BMW 8-sarjan Coupén kolmeneljäsosa-keulakuva suurkaupunkitaustaa vasten.

THE 8.

THE 8.

THE 8.

PYSY AJAN TASALLA.

Haluatko pysyä ajan tasalla tulevasta BMW 8-sarjan Coupésta? Tilaa BMW-uutiskirje ja saat ensimmäisten joukossa tiedon muun muassa BMW 8-sarjan Coupén hinnoista sekä lanseerauksesta.

Kolmeneljäsosakuva BMW 8-sarjan Coupésta takaapäin suurkaupungin yössä.

KOMPROMISSITONTA VOIMAA. TÄYDELLINEN HERRASMIES.

MUOTOILU.

Kolmeneljäsosakuva BMW 8-sarjan Coupésta takaapäin suurkaupungin yössä.
Sykettä nostava mittatilaustyönä: Uudessa BMW 8-sarjan Coupéssa yhdistyvät urheiluauton luonne ja BMW:n luksusluokka – on syntynyt esteettisyyden uusi muoto.
BMW 8-sarjan Coupé sivultapäin suurkaupunkitaustaa vasten.

ULKOPUOLI.

BMW 8-sarjan Coupé sivultapäin suurkaupunkitaustaa vasten.
BMW 8-sarjan Coupé aloittaa BMW:n uuden muotokielen aikakauden, jonka näkyvimpänä tunnusmerkkinä ovat erittäin matalat ajovaloyksiköt. Urheilullista ulkonäköä leimaavat terävien taitteiden poikkeuksellinen yhdistyminen, jota koverat pinnat ja jykevä vyötärölinja entisestään korostavat. Matalan kattolinjan kanssa syntyy erityisen terävä coupémuoto, joka asettaa täysin uusia vertailukohtia muille.
Lähikuva BMW 8-sarjan Coupén keulan laserajovaloista.

LASERAJOVALOT.

Lähikuva BMW 8-sarjan Coupén keulan laserajovaloista.
BMW-laserajovalot valaisevat laserkaukovalotilassa ajorataa jopa 600 metrin päähän eli lähes kaksi kertaa pitemmälle kuin tavalliset ajovalot. Parempi näkyvyys pimeässä lisää merkittävästi ajamisen turvallisuutta. Siniset korostukset ja BMW Laserlight -tekstilogot valonheittimissä korostavat auton teknistä edistyksellisyyttä ja urheilullisuutta.
BMW 8-sarjan Coupén sisätila.

SISÄTILA.

BMW 8-sarjan Coupén sisätila.
Luksusluokan urheiluauto – uuden BMW 8-sarjan Coupén moderni, puristisen selkeä sisätila todistaa, että vastakohdat voivat upeasti täydentää toisiaan. Korkealaatuiset materiaalit, innovatiivinen tekniikka sekä runsaat väri- ja varusteluvaihtoehdot varmistavat, että huomiota herättävä urheiluautoluonne saa seurakseen ylellisyyden ja ensiluokkaisen laadun. Sekä tyylikkäät käyttölaitteet että muotoilun selkeät linjat viestivät vain yhdestä: edistyksellisyydestä. Ehdoton kuljettajakeskeisyys korostuu sisätilan dynaamisuuden kanssa. Ne luovat täydelliset edellytykset aidolle ajamisen ilolle.
Lähikuva BMW 8-sarjan Coupén monisäätöistuimesta verhoiluna Merino-nahka.

MERINO-NAHKA.

Lähikuva BMW 8-sarjan Coupén monisäätöistuimesta verhoiluna Merino-nahka.
Vastaus jokaiseen makuasiakysymykseen: Hienosta Merino-nahkasta valmistetut istuinten BMW Individual -nahkaverhoilut nostavat sisätilan laadun ja ainutlaatuisuuden uudelle tasolle. Valittavissa on useita upeita värivaihtoehtoja mustasta konjakinruskeaan ja vaaleaan norsunluuhun. Myös uudet kaksiväriset Bicolor-istuinverhoilut kontrastiväreineen ovat tarjolla.
Lähikuva BMW 8-sarjan Coupén sisätilan lasikoriste-elementeistä.

CRAFTED CLARITY -LASIKORISTE-ELEMENTIT.

Lähikuva BMW 8-sarjan Coupén sisätilan lasikoriste-elementeistä.
Vastustamaton jokaisella yksityiskohdallaan: CraftedClarity -lasikoriste-elementit, niiden suoralinjainen hionta ja sinisävyisyys ovat urheilullisen sisätilan poikkeuksellisen kiinnostavat yksityiskohdat. Ne koristavat valitsinvipua, monitoimisäädintä, audio-painiketta ja moottorin start-/stop-painiketta. Näin urheilullinen ilme kohtaa ylellisen muotoilun, mikä vie urheilullisuuden ja korkealaatuisuuden uudelle tasolle.
Lähikuva BMW 8-sarjan Coupén M Carbon -katosta.

M CARBON -OSAT.

Lähikuva BMW 8-sarjan Coupén M Carbon -katosta.
Dynaamisuus jokaisessa yksityiskohdassa: BMW 8-sarjan Coupé liittää toisiinsa erinomaisen tehon ja upean laadun Carbon-katon alle. Se alleviivaa tämän auton erityistä kilpa-autoluonnetta. Ulkopuolen M Carbon -paketti lisää M Sport -pakettiin dynaamisen upeita kohokohtia, kuten optisesti terävöitetyn diffuusorin ja Carbon-koriste-elementtien kehystämät pakoputkenpäät. Syntyy kokonaisilme, joka lumoaa hiilikuituoptiikkaisilla takaspoilerilla, ilmanottoaukoilla ja ulkopeilikoteloilla. *Ulkopuolen M Carbon -paketti on saatavissa M850i xDrive -malliin alkaen 10/2018 ja 840d xDrive -malliin alkaen 11/2018.
BMW 8-sarjan Coupé takaapäin suurkaupungin yössä.

SILKKAA POWERIA. TÄYDELLISTÄ TARKKUUTTA.

AJODYNAMIIKKA.

BMW 8-sarjan Coupé takaapäin suurkaupungin yössä.
Vahvaa dynamiikkaa, vahvaa kiihtyvyyttä – kahdeksansylinterinen TwinPower Turbo -bensiinimoottori iskutilavuudeltaan 4,4 litraa ja teholtaan 390 kW (530 hv) saa BMW 8-sarjan Coupén kierroslukumittarin neulan ja kuljettajan sykkeen nousemaan punaisen rajalle ennätysmäisen nopeasti. Yksi on varmaa: mitä enemmän mutkia, sitä enemmän ajamisen iloa. Tämän luksusurheiluauton upean kilpa-automainen teho ja käsiteltävyyden tarkkuus pitää itse kokea. Tyylikäskäyntinen kuusisylinterinen TwinPower Turbo -dieselmoottori teholtaan 235 kW (320 hv) on väkivahva dieselmoottorivaihtoehto.
Lähikuva BMW 8-sarjan Coupén konepellistä lintuperspektiivistä.

8-SYLINTERINEN TWINPOWER TURBO -BENSIINIMOOTTORI.

Lähikuva BMW 8-sarjan Coupén konepellistä lintuperspektiivistä.
Äärimmäinen voima ja sisäinen rauha: BMW 8er Coupé yltää 8-sylinterisen, 4,4-litraisen BMW TwinPower Turbo bensiinimoottorin teholla 390 kW (530 hv) ainutlaatuiseen dynaamisuuden ja tehotaloudellisuuden yhdistelmään. Moottorin suurin vääntö 750 Nm takaa ajamisen maksimaalisen ilon kaikenlaisilla tieosuuksilla. Kaksi säädeltyä pakokaasuahdinta ja jopa 2500 baarin ruiskutuspaine varmistavat vahvan tehon ja hyvän taloudellisuuden. Aktiivisen äänijärjestelmän ansiosta moottori myös kuulostaa yhtä voimakkaalta kuin se aidosti onkin.
Kolmeneljäsosakuva BMW 8- sarjan Coupésta takaapäin suurkaupungin yössä.

POIKKEUKSELLISEN DYNAAMINEN.

Kolmeneljäsosakuva BMW 8- sarjan Coupésta takaapäin suurkaupungin yössä.
BMW 8er Coupé on johdonmukaisesti suunniteltu antamaan erinomainen ajodynamiikka ja urheilullisuus. Nerokas nelivetojärjestelmä BMW xDrive ja sen takavetopainotteisuus varmistaa yhdessä M Sport -tasauspyörästön ja eturenkaita leveämpien takarenkaiden kanssa auton optimaalisen vetopidon ja ajovakauden. Ajovakautta parantavat myös auton pienempi maavara, korirakenteiden hyvä jäykkyys ja adaptiivinen M alusta – näin syntyy perusta aidon urheiluauton ominaisuuksille. Lisävarusteena saatava sähkömekaanisesti toteutettu aktiivinen kallistelunvaimennus vähentää kallistelun kaarteissa minimiin, minkä ansiosta tällä autolla yltää hämmästyttäviin kaarreajonopeuksiin.