BMW 7-SARJA.

Driving luxury.

BMW 7-SARJA.

Driving luxury.

BMW 7-SARJA.Driving luxury.

Teho kW (hv) kierrosluvulla 1/min (730d A xDrive)

195 (265)/4000

CO2-päästö yhdistetty g/km (730d A xDrive)

137–127

Kulutus EU-yhdistetty l/100 km (730d A xDrive)

5,2–4,8

Huippunopeus km/h (730d A xDrive)

250

Autoilun tulevaisuuden muokkaamisessa BMW Groupilla on pitkät perinteet. Meidän mielestämme ennustaminen on helpointa, kun ryhtyy itse luomaan. BMW 7-sarjalla luomme huomisen ylellisyyttä jo tänään. Se merkitsee uraauurtavia innovaatioita, suunnan näyttävää mukavuutta, ajanmukaista muotoilua ja dynamiikkaa, joka on yhtä vaikuttavaa kuin tehokastakin.

OMAN LUOKKANSA MESTARIT. 448 KW:N (610 HV:N) TEHOSTA CO2-PÄÄSTÖÖN 49 G/KM.

KAIKKI BMW 7-SARJASTA.

Muotoilu.

"Uusi BMW 7-sarja kuvastaa meidän käsitystämme nykyaikaisesta ylellisyydestä. Tekniset innovaatiot ja yksityiskohtiin ulottuva laadukkuus ovat yhtä tärkeä osa sitä kuin tunteisiin vetoava muotokieli ja hyvinvoinnin ilmapiiri sisätilassa. Muotoiluprosessissa olemme käyttäneet käsitettä "Technological Poetry" – se kuvastaa tunnetta edistyksellisen tekniikan yhteispelistä ja sen ilmentämisestä muotoilussa." Karim Habib, BMW Automobilen designpäällikkö

Innovatiiviset toiminnot.

Suunnan näyttävien innovaatioiden hakeminen on BMW-insinöörien liikkeellepaneva voima. BMW-eleohjauksen, BMW-laserajovalojen ja kauko-ohjatun pysäköinnin kaltaisilla toiminnoilla he asettavat BMW 7-sarjassa jälleen tulevaisuuteen suuntautuvia mittapuita. Lisäksi BMW-autoon on nyt ensi kertaa integroitu tablettitietokone, Touch Command -yksikkö, jolla voi ohjata tärkeitä toimintoja.

Mukavuus ja tunnelma.

BMW 7-sarja on täydentänyt BMW-autoille ominaista ajamisen iloa: nyt myös matkustajan osa on nautinto. Takatilan ylellisillä istuimilla matkustajat saavat nauttia avarasta tilavuudesta. Executive Drive Pro -lisävarusteen aktiivinen alustatekniikka tarjoaa jokaisessa ajotilanteessa rajattoman mukavan ja dynaamisen ajoelämyksen, ja Ambient-tunnelmavalaistuksen komponentit sekä innovatiiviset mukavuus- ja viihdetoiminnot takaavat rentoutuneen matkustuksen korkeimmalla tasolla.

BMW EfficientDynamics.

Innovatiivinen kevytrakennetekniikka, suunnan näyttävät moottorit ja huippuälykäs energianhallinta ovat parhaita esimerkkejä: BMW EfficientDynamics -insinöörien innovaatiot asettavat mittapuita. BMW 7-sarjassa ne on koottu yhteen mestarillisen täydellisesti. Tulokseksi saadaan optimaalinen yhdistelmä ajomukavuutta, dynamiikkaa ja tehokkuutta.