ÄLYKÄS VERKOTTUMINEN PITÄÄ SINUT TIEN PÄÄLLÄ.

Verkottunut liikkuvuus BMW i3:ssa.

Johdonmukainen kestävä kehitys merkitsee johdonmukaista verkottumista: integroidulla SIM-kortillaan BMW i3 on täydessä vauhdissa yhteydessä ulkomaailmaan. Sen ansiosta voit käyttää BMW i ConnectedDriven palveluita, joiden avulla pääset varmasti perille. Jotta energia ei milloinkaan pääse loppumaan kesken matkan, käytettävissäsi on liikkuvuuspalvelu julkisten latausasemien verkosto.

VERKOTTUNUT NAVIGOINTI

BMW i3:n navigointijärjestelmä on kehitetty erityisesti tekemään ajamisesta BMW i3:lla vieläkin mukavampaa ja tehokkaampaa. Dynaaminen toimintasädekartta esimerkiksi näyttää yhdellä vilkaisulla, paljonko toimintamatkaa on jäljellä. Jos akun lataustila ei riitä, saat ehdotuksia, miten päästä perille. Lisäksi navigointikartalla näytetään vapaat latauspisteet.

BMW i Navigation

Koe BMW i3:n älykäs navigointijärjestelmä.

  • BMW i Navigation

    Päästäksemme kestävän kehityksen tavoitteisiimme meidän oli räätälöitävä navigointia sähköisen liikkuvuuden tarpeisiin: kun Sinulla on lisävarusteinen navigointijärjestelmä, yksi vilkaisu dynaamiseen toimintasädekarttaan riittää kertomaan, mitkä kohteet ovat toimintamatkasi ulottuvilla. Reitinlaskennassa otetaan huomioon akun lataustila, ajotyyli ja maaston ominaisuudet. Näin tiedot ovat erityisen täsmällisiä. Jos akun lataustila ei riitä, toimintamatka-avustin antaa enimmillään kolme vaihtoehtoista suositusta, miten pääset varmasti perille. Usein auttaa jo se, että vaihdat tehokkaampaan ajotilaan. Tämän lisäksi Sinulle näytetään vapaana olevat latausasemat, joilla voit tankata BMW i3 -autoasi.

  • Julkisten liikennevälineiden huomioon ottaminen reitinlaskennassa*

    Etenkään kaupungeissa auto ei välttämättä ole nopein tapa päästä perille. Sen sijaan, että seisoisit ruuhkassa, voi joskus olla kannattavaa vaihtaa muihin liikennevälineisiin kuten metroon, paikallisjunaan tai bussiin. Liikennetilanne analysoidaan, ja reitinlaskennassa otetaan huomioon julkiset liikennevälineet. Näin pystyt ennen liikkeelle lähtöä ja vielä matkan aikanakin valitsemaan nopeimman reitin. Vaihtaminen julkisiin liikennevälineisiin on uskomattoman helppoa: päivitetyt aikataulut näytetään selkeästi. Niin halutessasi Sinut opastetaan jopa pysäkin lähellä olevalle liityntäpysäköintipaikalle.


    * Toiminto ei ole saatavilla Suomessa.

BMW Connected -sovellus.

Sähköisen liikkuvuuden aikakausi synnyttää vapauksia, joita ei ennen saatettu kuvitellakaan: Uuden BMW Connected tai BMW i Remote -sovelluksen ansiosta BMW i3 on kaikkialla hallinnassasi älypuhelimesi tai älykellosi avulla, ja voit milloin tahansa tarkistaa akun varaustilan ja sähköisen toimintamatkan. Jos BMW i3 on liitettynä latausasemaan, pystyt valvomaan lataustapahtumaa etänä. Näin voit määrittää liikkeelle lähdön ajankohdan, jolloin BMW i3:si on määrä olla täyteen ladattuna ja esilämmitettynä. Niin halutessasi sovellus analysoi myös ajotehokkuutesi.

BMW i Remote -sovellus.

Tutustu tarkemmin etätoimintoihin.

OHJAA AUTOASI ÄLYKELLOLLASI.

Apple Watch -älykello mahdollistaa BMW Connected -sovelluksen toimintojen käytön. Älykello on fiksu täydennys liitettyyn älypuhelimeen ja tarjoaa Sinulle monia relevantteja tilatietoja. Esimerkiksi sähköisen toimintamatkan, akun lataustilan ja tiedon auki jääneistä ovista ja ikkunoista sekä lukuisia käteviä etätoimintoja ja vaihtoehtoisia reittejä – kaiken tämän suoraan ranteeseesi.

ÄLYKOTI.

Ohjaa kotiasi myös matkan varrelta: Telekomin Smart Home -sovelluksella. Nyt voit ohjata sovellukseen liitettyjä älykotilaitteita BMW-autosi käyttö- ja näyttöjärjestelmällä. Käytä lämmitystä, valoja tai hälytinjärjestelmääsi mukavasti matkanvarrelta. Myös tiettyjen tilanteiden kuten kotiintulon ohjelmointi on mahdollista. Erityisesti autossa käytettäviksi kehitettyjen toimintojen ansiosta Koti-profiili aktivoituu automaattisesti heti kun olet kotimatkalla. Kaikki tiedot näytetään selkeästi BMW-keskusyksikön näytössä – jotta kotisi on perille päästessäsi aina juuri sellainen, kuin haluat sen olevan.

Verkottunut koti.

Näin voit ohjata kotiasi mukavasti matkan varrelta.

CHARGENOW – NOPEA JA HELPPO LATAUS MISSÄ TAHANSA.

CHARGENOW – NOPEA JA HELPPO LATAUS MISSÄ TAHANSA.

ChargeNow (ei saatavilla Suomessa) tarjoaa kattavat mahdollisuudet ladata auton akkua matkan varrella maailman laajinta julkisten latausasemien verkostoa käyttäen. ChargeNow-verkoston latausasemat näytetään BMW i ConnectedDrive -palvelujen lautta navigointiyksikössä, BMW i Remote -sovelluksessa tai ChargeNow-sovelluksessa.

PARKNOW – PYSÄKÖINTIPAIKKOJA KAIKKIALLA. AINA.

PARKNOW – PYSÄKÖINTIPAIKKOJA KAIKKIALLA. AINA.

ParkNow (ei saatavilla Suomessa) on kokonaisvaltainen pysäköintiratkaisu: premium-luokan palvelu kattaa sekä katupysäköinnin (on-street) että pysäköimisen autotalleihin (off-street). Autotallipaikat on helppo hakea, varata ja maksaa nettisivuilla, sovelluksella ja navigointijärjestelmässä. Jos pysäköit kadulle, Sinun ei tarvitse etsiä pikkurahaa, mennä maksupisteelle eikä jättää maksulappua tuulilasiin.

DRIVENOW – SPONTAANIA LIIKKUVUUTTA JOKA TILANTEESEEN.

DriveNow (ei saatavilla Suomessa) on BMW i:n, MINIn ja Sixtin yhteiskäyttöautopalvelu. Asiakkaat voivat varata ja vuokrata autoja joustavasti milloin ja missä vain sattuvat tarvitsemaan. Saatavilla olevat autot löytää DriveNow-sovelluksella, nettisivuilta tai suoraa kadulta. Sähköisenä avaimena voi käyttää kanta-asiakaskorttia tai sovellusta.

Kööpenhamina. Born Electric.

Uusi BMW i3 DriveNow -kalusto Tanskassa.