LUONNE. URHEILULLISESTA ELEGANTTIIN.

BMW 7-sarjan varusteet.

LUONNE. URHEILULLISESTA ELEGANTTIIN.

BMW 7-sarjan varusteet.

Korostettua urheilullisuutta tai aitoa eleganssia – BMW 7-sarjaan on tarjolla varustepaketit M Sport ja Design Pure Excellence. Vielä lisää muokkausmahdollisuuksia tarjoaa ylellinen BMW Individual -valikoima. Luo BMW Individual -malliston väri- ja materiaalivalikoiman avulla ikioma taideteoksesi tai ryhdy itse muotoilijaksi käyttämällä BMW Individual Manufakturin tarjoamia mahdollisuuksia. Myös alkuperäisten BMW-lisävarusteiden valikoima tarjoaa monipuolisia ratkaisuja kuljetukseen, viestintään sekä BMW 7-sarjan ulkopuolelle ja sisätilaan.

LUONNE. URHEILULLISESTA ELEGANTTIIN.BMW 7-sarjan varusteet.

Korostettua urheilullisuutta tai aitoa eleganssia – BMW 7-sarjaan on tarjolla varustepaketit M Sport ja Design Pure Excellence. Vielä lisää muokkausmahdollisuuksia tarjoaa ylellinen BMW Individual -valikoima. Luo BMW Individual -malliston väri- ja materiaalivalikoiman avulla ikioma taideteoksesi tai ryhdy itse muotoilijaksi käyttämällä BMW Individual Manufakturin tarjoamia mahdollisuuksia. Myös alkuperäisten BMW-lisävarusteiden valikoima tarjoaa monipuolisia ratkaisuja kuljetukseen, viestintään sekä BMW 7-sarjan ulkopuolelle ja sisätilaan.

M SPORT -PAKETTI.

M Sport -paketti tuo keskipisteeseen BMW 7-sarjan tavallisuudesta poikkeavan dynamiikan. Auton olemus on erityisen voimakas. Ulkopuolella sen varmistaa urheilullisesti muotoiltu etuhelma, sisätilassa lisävarusteena saatava Alcantara-kattoverhous Anthracite.

 • Ulkopuoli

  M Sport -paketin ulkopuolen varusteet:
  • M aerodynamiikkapaketti sisältäen etuspoilerin, sivuhelmat ja takahelman, jossa diffuusoriosan metallivärinä Dark Shadow
  • 19" kevytmetallivanteet Double-spoke 647 M ja eturenkaita leveämmät takarenkaat, vaihtoehtoisesti 20'' M kevytmetallivanteet Double-spoke 648 M ja eturenkaita leveämmät takarenkaat
  • LED-sumuvalot
  • M logo sivuilla
  • Pakoputken pään suojukset kromihopea, vaihtoehtoisesti tumma kromi
  • Ylellinen metalliväri Carbon Black; lisäksi saatavissa muita ulkovärejä
  • M Sport -pakoputkisto jossa omaleimainen soundi (saatavilla vain malliin BMW 750i)
  • Erityiset designelementit kromihopea, vaihtoehtoisesti tumma kromi

 • Sisätila

  M Sport -paketin sisätilan varusteet:
  • M kynnyslistat ja kuljettajan M jalkatuki
  • Mukavuusistuimet, joissa nahkaverhous Dakota Black/M koristeommel musta; lisäksi saatavissa muita istuinverhoiluja
  • Nahkainen urheiluohjauspyörä
  • Steptronic Sport -automaattivaihteisto
  • BMW Individual -kattoverhous Anthracite, vaihtoehtoisesti alcantara Anthracite
  • Jalopuiset sisäkoristelistat Fineline Black ja korkeakiiltoinen metallitehostelista; lisäksi saatavissa muita sisäkoristelistoja
  • Ambient-tunnelmavalaistus, jonka värin voi vaihtaa
  • Auton avaimessa ylellinen M tunnus

DESIGN PURE EXCELLENCE -PAKETIT.

Loistavia korostuksia luovat Pure Excellence -ulkovarustepaketti ja Pure Excellence -sisävarustepaketti. Korkeakiiltoiset kromielementit auton ulkopuolella ja laajennetut jalopuuosat sisätilassa ovat ainutkertainen käsityötaidon näyte, joka korostaa BMW 7-sarjan ajanmukaisen ylellistä luonnetta.

 • Pure Excellence -ulkovarustepaketti

  Pure Excellence -ulkovarustepaketin varusteet:
  • Etupuskurissa erityiset kromiset designelementit ja imuilmakanavien oma säleikön geometria
  • Takapuskurissa erityiset kromiset designelementit
  • Pakoputken päissä kromiset lisäsuojukset
  • Designjarrut joissa mustat eloksoidut jarrusatulat ja koristeosa jossa BMW-tekstilogo

 • Pure Excellence -sisävarustepaketti

  Pure Excellence -sisävarustepaketin varusteet
  • Nahkainen urheiluohjauspyörä
  • Kattoverhous ylellistä Alcantaraa Ivory White, Canberra Beige tai Mocha
  • Laajennetut jalopuuosat: katon kiinnipitokahvoissa puinen koriste, keskikyynärnojan mukitelineen paneeli ja takatilan turvavyön ulostulopaneeli
  • Takatilassa pitkäkarvaiset lattiamatot (vain pitkään Lang-malliin)

BMW INDIVIDUALIN YLELLISET MAHDOLLISUUDET.

Kun luovuus ja käsityötaito kohtaavat, voi syntyä unohtumattomia taideteoksia. BMW Individual -malliston valikoidut ja mestarillisesti valmistetut lisävarusteet tarjoavat mahdollisuuden yltää erityisyyden tavoittelussa BMW 7-sarjan vaatimustasolle.
Jos haluat mennä vielä askelen pidemmälle ja tehdä BMW 7-sarjasta ainutkertaisen, täydellisen taideteoksen, löydät etsimäsi BMW Individual Manufakturista.
BMW Individual Design Composition on yhtä aikaa innoitus ja täydelliseksi hiottu mestariteos. Ylellisesti yhdistelty kokonaisuus on loistava esimerkki BMW Individual -valikoiman eleganssista ja estetiikasta.

 • BMW Individual Design Composition

  Ylellisesti yhdistelty BMW Individual Design Composition lumoaa jo ensi silmäyksellä BMW Individualin Almandine Brown -metallivärillä. Tämä erityisesti BMW 7-sarjaa varten kehitetty ulkoväri korostaa auton muotoja syvänruskealla sävyllään.
  Tämän tyylikkään vaikutelman tekee täydelliseksi sisätilan BMW Individual Merino Fine-grain -täysnahkaverhoilun välimerellinen ruskea Tartufo-väri. Upeat, mustalla pianolakalla viimeistelyt BMW Individual -sisäkoristelistat ja nahkainen ohjauspyörä, jota somistaa samanlainen koristeosa, sopivat harmonisesti kokonaisuuteen ja luovat optisia korostuksia. Näin syntyy ylellinen sommitelma, joka yhdessä muiden lisävarusteiden kanssa muodostaa unohtumattoman kokonaistaideteoksen.
  BMW Individual Design Composition -sommitelmaan sisältyvät seuraavat varusteet:
  • BMW Individual Almandine Brown -metalliväri
  • 20" BMW Individual -kevytmetallivanteet V-spoke 649 I Bicolor
  • BMW Individual -täysnahka Merino Fine-grain Tartufo
  • BMW Individual -kattoverhous Alcantara Tartufo
  • Kynnyslistoissa alumiininen koristeosa ja valaistu BMW Individual -tekstilogo
  • BMW Individual sisäkoristelistat Piano Finish Black
  • Nahkainen BMW Individual -ohjauspyörä, jossa jalopuinen koristeosa.

 • BMW Individual Collection

  BMW Individual -mallisto on todellinen persoonallisuuden ilmaus. Ylellinen materiaalivalinnoista aina pienimpäänkin yksityiskohtaan.
  BMW Individual -täysnahkaverhoilu Merino Fine-grain esimerkiksi ei vakuuta yksin ainutkertaisella laajuudellaan. Tämä erityisen pehmeä nahka ihastuttaa myös punosoptiikkaisilla ompeleillaan, käsinpunotuilla koristeompeleillaan ja taidokkailla kontrastivärisillä saumoillaan. Laadun lisäksi myös nahkaverhoilujen laajuus on ainutkertainen. BMW Individual -täysnahkaverhoilu Merino Fine-grainin värivalikoimasta löytyy kuusi ilmaisuvoimaista sävyä.
  Harmonisesti istuinverhoilujen väreihin sointuvat kolme erilaista sisäkoristelistaa, joiden työstössä on pyritty tuomaan mestarillisesti esiin materiaalin luonnollinen kauneus ja muista erottuva syykuvio.
  Ulkopuolelle on tarjolla kahdeksan ulkoväriä, joiden ainutkertainen valo- ja värileikki saavutetaan muun muassa sekoittamalla maaliin erityisiä pigmenttejä. Ja jokaisella ulkovärillä on aivan omanlaisensa luonne.
  BMW Individual Collectionin väri- ja materiaalivalikoimaa täydennetään muilla varusteyksityiskohdilla, joten mallisto yltää täydellisyyteen yksityiskohtia myöten. Näihin kuuluvat muun muassa ylelliset 20" BMW Individual -kevytmetallivanteet V-spoke 649 I.
  Koko BMW Individual -mallisto on saatavilla BMW 7-sarjaan maaliskuusta 2016 alkaen.

 • BMW Individual Manufaktur

  BMW 7-sarjan Sedan on aina myös henkilökohtainen kannanotto. Sitä saa muokattua vieläkin yksilöllisemmäksi BMW Individual -malliston avulla. On kuitenkin olemassa vaatimuksia ja odotuksia, joita tämäkään valikoima ei täytä. Ne kuuluvat BMW Individual Manufakturin tehtäväkenttään: siellä pyritään toteuttamaan yksilöllisimmätkin asiakkaan toiveet tyylikkäästi ja täydellisenä käsityönä – jos ne vain eivät ole ristiriidassa turvallisuusvaatimusten ja BMW-brändin arvojen kanssa. Näin BMW 7-sarjasta tulee jäljittelemätön uniikkikappale ja siten oman persoonallisuutesi ilmaus.
  BMW Individual Manufakturin yksilöintimahdollisuudet ovat tarjolla BMW 7-sarjaan maaliskuusta 2016 alkaen.

ALKUPERÄISET BMW-LISÄVARUSTEET.

Alkuperäisistä BMW-lisävarusteista löytyy lukuisia tuotteita, jotka korostavat BMW 7-sarjan ylellistä luonnetta ja sovittavat sen toimintoja Sinun yksilöllisiin tarpeisiisi.

 • Kuljetus

  Mittoihin sopiva, tavaroiden liukumista estävä ja kulutusta kestävä kaukalomatto, jossa on kauttaaltaan korkea reuna, suojaa tavaratilaa lialta ja kosteudelta. Se on väriltään musta ja siihen on integroitu tyylikäs krominen 7-tunnus, ja lisäksi siinä on lenkki maton pois ottamista varten.
  Teline kiinnitetään etuistuimen pääntuen jalkoihin. Siihen voidaan sijoittaa turvallisesti kaikki modulimaisen Travel & Comfort -järjestelmän osat. Vaateripustin, kääntöpöytä, yleiskoukku tai pidike Apple iPadille™ tai Samsung Galaxy -tabletille voidaan kiinnittää siihen kätevästi vain pistämällä.
  Kattoteline voidaan yhdistää kaikkiin BMW-kattotelinekiinnikkeisiin ja kattobokseihin. Se on erityisen helppo kiinnittää, ja se täyttää tiukat laatu- ja turvallisuusvaatimukset lujan rakenteensa ja varkauksia estävän lukitusjärjestelmänsä ansiosta.
  Moderni musta ja antrasiitinvärinen kattoboksi on tilavuudeltaan 460 ja sopii kaikkiin BMW-kattotelinejärjestelmiin. Siinä on innovatiivinen, molemminpuolinen avausjärjestelmä ja kolminkertainen keskuslukitus kummallakin puolella, joten se on helppo kuormata, ja lukitus vaikeuttaa varastamista.
  Polkupyöräteline on kevyt mutta silti luja, ja se kantaa jopa 60 kg:n kuorman. Sen käyttö on uskomattoman helppoa, ja sillä voidaan kuljettaa kahta polkupyörää/sähköpyörää (laajennettavissa kolmen pyörän kuljetukseen). Telineen kääntötoiminto mahdollistaa helpon pääsyn tavaratilaan milloin tahansa.

 • Viestintä ja matkustusmukavuus

  Lämpöä vilukissoille tai pehmoinen kumppani matkalle – tyylikästä, beige-tummanruskeaa matkapeittoa voi käyttää moniin tarkoituksiin, ja se korostaa upealla tavalla auton ylellistä matkustusmukavuutta. Se on valmistettu laadukkaasta, erittäin hienosta 100 % villasta (merino) ja kudottu Jacquard-tekniikalla.
  Laadukkaasta mustasta nappanahkasta valmistettu, täsmälleen sopiva avainkotelo suojaa näytöllistä BMW-avainta luotettavasti lialta ja naarmuuntumiselta.

 • Sisätila ja ulkopuoli

  Laadukkaat 21'' kevytmetallivanteet ovat väritykseltään Liquid Black. RDC-pyöräsarja, jossa Runflat-eturenkaita leveämmät Runflat-takarenkaat, edessä vannekoko 8,5J x 21, renkaat 245/35 R21 96Y XL RSC ja takana 10J x 21, renkaat 275/30 R21 98Y XL RSC.
  Laadukkaat 21'' kevytmetallivanteet ovat toteutukseltaan Bicolor Orbit Grey, kiiltosorvattu. RDC-pyöräsarja, jossa Runflat-eturenkaita leveämmät Runflat-takarenkaat, edessä vannekoko 8,5J x 21, renkaat 245/35 R21 96Y XL RSC ja takana 10J x 21, renkaat 275/30 R21 98Y XL RSC.
  Laadukkaat 21'' BMW M Performance kevytmetallivanteet ovat taotut ja toteutukseltaan Bicolor Glossy Black, kiiltosorvattu. RDC-pyöräsarja, jossa Runflat-eturenkaita leveämmät Runflat-takarenkaat, edessä vannekoko 8,5J x 21, renkaat 245/35 R21 96Y XL RSC ja takana 10J x 21, renkaat 275/30 R21 98Y XL RSC.
  Täsmällisesti sopivat, kulutusta kestävät, korkeareunaiset jokasään matot ovat muotoilultaan kauniita ja suojaavat etujalkatilaa kosteudelta ja lialta ja pitävät jalat kuivina. Niiden väri on Carrera Beige, ja niissä on ylellinen kromisomiste, jota koristaa numero 7.