BMW i3. SÄHKÖINEN JA SÄHKÖISTÄVÄ.

BMW i3 -mallit Suomessa myy Autokeskus Airport, Käyttöauto Vaasa ja Laakkonen Helsinki.

BMW i3. SÄHKÖINEN JA SÄHKÖISTÄVÄ.

BMW i3 -mallit Suomessa myy Autokeskus Airport, Käyttöauto Vaasa ja Laakkonen Helsinki.

BMW i3. SÄHKÖINEN JA SÄHKÖISTÄVÄ.BMW i3 -mallit Suomessa myy Autokeskus Airport, Käyttöauto Vaasa ja Laakkonen Helsinki.

Kiihtyvyys 0–100 km/h s

7,3 (94 Ah)

Paikallinen CO2-päästö g/km

0

BMW eDriven energiankulutus kWh / 100 km

12,6 (94 Ah)

Toimintamatka sähköllä km

jopa 200 (94 Ah)

Maailma on liikkeessä. Mekin olemme liikkeessä. Ja liikkeessä on aina jotakin jännittävää: muutos. Yhä useammat ihmiset eri puolilla maailmaa kyseenalaistavat omat arvonsa ja miettivät, miten voisivat elää tiedostavammin.
BMW i johdattaa tämän muutoksen uuteen aikakauteen, jossa autot on ensi kertaa kehitetty kokonaan kestävän kehityksen mukaista liikkuvuutta varten. BMW i3 onkin enemmän kuin auto. Se on todiste siitä, että vastuullisuus ja ajonautinto täydentävät toisiaan upeasti. Nyt on aika lähteä eteenpäin. Ja kokea uudenlainen ajamisen ilo.

BMW i3. CHANGING PERSPECTIVES.

BMW i3 jossa eDrive.

Aika muuttaa ajattelua. Aika liikkua autolla päästöttömästi kestävän kehityksen hengen mukaisesti. BMW i3 muuttaa liikkumisesi

Muotoilu.

Sähkömoottorikäyttöinen BMW i3 on kestävän kehityksen mukainen auto kaupunkiliikenteeseen: Se on täyssähköauto, joka on räätälöity kestävän kehityksen mukaisesti täyttämään päästöttömän liikkumisen vaatimukset. Se mahdollistaa älykkään tavan liikkua. Se on auto, jonka kokonaisuuskonsepti on johdonmukaisesti optimoitu tällaisen auton käyttötarkoitukseen. Poikkeuksellinen konsepti näkyy ja tuntuu sekä ulkonäössä että käytännöllisen kokoisissa sisätiloissa.

Moottori ja voimansiirto.

Autolla liikkumisen uudelleen keksiminen merkitsee ympäristötietoisuuden ja auton ominaisuuksien toisella tavalla toteuttamista. Innovatiivinen BMW eDrive -moottori ja voimansiirto liikuttavat autoa ilman paikallisia pakokaasupäästöjä tarjoten samalla vertaansa vailla olevaa ajamisen iloa sekä lähes äänetöntä matkantekoa.

Lataaminen.

Innovatiivinen latauskonsepti mahdollistaa sähköautoilun uuden ulottuvuuden: BMW i3 voidaan ladata kotona Wallbox-seinälatausasemasta tai latausjohdolla vaivattomasti ja nopeasti. Matkan varrella lataamiseen on tarjolla julkisia latauspisteitä. Latauspisteiden sijainnin ja latauksella mahdollisen ajomatkan BMW i3 osaa näyttää sijainnin esimerkiksi navigointijärjestelmään liittyvällä BMW i ConnectedDrive -palvelulla.