BMW 7-SARJA.

Driving luxury.

BMW 7-SARJA.

Driving luxury.

BMW 7-SARJA.Driving luxury.

Teho kW (hv) kierrosluvulla 1/min (730d A xDrive Business Exclusive3)

195 (265)/4000

CO2-päästö yhdistetty g/km (730d A xDrive Business Exclusive3)

148

Kulutus EU-yhdistetty l/100 km (730d A xDrive Business Exclusive3)

5,6

Huippunopeus km/h (730d A xDrive Business Exclusive3)

250

Autoilun tulevaisuuden muokkaamisessa BMW Groupilla on pitkät perinteet. Meidän mielestämme ennustaminen on helpointa, kun ryhtyy itse luomaan. BMW 7-sarjalla luomme huomisen ylellisyyttä jo tänään. Se merkitsee uraauurtavia innovaatioita, suunnan näyttävää mukavuutta, ajanmukaista muotoilua ja dynamiikkaa, joka on yhtä vaikuttavaa kuin tehokastakin.

OMAN LUOKKANSA MESTARIT. 448 KW:N (610 HV:N) TEHOSTA CO2-PÄÄSTÖÖN 49 G/KM.

KAIKKI BMW 7-SARJASTA.

Muotoilu.

"Uusi BMW 7-sarja kuvastaa meidän käsitystämme nykyaikaisesta ylellisyydestä. Tekniset innovaatiot ja yksityiskohtiin ulottuva laadukkuus ovat yhtä tärkeä osa sitä kuin tunteisiin vetoava muotokieli ja hyvinvoinnin ilmapiiri sisätilassa. Muotoiluprosessissa olemme käyttäneet käsitettä "Technological Poetry" – se kuvastaa tunnetta edistyksellisen tekniikan yhteispelistä ja sen ilmentämisestä muotoilussa." Karim Habib, BMW Automobilen designpäällikkö

Innovatiiviset toiminnot.

Suunnan näyttävien innovaatioiden hakeminen on BMW-insinöörien liikkeellepaneva voima. BMW-eleohjauksen, BMW-laserajovalojen ja kauko-ohjatun pysäköinnin kaltaisilla toiminnoilla he asettavat BMW 7-sarjassa jälleen tulevaisuuteen suuntautuvia mittapuita. Lisäksi BMW-autoon on nyt ensi kertaa integroitu tablettitietokone, Touch Command -yksikkö, jolla voi ohjata tärkeitä toimintoja.

Mukavuus ja tunnelma.

BMW 7-sarja on täydentänyt BMW-autoille ominaista ajamisen iloa: nyt myös matkustajan osa on nautinto. Takatilan ylellisillä istuimilla matkustajat saavat nauttia avarasta tilavuudesta. Executive Drive Pro -lisävarusteen aktiivinen alustatekniikka tarjoaa jokaisessa ajotilanteessa rajattoman mukavan ja dynaamisen ajoelämyksen, ja Ambient-tunnelmavalaistuksen komponentit sekä innovatiiviset mukavuus- ja viihdetoiminnot takaavat rentoutuneen matkustuksen korkeimmalla tasolla.

BMW EfficientDynamics.

Innovatiivinen kevytrakennetekniikka, suunnan näyttävät moottorit ja huippuälykäs energianhallinta ovat parhaita esimerkkejä: BMW EfficientDynamics -insinöörien innovaatiot asettavat mittapuita. BMW 7-sarjassa ne on koottu yhteen mestarillisen täydellisesti. Tulokseksi saadaan optimaalinen yhdistelmä ajomukavuutta, dynamiikkaa ja tehokkuutta.
 • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

  (1) Koskee autoja valmistuspäivään 15.4.2018 saakka. Automallien saatavuuden voit tarkastaa ottamalla yhteyden BMW-jälleenmyyjäliikkeeseen.

  Esitetyt polttoaineen kulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Luvut viittaavat ajoneuvoon, joka on peruskokoonpanon mukainen Saksassa, ja esitetty vaihteluväli ottaa huomioon valittujen pyörien ja renkaiden koot. Kuvissa esiintyvissä malleissa on osin myös tehdasasennettuja lisävarusteita, jotka eivät kuulu vakiovarusteisen auton toimituslaajuuteen. Eri maissa voi olla kansalliseen lainsäädäntöön perustuvia poikkeamia tässä kuvatuista malliversioista ja varusteista. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon.

  Tiedot, joiden kohdalla on merkintä (2), ovat ennakkotietoarvoja.

  Tunnuksella (3) merkittyjen ajoneuvojen arvot perustuvat jo uuteen WLTP-asetukseen, ja ne muunnetaan takaisin NEDC-arvoiksi ajoneuvojen vertailun varmistamiseksi. Näiden ajoneuvojen osalta hiilidioksidiarvot voivat ajoneuvoon liittyvien verojen tai muiden (ainakin muun muassa) hiilidioksidipäästöihin perustuvien maksujen osalta poiketa tässä esitetyistä arvoista kansallisen lainsäädännön mukaan. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp.

  Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.