edullisinta. Se vähentää kustannuksia ja mahdollistaa uusiutuvien energiamuotojen kohdennetun käytön. DCS säätää lataamista itsenäisesti ja varmistaa, että autosi on ladattu täyteen haluamaasi lähtöhetkeen mennessä. Vieläkin johdonmukaisemmin kestävän kehityksen periaatteita voidaan noudattaa lataamalla itse omalla aurinkosähkölaitteistolla tuotettua virtaa ja käyttämällä BMW i Wallbox Connect -seinälatausasemaa. DCS huolehtii siitä, että uusiutuvia energiamuotoja käytetään kestävällä tavalla ja täysin läpinäkyvästi. BMW Connected -sovelluksella DCS-palvelua on helppo käyttää mobiililla päätelaitteella. BMW-latausportaalista näet lisäksi senhetkisen lataussuunnitelmasi, saat tietoa jo ladatusta sähkön määrästä ja voit viedä lataushistoriasi näppärästi.

 • Lataaminen matkan varrella

  On monia syitä tehdä matkaa BMW i3:lla – ja yhtä monta mahdollisuutta sen lataamiseen matkan varrella. Kätevää on, että BMW i3 -mallia voit ladata julkisista latausasemista yhtä lailla vaihtovirralla (AC) kuin tasavirrallakin (DC). Se tekee Sinusta joustavan ja mahdollistaa auton mahdollisimman nopean lataamisen. Sillä julkisella DC-pikalatausasemalla energia siirtyy auton suurjänniteakkuun tasaisen suurella sähkövirralla. Näin BMW i3 on 39 minuutissa ladattu 80-prosenttisesti. Vaihtoehtoisesti voit ladata BMW i3 -autosi myös AC-latausasemalla alle kolmessa tunnissa jopa 80-prosenttisesti. Näin ollen julkisia AC-latausasemia kannattaa käyttää erityisesti silloin, kun auto pysäköidään pidemmäksi aikaa, esimerkiksi kun menet shoppailemaan.