RENTOUDU. KORKEIMMALLA TASOLLA.

Mukavuus ja tunnelma BMW 7-sarjan Sedanissa.

RENTOUDU. KORKEIMMALLA TASOLLA.

Mukavuus ja tunnelma BMW 7-sarjan Sedanissa.

BMW 7-sarja on täydentänyt BMW-autoille ominaista ajamisen iloa: nyt myös matkustajan osa on nautinto. Takatilan ylellisillä istuimilla matkustajat saavat nauttia avarasta tilavuudesta. Executive Drive Pro -lisävarusteen aktiivinen alustatekniikka tarjoaa jokaisessa ajotilanteessa rajattoman mukavan ja dynaamisen ajoelämyksen, ja Ambient-tunnelmavalaistuksen komponentit sekä innovatiiviset mukavuus- ja viihdetoiminnot takaavat rentoutuneen matkustuksen korkeimmalla tasolla.

RENTOUDU. KORKEIMMALLA TASOLLA.Mukavuus ja tunnelma BMW 7-sarjan Sedanissa.

BMW 7-sarja on täydentänyt BMW-autoille ominaista ajamisen iloa: nyt myös matkustajan osa on nautinto. Takatilan ylellisillä istuimilla matkustajat saavat nauttia avarasta tilavuudesta. Executive Drive Pro -lisävarusteen aktiivinen alustatekniikka tarjoaa jokaisessa ajotilanteessa rajattoman mukavan ja dynaamisen ajoelämyksen, ja Ambient-tunnelmavalaistuksen komponentit sekä innovatiiviset mukavuus- ja viihdetoiminnot takaavat rentoutuneen matkustuksen korkeimmalla tasolla.

BOWERS & WILKINS DIAMOND SURROUND SOUND SYSTEM -ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ.

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System -äänentoistojärjestelmä luo autoon studiotasoisen äänentoiston. Kaiuttimien tarkan sijoituksen ansiosta kuljettaja ja kaikki matkustajat saavat nauttia upeasta äänentoistosta. Kaikkiaan 16 kaiutinta ja 1 400 watin yhteisteho takaavat korvia hivelevän kuunteluelämyksen.
Kaiuttimien innovatiiviset materiaalit yhdistävät äänen laadun ja rakenteiden keveyden. Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System -äänentoistojärjestelmän timanttidiskanttikaiuttimet on valmistettu synteettisestä timantista. Tämä erittäin kevyt ja stabiili materiaali soveltuu mainiosti korkeiden taajuuksien toistamiseen. Muita kohokohtia ovat Nautilus™-teknologia, joka johtaa ei-toivottuja äänisäteilyjä pois kaiuttimen kalotin takapuolelta ja synnyttää kolmiulotteisen äänikuvan, sekä keskiäänikaiuttimet, joissa käytetään Kevlar®-tekniikkaa, sekä Rohacell®-teknologialla toteutetut keskusbassokaiuttimet.
Kaiuttimien jaloteräksisissä etulevyissä on tyylikkäät Fibonacci-reikäkuviot. Kun järjestelmä on kytketty päälle, kaiuttimissa palaa myös valaistus, mikä ilmentää tämän järjestelmän erinomaista äänentoistoa.

EXECUTIVE LOUNGE.

Tuskin missään muualla voi matkan aikana rentoutua niin tehokkaasti kuin BMW 7-sarjan Executive Loungessa. Se tarjoaa takana etumatkustajan puolella matkustavalle huippuluokan istuinmukavuuden monipuolisin säätömahdollisuuksin, lisävarusteena hierontatoiminnon johon on yhdistetty Vitality-ohjelma, sekä jalkatuen, jonka ansiosta nautit erityisen mukavasta lepoasennosta. Lisäksi jalkatilan saa kasvatettua helposti maksimimittoihin siirtämällä etumatkustajan istuin sähkötoimisesti erityisen kauas eteen kääntämällä sen selkänojan eteenpäin. Esiin taittuva pöytä ja takatilan Experience-viihdekeskus viimeistelevät BMW 7-sarjan takamatkustajan rauhan sataman täydellisesti.

 • Executive Lounge Seating -istuin

  Takatilan Executive Lounge Seating -istuin etumatkustajan istuimen takana vie istumismukavuuden uudelle tasolle erinomaisen suuren jalkatilan ansiosta. Istuinosa ja selkänoja ovat yksilöllisesti säädettävissä, ja istuin mahdollistaa erinomaisen mukavan lepoasennon. Etumatkustajan istuimen selkänojasta sähkötoimisesti esiin kääntyvä jalkatuki lisää mukavuutta vielä entisestään.
  Takaistuimella matkustavan tilojen suurentamiseksi etumatkustajan istuinta voidaan säätää 90 mm eteenpäin, ja etumatkustajan istuimen pääntuki voidaan kääntää alas, jotta näkyvyys takaistuimelta eteenpäin on esteetön.

 • Takatilan Executive Lounge -konsoli

  Takatilan Executive Lounge -konsolissa on runsaasti takana matkustamisen mukavuutta lisääviä lokeroita ja toimintoja. 7-tuumaisen BMW Touch Command -kosketusnäyttötabletin avulla voidaan kätevästi käyttää mukavuuden ja viihdejärjestelmien eri toimintoja.
  Etumatkustajan istuimen takana istuvan takamatkustajan esiin käännettävän, pystysuoraan kallistettavan ja vaakasuunnassa säädettävän pöydän lisäksi takatilan Executive Lounge -konsolissa on kaksi integroitua juomatelinettä, säilytyslokero ja toinen lokero kyynärnojan alla.
  Lisäksi varuste takatilan Executive Lounge -konsoli käsittää BMW Touch Commandin Snap-in-lataustelineen sekä ylelliset korkeanukkaiset lattiamatot. Takatilan Executive Lounge -konsolin myötä autossa on neljä istumapaikkaa.

 • Vitality-ohjelma

  Matkusta rentoutuneesti ja ole perille päästyäsi teräskunnossa ja elämänhaluinen. Takatilan hierovien istuinten ja takatilan lisävarusteisen Experience-viihdekeskuksen yhteydessä BMW Vitality -ohjelma tarjoaa takamatkustajalle kattavan valikoiman fyysisen hyvinvoinnin parantamiseen.
  Selän ja hartioiden lihaksistoa voidaan aktivoida kahdeksalla harjoitusohjelmalla. Ohjeet interaktiiviseen kuntoharjoitteluun näytetään takatilan viihdekeskuksen näytössä, ja takaistuimiin asennetut tunnistimet antavat palautetta auttaen siten suorittamaan harjoitukset optimaalisesti.

 • Takatilan hierontatoiminto

  Takamatkustajilla on selkänojassa ja istuinosassa valittavinaan kahdeksan eri hierontatoimintoa, joilla voidaan aktivoida tai rentouttaa lihaksistoa ja keventää välilevyjen kuormitusta. Hierontatoimintojen voimakkuus on säädettävissä kolmiportaisesti.
  Kahdeksan hierontaohjelmaa on jaettu aktivoinnin, rentoutuksen ja vitalisoinnin alueisiin. Aktivoinnin alueella hierotaan yksittäisiä kehon alueita kuten lantiota tai yläruumista, mutta myös koko kehoa.
  Lisäksi selkärangan kuormitusta kevennetään tietyillä aktiivisilla liikuntaharjoituksilla. Rentoutuksen alueella selkää, hartioita ja lanteita hierotaan kevyesti. Vitalisoinnin alueella liikunta saa kehon rentoutumaan ja elävöitymään tuntuvasti, etenkin pitkillä matkoilla. Tällöin takatilan viihdekeskuksen näytöllä esitetään harjoittelua ohjaava animaatio (Vitality-ohjelma), joka toimii yhdessä hierontalaitteiden kanssa. Koko ohjelmavalikoimaa ohjataan takatilan viihdekeskuksen BMW Touch Command -yksiköllä.

TUNNELMAVALODESIGN.

Valo luo maailmoja – luonnossa, taiteessa, muotoilussa ja BMW 7-sarjassa. BMW 7-sarjan sisätilan moderni loungeluonne syntyy erilaisista suorista ja epäsuorista valonlähteistä. Viimeisen silauksen valokonseptille antaa Sky Lounge -panoraamalasikatto, kun luonnolliset valonlähteet liittoutuvat tunnelmavalaistuksen värisävyjen kanssa luoden unohtumattoman tunnelman.

 • Panoraamalasikatto Sky Lounge

  Panoraamalasikatto Sky Lounge sallii matkustajien niin päiväsaikaan kuin iltamyöhäänkin ihailla taivasta esteettömästi. Tämä katto tuo sisätiloihin upean väljyyden tunteen. Runsas valonläpäisy tekee sisätiloista poikkeuksellisen näyttävät ja ylelliset. Liian voimakkaalta auringonpaisteelta voi suojautua katon etu- ja takaosan sähkötoimisilla, erikseen käytettävillä aurinkosuojarullaverhoilla.

  Pimeään aikaan sisätiloihin syntyy tyylikkään tunnelmallinen valaistus valografiikalla, jossa on yli 15 000 valoelementtiä. Valografiikassa on samat kuusi värivaihtoehtoa kuin Ambient-tunnelmavalaistuksessa. Panoraamalasikaton etuosan luukkuosa voidaan avata joko taaksepäin tai takareuna ylös -tuuletusasentoon, joten sisätilaan voidaan saada haluttu määrä raitista ilmaa. Integroitu ja automaattisesti esiin nouseva tuulenohjain suojaa liialliselta ilmavirtaukselta.

 • Ambient-tunnelmavalaistus

  Ambient-tunnelmavalaistus tuo sisätiloihin pimeään aikaan ajettaessa nautinnollisen viihtyisän valoilmeen. Tunnelmavalaistukseen sisältyvät Welcome Light Carpet -ulkovalomatot ovissa valaisevat aluetta avattujen ovien edessä.
  Welcome Light Carpet -ulkovalomattojen lisäksi Ambient-tunnelmavalaistuksessa on toimintona valaistuksen värisävyn valinta, jossa vaihtoedot ovat valkoinen, sininen, oranssi, pronssi, syreeni ja vihreä.
  Lisäksi varustus sisältää etujalkatilavalot, hansikaslokeron valon, valot kyynärnojassa edessä ja kyynärnojan säilytyslokerossa takana sekä etuistuinten taustoissa, lukuvalot edessä ja takana, takaluukun valon sekä koristelistojen, oviverhousten ja karttataskun valot, jalkatilavalot takana ja poistumisvalot kaikissa ovissa.

AMBIENT AIR -PAKETTI.

Ambient Air -paketti tuoksuttaa napin painalluksesta auton koko sisätilan miellyttävällä tuoksulla. Valittavissa on kaikkiaan kahdeksan eri tuoksua neljästä eri tuoksumaailmasta, jotka on erityisesti suunniteltu tätä autoa varten. Niistä kahta voidaan käyttää vuorotellen. Tuoksutuksen voimakkuudessa on kolme eri tasoa. Ne aktivoidaan joko iDrive-monitoimisäätimellä iDrive-valikon kautta tai suoraan ilmastoinnin käyttöyksikössä olevilla näppäimillä. Näyttönä toimii monitoiminäyttö.
Sisätilan tuoksutuksen kanssa samanaikaisesti ulkoa otettava ilma suodatetaan tehokkaasti. Sisäilman laatua parantaa lisäksi happi-ionisointi merkittävästi.
Kahdeksan tuoksuaromia on jaettu neljään luokkaan, jotka ovat raikkaat vesituoksut Blue Suite, raikkaat kasvimaailmatuoksut Green Suite, lämpimät ja runsaat tuoksut Golden Suite ja luonnolliset tuoksut Authentic Suite. Kaikki tuoksut riittävät keskimäärin noin kuudeksi kuukaudeksi, ja ne ovat saatavissa BMW-lisävarusteina.

TAKATILAN VIIHDEJÄRJESTELMÄ EXPERIENCE.

Takatilan viihdejärjestelmä Experience varmistaa takana matkustavien parhaan viihteen pitkillä matkoilla.Takatilan viihdejärjestelmää Experience käytetään BMW Touch Commandilla. Järjestelmässä on kaksi 10"-värinäyttöä, jotka on sijoitettu etuistuinten taustoihin. Järjestelmä sisältää Blu-ray-soittimen, HDMI-liitännän mobiilipäätelaitteita varten sekä monipuoliset liitännät MP3-soittimelle, pelikonsoleille jne. Integroidun langattoman yhteyden avulla järjestelmään voidaan liittää kolmet kuulokkeet.
Jos takaistuimissa on hierontatoiminto, takatilan viihdejärjestelmällä Experience voidaan myös käyttää rentouttavaa Vitality-ohjelmaa.

EXECUTIVE DRIVE PRO.

Executive Drive Pro on alustan säätöjärjestelmä, joka yhdistää poikkeuksellisen upean ajomukavuuden loistavan dynaamisiin ajo-ominaisuuksiin. Etu- ja taka-akselin ilmajousitus ja säätyvä iskunvaimennus merkitsevät käytännössä erinomaista mukavuutta. Executive Drive Pro -säätöjärjestelmän sisältämä sähkömekaanisesti toteutettu aktiivinen kallistelunvaimennus vähentää korin kallistelun minimiin kaarreajossa ja epätasaisilla teillä ajettaessa. Järjestelmän toiminta perustuu etu- ja taka-akselin aktiivisiin kallistuksenvakaajiin, joita säädellään jatkuvasti ajon aikana. Navigointijärjestelmän tiedot ja ajotyylianalyysitiedot sekä kameran välittämät tiedot yhdistämällä saavutetaan entistäkin parempi ajomukavuus ja upea ajamisen dynamiikka.