AJAMISEN ILON UUSI OLEMUS.

Täysin sähköinen BMW i3.

AJAMISEN ILON UUSI OLEMUS.

Täysin sähköinen BMW i3.

AJAMISEN ILON UUSI OLEMUS.Täysin sähköinen BMW i3.

Maailma on liikkeessä. Mekin olemme liikkeessä. Ja liikkeessä on aina jotakin jännittävää: muutos. Yhä useammat ihmiset eri puolilla maailmaa kyseenalaistavat omat arvonsa ja miettivät, miten voisivat elää tiedostavammin.


BMW i johdattaa tämän muutoksen uuteen aikakauteen, jossa autot on ensi kertaa kehitetty kokonaan kestävän kehityksen mukaista liikkuvuutta varten. BMW i3 onkin enemmän kuin auto. Se on todiste siitä, että vastuullisuus ja ajonautinto täydentävät toisiaan upeasti. Nyt on aika lähteä eteenpäin. Ja kokea uudenlainen ajamisen ilo.

BMW i

Miltä tuntuu ajaa BMW i3 -mallia?

Oletko joskus miettinyt, miltä tuntuu ajaa BMW i3 -mallia? Vakuutu itse: BMW i3 Experience. Katso videot Milanosta, Lontoosta, Berliinistä ja Oslosta.

JOTTA VOI NÄYTTÄÄ SUUNNAN ON USKALLETTAVA AJATELLA UUDELLA TAVALLA.

Uraauurtava kehitystyö on osa BMW-brändin perinteitä ja BMW Groupin pioneerihenkeä. Mutta BMW i -brändillä BMW Group on ottanut erityisen johdonmukaisen askelen kohti tulevaisuutta. BMW i:n alkuhetket löytyvät vuodesta 2007 ja "project i" -hankkeesta: siinä sekä "konseptiauto" itse että monien vuosikymmenten kokemus autojen valmistuksesta asetettiin kyseenalaisiksi, jotta pystyttiin ajattelemaan uudella tavalla ja kehittämään tulevaisuuteen kurkottava liikkuvuuskonsepti.

BMW i3:n kehitystyö.

Käytännön koe.

THE BORN ELECTRICS.

THE BORN ELECTRICS.

BMW i on sähköistänyt ihmisiä kaikkialla maailmassa vuodesta 2013. Kuinka ainutkertaista sähköinen ajonautinto on, sen tietävät parhaiten alan ensimmäiset uranuurtajat: The Born Electrics. Täällä ovat heidän tarinansa.

AJONAUTINTOA KAUPUNGISSA.

AJONAUTINTOA KAUPUNGISSA.

BMW i3 on maailman ensimmäinen sarjatuotantoon päätynyt täysin sähköinen auto, ja se noudattaa kestävän kehityksen periaatteita kehitystyöstä valmistukseen ja aina päivittäiseen käyttöön saakka. Täysin sähköisenä autona se on aina liikkeellä ilman hajuja ja päästöjä – ja siten se on ihanteellinen seuralainen kaupunkiin.


Eikä BMW i3 kuitenkaan ole "pelkästään vihreä auto": se on ketteräliikkeinen ja kiihdyttää nollasta sataan 7,3 sekunnissa, joten se takaa ennen kaikkea puhtaan sähköisen ajonautinnon. Liikkeelle lähdettäessä riittää kevyt kaasupolkimen painallus, ja BMW i3 kiihdyttää voimakkaasti ja lähes äänettömästi pysähdyksistä.

BORN ELECTRIC.

Tutustu tarkemmin BMW i:n visionääriseen liikkuvuuskonseptiin.

BMW eDrive.

Koe aito sähköinen ajamisen ilo: innovatiivinen BMW eDrive -voimansiirtotekniikka vie sinut perille sekä päästöttömästi että dynaamisesti.

Toimintamatka.

BMW i3 (94 Ah) -mallin toimintamatka on jopa 200 km. Se on 50 % enemmän kuin mallissa BMW i3 (60 Ah) – jotta saat nauttia ajamisen ilosta vielä enemmän.

Lataaminen.

Lataa kotona tai matkan varrella: innovatiivisten latausratkaisujen ansiosta voit ladata BMW i3 -mallisi mukavasti muutamassa tunnissa.

Kestävä kehitys.

Kaikin puolin vakuuttava: BMW i3 -mallin koko tuotanto- ja elinkaari on suunniteltu alusta loppuun kestävän kehityksen mukaisesti.

QUICK-START GUIDE -OPAS.

Koe ajamisen ilon uusi olemus: Quick-Start Guide -oppaasta saat monipuolista tietoa sähköisestä BMW i3 -mallista.