MUKAVAA SÄHKÖAUTOILUA – AINA JA JOKA PAIKASSA.

BMW i3:n lataaminen.

Innovatiivinen latauskonsepti mahdollistaa sähköautoilun uuden ulottuvuuden: BMW i3 voidaan ladata kotona Wallbox-seinälatausasemasta tai latausjohdolla vaivattomasti ja nopeasti. Matkan varrella lataamiseen on tarjolla julkisia latauspisteitä. Latauspisteiden sijainnin ja latauksella mahdollisen ajomatkan BMW i3 osaa näyttää sijainnin esimerkiksi navigointijärjestelmään liittyvällä BMW i ConnectedDrive -palvelulla.

LATAAMINEN KOTONA.

Sähköistävä ajonautinto alkaa jo lataamisesta: kun BMW i3 -mallisi akun varaustila alkaa hiipua, voit ladata auton mukavasti kotona. Riittää että liität BMW i3:n vakiomallisella latausjohdolla tavalliseen 230 V -pistorasiaan, ja korkeajänniteakku on alle kahdeksassa tunnissa 80 % ladattu.
Vielä nopeammin ja mukavammin lataaminen sujuu BMW i Wallbox- tai BMW i Wallbox Pro -seinälatausasemaa käyttäen, asennuspalvelumme hoitaa asennuksen mielellään puolestasi. Jopa 80 % latauskapasiteetista voi olla ladattu BMW i3 -malliisi näin alle kolmessa tunnissa – mallista riippuen. Tämän mahdollistaa uuden BMW i Wallbox -seinälatausaseman erittäin suuri latausteho, jopa 11 kW mallille BMW i3 (94 Ah).
Kun kotonasi on tällainen "huoltoasema", Sinulla on myös mahdollisuus käyttää vihreää sähköä ja itse tuottamaasi aurinkoenergiaa – jotta lataaminen käy nopeasti ja noudatat kestävän kehityksen periaatteita johdonmukaisesti.

Helppoa ja yksinkertaista.

Kuinka ladata kotona.

 • Vihreä energia

  Vihreämmän sähkön sopimuksella asiakas voi hankkia BMW i3 -autonsa tarvitseman sähkön uusiutuvasta energiasta – siten pelkästään sähköllä ajamisen lisäksi myös jokaiseen lataamiseen tarvittava sähkö on syntynyt päästöttömästi. Näitä mahdollisuuksia on helppo käyttää myös kotona: Voidaan siirtyä tuuli- tai vesivoimalla tuotetun sähkön käyttämiseen tai jopa tuottaa sähköä itse omalla aurinkosähkölaitteistolla. Lisätietoja on saatavissa BMW i -toimipisteestäsi.

BMW i3:n myötä jokaisesta pistorasiasta tulee huoltoasema.

     

LATAAMINEN MATKAN VARRELLA.

BMW i3:n navigointijärjestelmä avustaa latauspisteen etsinnässä, jolloin etsinnän tulokset näytetään autossa, BMW i Remote -sovelluksessa ja My BMW ConnectedDrive -internetportaalissa ja otetaan huomioon auton toimintamatka-avustimessa.

Helppoa ja yksinkertaista.

Kuinka ladata matkalla.

* Huom! Osa latauspalveluista ei ole toistaiseksi saatavilla Suomessa.

 • ChargeNow

  ChargeNow (palvelu ei ole saatavilla Suomessa) on BMW i:n liikkuvuuspalvelu, joka tekee julkisten latauspisteiden etsinnästä ja käytöstä nopeaa ja vaivatonta. Käyttö ja maksaminen hoituvat ChargeNow-kortilta, jota voi käyttää kaikissa ChargeNow-pisteissä. BMW i ConnectedDriven avulla kaikki käytettävissä olevat latauspisteet näytetään BMW i -navigointijärjestelmässä.
  Asiakas saa kerran kuukaudessa eritellyn laskun latauksista.

 • ParkNow LongTerm

  ParkNow LongTerm (ei saatavilla Suomessa) välittää BMW i -asiakkaalle tiedot pitkäaikaispysäköinti- ja -latausmahdollisuuksista pysäköintitaloissa asiakkaan koti- tai työpaikan osoitteen lähellä.
  Tarjonta on suunnattu erityisesti asiakkaille, joilla ei ole omaa latauspistettä autolleen.
  Päivällä, yöllä tai työpäivän aikana – ParkNow LongTerm auttaa löytämään parhaan ratkaisun.

360° ELECTRIC.

BMW i yhdistää 360° ELECTRIC -kattokäsitteen alle lukuisia innovatiivisia tuotteita ja palveluja, jotka tekevät sähköllä ajamisesta mukavan kokemuksen ja normaalissa arkipäivässä täysin mahdollista.