KESTÄVÄN KEHITYKSEN MUKAISTA HUOLENPITOA.

BMW i3:n lisävarusteet ja palvelut.

BMW i on kehittänyt kestävän kehityksen mukaisen huoltokonseptin, joka takaa ennen BMW i3:n hankintaa ja hankkimisen jälkeen kattavaa huolenpitoa. Voit huoletta luottaa: Kestävä kehitys huomioon ottaen valmistetut lisävarusteet nerokkaine toimintoineen ja aidossa BMW i -designissa.

Alkuperäiset BMW i -lisävarusteet.

BMW i3:een liittyen on kehitetty nerokkaita lisävarusteratkaisuja, joissa toteutuu johtoajatus "vähän on enemmän" ja joiden materiaalit ovat korkealaatuisia ja kestävän kehityksen mukaisia. Ihastu lisävarusteiden toiminnallisiin yksityiskohtiin ja BMW i Design -muotokieleen.

 • Wallbox-seinälatausasema

  Tyylikkäästi ja ergonomisesti muotoillut seinälatausasemat BMW i Wallbox ja BMW i Wallbox Pro on tarkoitettu BMW i3:n nopeaan ja vaivattomaan lataamiseen kotiolosuhteissa. Auton mukana toimitetulla latausjohdolla tavallisesta pistorasiasta tehtävään lataamiseen verrattuna BMW i3:n lataaminen sujuu seinälatausasemasta noin 30 % nopeammin. Kummankin Wallbox-seinälatausasemamallin toiminta ja käyttö on optimaalisesti sovitettu BMW i -autoille. Perusmallisen BMW i Wallbox -seinälatausaseman toimintojen lisäksi BMW i Wallbox Pro -seinälatausasemassa on useita mukavuutta lisääviä toimintoja ja jopa mahdollisuus syöttää auton korkeajänniteakkuun itse tuotettua aurinkosähköenergiaa.
  Netissä tehtävän esitarkastuksen avulla voit itse varmistua siitä, täyttyvätkö BMW i Wallbox- tai BMW i Wallbox Pro -seinälatausaseman asennusedellytykset Sinun tapauksessasi.

 • Jokasään lattiamatot

  Mittatarkasti paikolleen istuvat, 3D-optiikkaiset jokasään lattiamatot sopivat innovatiivisen designinsa ansiosta tyylikkäästi BMW i -auton yhtenäiseen jalkatilaan. Matot on valmistettu likaa hylkivästä ja vedenkestävästä materiaalista. Matot pysyvät turvallisesti paikoillaan BMW:n tutkiman kiinnitysjärjestelmän ansiosta. Materiaali on valmistettu uudenlaisesta, kestävän kehityksen mukaisesta yhdistelmämuovista, joka on 100-prosenttisesti kierrätyskelpoista. Myös tuotannossa syntyvä jäte kierretään 100-prosenttisesti.

 • Varustelaukku

  Tyylikäs BMW i Design -varustelaukku mahdollistaa latausjohdon, työkalujen ja autonhoitotuotteiden siistin säilyttämisen autossa. Tukeva laukku sopii täsmällisesti tavaratilasyvennykseen BMW i3:n etuluukun alla. Laukku on kätevä ottaa esille ja laittaa takaisin. Sekä latausjohto että pistoke ovat turvallisesti suojassa lialta ja roiskevedeltä. Varustelaukun mukana toimitetaan irrotettava välijakaja ja alkuperäiset BMW-korjaamokäsineet.

 • Taittuva tavarakori

  Käytännöllinen taittuva BMW i Design -tavarakori on valmistettu korkealaatuisesta tekstiilikudoksesta, joka puolestaan on valmistettu kierrätetyistä PET-juomapulloista. Tämä tavarakori sopii tarkasti BMW i3:n tavaratilaan, jossa siinä on turvallista säilyttää ja kuljettaa erilaisia tavaroita. Lisäksi se suojaa tavaratilaa likaantumiselta. Helpon ja nerokkaan taittomekanismin ansiosta tavarakori voidaan tyhjänä taittaa kokoon, jolloin se vie vain vähän tilaa. Auki taitettuna tavarakori mahtuu tavallisiin ostoskärryihin. Tavarakorin kaksi suurta lokeroa ja kaksi pientä avainlokeroa varmistavat tavaroiden järjestyksessä pysymisen.

 • AC-pikalatausjohto (Mode 3)

  AC-pikalatausjohto mahdollistaa – paikallisesta sähköinfrastruktuurista riippuen – jopa kolme kertaa nopeamman lataamisen julkisesta latauspisteestä. Tämä suurikierrejohto on erittäin helppo käsitellä.

WALLBOX-SEINÄLATAUSASEMAAN LIITTYVÄT PALVELUT.

Ilmaisen Online-esitarkastuksen jälkeen Wallbox-seinälatausaseman asennuspalvelu hoitaa Wallbox-seinälatausaseman asennuksen asiakkaan kiinteistöön ja asennuksen tarkastuksen.

 • Online-esitarkastus

  Online-esitarkastuksen avulla on helppo internetin kautta tarkastaa, voidaanko kiinteistöön asentaa Wallbox-seinälatausasema.

 • Wallbox-seinälatausaseman asennus

  Wallbox Pure -seinälatausaseman asennusta varten BMW i tarjoaa kattavan palvelun: Online-esitarkastuksella on helppo ja nopea tarkastaa, voidaanko kiinteistöön asentaa BMW i Wallbox -seinälatausasema. Sen jälkeen suoritetaan Wallbox-seinälatausaseman asennustarkastus paikan päällä. Sen yhteydessä tarkastetaan kiinteistön sähköasennusten soveltuminen seinälatausasemalle. Viimeisenä vaiheena Wallbox-seinälatausaseman asennuspalvelu asentaa Wallbox-seinälatausaseman. Tämän työ kannattaa teettää ammattitaitoisella sähköasennusliikkeellä. Asennuspalveluun liittyen asiakas voi myös solmia sähkösopimuksen sellaisen sähköyhtiön kanssa, joka tarjoaa ympäristöystävällisemmin tuotettua sähköä BMW i3:n lataamiseen.

ASSISTANCE SERVICES.

BMW i Assistance Services -avustuspalvelut käsittävät monipuolisia palveluja, jotka on erityisesti kehitetty sähköautoja varten. Nämä avustuspalvelut varmistavat, että BMW i3 on nautinnollinen jokaisella ajokerralla. BMW i ConnectedDrive -palvelut eivät ainoastaan avusta akun lataustilan ja lataamisen valvomisessa. Ne avustavat myös BMW i -navigoinnin yhteydessä.
Jos satut tarvitsemaan apua matkan varrella, liikkuvuuspalvelu on tukenasi – jos korkeajänniteakku on päässyt tyhjentymään, käytettävissäsi on jopa mobiili latauspalvelu.

 • Latausavustin

  BMW i ConnectedDrive näyttää BMW i Remote -sovelluksen avulla ja BMW i3 -autossa akun kulloisenkin lataustilan ja akun täyteen lataamiseen tarvittavan ajan. Latausajat ja esi-ilmastoinnin toiminta voidaan asettaa siten, että suunnitellulla liikkeellelähtöhetkellä BMW i3 on täysin valmis ajoon ja sisälämpötila haluttu. Jos lataus ei suju oikein, kuljettaja saa automaattisesti BMW i -sovelluksen kautta huomautusviestin, ja jos lataustila on kriittinen, huomautus tulee tekstiviestinä tai sähköpostina.

 • Toimintamatka-avustin

  Navigointiin liittyvät BMW i ConnectedDrive -palvelut ottavat huomioon korkeajänniteakun lataustilan ja ehdottavat myös taloudellisinta reittiä kohteen saavuttamiseen ilman ruuhkia ja ylimääräisiä pysähdyksiä mahdollisimman pienellä energiankulutuksella. Myös latausasemat voidaan näyttää.

 • BMW Teleservices

  Kattavan BMW Teleservices -huoltopalvelupaketin avulla BMW i3 kommunikoi suoraan kuljettajan tai BMW i -toimipisteen kanssa. Järjestelmä ilmoittaa lähestyvistä huolloista tai tarpeellisista huoltotoimenpiteistä ja välittää niihin liittyvät tiedot autosta BMW i -toimipisteelle. Kuljettaja saa automaattisesti tiedon lähestyvästä huoltoajankohdasta, ja hän voi myös itse ottaa yhteyden BMW i -toimipisteeseen ja välittää autonsa tiedot manuaalisesti. Siten mahdolliset kysymykset on kätevä selvittää valmiiksi puhelimitse tai BMW i -toimipisteessä.

 • Liikkuvuuspalvelu

  BMW i varmistaa liikkuvuuden kaikissa tilanteissa. BMW i3:n hankkimisen myötä kattava BMW i Liikkuvuuspalvelu on käytettävissä. Tämä liikkuvuuspalvelu koskee kaikkia yllättäviä tapahtumia, jotka liittyvät autoon tai latausinfrastruktuuriin. Apua ja neuvontaa saa puhelimitse ja tarvittaessa tapahtumapaikalla. Liikkuvuuspalvelu voi ladata auton paikan päällä tai kuljettaa auton lähimpään latauspisteeseen tai haluttaessa suoraan BMW i -toimipisteeseen. Monipuolisten liikkuvuuspalveluvaihtoehtojen ansiosta liikkuvuus on turvattu myös tällaisessa tapauksessa.

BMW i Huolenpitosopimus.

BMW i Huolenpitosopimus täydentää BMW i Assistance Services -avustuspalveluja. kattavalla huolto- ja korjauspaketilla. Kertamaksu kattaa monia BMW Service -toimipisteen palveluita ja huolto- ja korjaustöissä tarvittavat BMW i -varaosat. Sopimus on voimassa kaikissa huolenpitosopimusjärjestelmään liittyneissä BMW i -toimipisteissä. Sopimuksen ansiosta asiakas on tarkasti selville auton huolto- ja korjauskustannuksista koko sopimusajan ajan, ja siten asiakas välttyy hintojen korotuksilta ja yllättäviltä autokuluilta. BMW i Huolenpitosopimus on voimassa auton ensirekisteröintipäivästä alkaen ja päättyy sovitun sopimusajan tai ajokilometrimäärän täyttyessä.
Sopimuksen voimassaoloaikaa, sopimukseen sisältyvää ajokilometrimäärää ja sisältyvien palvelujen laajuutta voidaan päivittää asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti milloin tahansa. BMW i Huolenpitosopimus voidaan siirtää auton seuraavalle omistajalle. Lisätietoja huolenpitosopimuksesta ja sen palvelujen laajuudesta saa BMW i -toimipisteistä.

 • BMW i Huolenpitosopimus

  BMW i Huolenpitosopimus kattaa auton huolto-ohjelman mukaiset huoltolaajuudet mukaan lukien mikrosuodattimen ja jarrunesteen vaihdot. Jos BMW i3:ssa on Range Extender, moottorin öljynvaihto ja lisäys sekä polttonestesuodattimen, ilmansuodattimen ja sytytystulppien vaihto sisältyy huolenpitosopimukseen. Huolenpitosopimus on rajattoman ajamisen ilon lähde.

 • BMW i Huolenpitosopimus Plus

  Huolettominta ajamisen iloa tarjoaa BMW i Huolenpitosopimus Plus. Se laajentaa BMW Huolenpitosopimuksen laajuuden koskemaan myös jarrupalojen ja jarrulevyjen kulumiskorjauksia ja lasinpyyhinsulkien vaihtamista kerran vuodessa.

BMW ADD-ON MOBILITY -LIIKKUVUUSPALVELU.

BMW ADD-ON MOBILITY -LIIKKUVUUSPALVELU.

Mobility all around.

BMW Add-on Mobility -liikkuvuuspalvelu tarjoaa sinulle juuri sellaisen liikkumisvapauden, jollaista itse kaipaat. Arjessa saat nauttia BMW i3 -autosi ohjauspyörän takana urbaanista liikkuvuudesta innovatiivisimmillaan. Jos haluat taittaa pitemmän matkan tai jos tarvitset tiettyyn ajoon enemmän tilaa, vaihdat vain perinteiseen BMW-malliin.