INNOVAATIOT. AIKAANSA EDELLÄ.

Innovatiiviset toiminnot BMW 7-sarjan Sedanissa.

INNOVAATIOT. AIKAANSA EDELLÄ.

Innovatiiviset toiminnot BMW 7-sarjan Sedanissa.

Suunnan näyttävien innovaatioiden hakeminen on BMW-insinöörien liikkeellepaneva voima. BMW-eleohjauksen, BMW-laserajovalojen ja kauko-ohjatun pysäköinnin kaltaisilla toiminnoilla he asettavat BMW 7-sarjassa jälleen tulevaisuuteen suuntautuvia mittapuita. Lisäksi BMW-autoon on nyt ensi kertaa integroitu tablettitietokone, Touch Command -yksikkö, jolla voi ohjata tärkeitä toimintoja.

INNOVAATIOT. AIKAANSA EDELLÄ.Innovatiiviset toiminnot BMW 7-sarjan Sedanissa.

Suunnan näyttävien innovaatioiden hakeminen on BMW-insinöörien liikkeellepaneva voima. BMW-eleohjauksen, BMW-laserajovalojen ja kauko-ohjatun pysäköinnin kaltaisilla toiminnoilla he asettavat BMW 7-sarjassa jälleen tulevaisuuteen suuntautuvia mittapuita. Lisäksi BMW-autoon on nyt ensi kertaa integroitu tablettitietokone, Touch Command -yksikkö, jolla voi ohjata tärkeitä toimintoja.

Read more

BMW-LASERAJOVALOT.

BMW-laserajovalot valaisevat laserkaukovalotilassa jopa 600 metrin päähän eli lähes kaksi kertaa niin pitkälle kuin perinteiset valonheittimet. Tätä uutta ajovalotekniikkaa käyttäen BMW-laserajovalot parantavat turvallisuutta tarjoamalla paremman ennakoitavuuden yön pimeydessä.
Varustukseen sisältyvät LED-lähivalot ja LED-kaukovalot, joissa on lasermoduuli. Perinteisistä valonlähteistä poiketen nämä erittäin kirkkaat ja voimakkaat BMW-laserajovalot saavuttavat tuntuvasti suuremman valaisuvoiman. BMW-laserajovalot tunnistaa sinisistä designkorostuksista putkissa ja BMW Laserlight - tekstilogosta. BMW-laserajovaloihin kuuluvat lisäksi LED-seisontavalot, LED-huomiovalot, LED-vilkut, LED-kääntymisvalotoiminto, kääntyvät ajovalot ja BMW Selective Beam (häikäisemätön kaukovaloavustin).

BMW TOUCH COMMAND -YKSIKKÖ.

BMW Touch Command -yksikkö on takatilan keskikyynärnojaan integroitu, 7 tuuman näytöllä varustettu tablettitietokone, joka on verkotettu auton järjestelmiin ja joka tarjoaa monipuoliset säätö- ja käyttömahdollisuudet.
Tablettitietokonetta voidaan käyttää esimerkiksi takaistuinten ja etumatkustajan istuimen säätämiseen, ilmastoinnin, tuuletuksen ja takatilan istuinlämmityksen käyttöön sekä tunnelmavalaistuksen luomiseen sisätilaan tai lasikattoluukun rullaverhon tai aurinkosuojaverhon käyttämiseen. Lisäksi sillä voidaan ohjata viihdetoimintoja.
Kannettava BMW Touch Command -tietokone voidaan ladata mukavasti Snap-in-adapterilla.

BMW-ELEOHJAUS.

BMW-eleohjauksella tiettyjä toimintoja voi käyttää tietyillä käden liikkeillä. Yksinkertaiset eleet kuten pyyhkäisy tai osoittaminen tunnistetaan keskikonsolin etuosan yläpuolella olevalta tunnistusalueelta, ja ne laukaisevat toimintoja kuten saapuvan puhelun hylkäämisen tai vastaanottamisen. Pyörittämällä etusormea voidaan lisäksi säätää äänenvoimakkuutta. Eleohjaus täydentää tähänastisia hallintajärjestelmiä kuten iDrive Touch -monitoimisäädintä.
Käyttöä tuetaan näyttämällä kulloinkin mahdolliset eleet valvontanäytössä. Lisäksi järjestelmä vastaa elekäskyihin viipymättä näytöin ja kuultavin vastauksin.

Mukavuus ja tunnelma.

Ajomukavuuden uusi aikakausi BMW 7-sarjassa.

  • Navigointijärjestelmä Professional ja kosketusnäyttö.

    Navigointijärjestelmä Professional ihastuttaa designillaan ja erityisen laajalla palveluvalikoimallaan: siihen kuuluu helppokäyttöinen, täydellisesti BMW-autoon integroitu navigointijärjestelmä ja iDrive-käyttökonsepti, iDrive Touch -monitoimisäädin sekä kosketusnäyttö. Järjestelmään sisältyy puheohjaus, radio BMW Professional, jossa on DVD-soitin sekä 20 Gt:n muisti audiotiedostoille. Kiinteä 10,25" LCD-värinäyttö ja näytön jakamisen Splitscreen-toiminto (päänäyttö ja avustinnäyttö) varmistavat hyvän luettavuuden ja näytön selkeyden.
    Järjestelmän käyttö mahdollistaa saumattoman siirtymisen eri syöttömahdollisuuksista toisiin: iDrive Touch -monitoimisäätimen kosketukseen reagoiva pintaan voit kirjoittaa navigointijärjestelmään syötettävät kohdeosoitteet mukavasti omalla käsialallasi; vaihtoehtoisesti voit käyttää järjestelmää kosketusnäyttötoiminnolla, eleohjauksella, puheohjauksella tai seitsemällä suosikkipainikkeella.

KAUKO-OHJATTU PYSÄKÖINTI.

Kauko-ohjatun pysäköintitoiminnon ansiosta kuljettaja voi hypätä auton kyydistä ennen pysäköintiä, minkä jälkeen hän voi kauko-ohjata auton ahtaalle pysäköintipaikalle tai autotalliin keula edellä ja peruuttaa taas pois. Kauko-ohjatun pysäköintitoiminnon kuljettaja aktivoi auton ulkopuolelta näytöllistä BMW-avainta käyttäen.
Koko pysäköintitapahtumaa valvotaan käyttäen pysäköintietäisyyden valvontaa (PDC), pysäköintiavustinta ja Surround View -ympäristökamerajärjestelmän tunnistimia. Kauko-ohjattua pysäköintiä varten auto täytyy sijoittaa keula edellä, keskelle ja suoraan kohti pysäköintipaikkaa tai autotallia. Pysäköintitapahtuman aikana kuljettaja pystyy tarvittaessa pysäyttämään auton hallitusti. Pysäköinnin jälkeen moottori voidaan sammuttaa avaimella, ja autoa noudettaessa sen saa taas käynnistymään samoilla keinoin. Kauko-ohjatussa pysäköintipaikalta siirtymisessä auto liikkuu itsestään suoraan taaksepäin.

NÄYTÖLLINEN BMW-AVAIN.

Näytöllisestä BMW-avaimesta voi katsoa auton eri tilatietoja, ja sen integroidun kosketusnäytön avulla voi käyttää tiettyjä toimintoja.
Näytöltä voit tarkistaa kellonajan, polttonestesäiliön täyttömäärän ja päivitetyn toimintamatkan, huoltoa koskevat huomautukset sekä keskuslukituksen, ikkunalasien ja lasikattoluukun tilan. Lisäksi näytöllisellä BMW-avaimella voidaan käyttää etäohjattua pysäköintiä ja pysäköintilämmitystä, jotka ovat lisävarusteita.
Näytöllinen BMW-avain voidaan ladata langattomasti (Wireless Charging) tai varusteeseen sisältyvällä USB-johdolla.

PUHELINVARUSTUS, JOSSA WIRELESS CHARGING.

Puhelinvarustus, jossa on Wireless Charging sisältää lataustelineen, jossa on langaton lataus ja integroitu varoitus, ja joka muistuttaa matkapuhelimen unohtumisesta. Lisäksi käytettävissä on kaksi täystoimintoista USB-liitäntää, joista kumpikin tarjoaa kahden ampeerin latausvirran mobiililaitteiden rivakkaan lataamiseen.
Kattoantenni takaa matkapuhelinkuuluvuuden, joka on ainakin yhtä hyvä kuin auton ulkopuolella. Toisella mikrofonilla, jonka äänenvoimakkuutta voidaan säätää erikseen, varmistetaan, että myös etumatkustajan äänestä saa hyvin selvää handsfree-varustusta käytettäessä.
Bluetooth-yhteydellä voidaan yhdistää enintään kaksi matkapuhelinta ja kannettava audiosoitin samanaikaisesti. Puhelinvarustukseen kuuluu lisäksi Bluetooth Office, joka mahdollistaa yhteensopivien älypuhelinten kalenteri-, tekstiviesti- ja sähköpostitoimintojen käytön. Lisäksi käytettävissä on langaton NFC-liitäntä, jolla matkapuhelimen voi liittää nopeasti ja mukavasti autoon.

ADAPTIVE MODE.

ADAPTIVE MODE.

Adaptive Mode on ajodynamiikan säätökatkaisimen fiksu ja interaktiivinen toiminto. Adaptive Mode -toiminnon ohella kuljettaja voi valita myös käyttötilat SPORT, COMFORT tai ECO PRO.
Adaptive Mode vaikuttaa dynaamiseen iskunvaimennuksenvalvontaan, ohjaukseen ja Steptronic-automaattivaihteistoon sovittaen säätöjä valitun ajotilan (COMFORT/SPORT) mukaisesti aina ajotilanteen vaatimalla tavalla.
Adaptive Mode -järjestelmä ottaa huomioon monia tekijöitä kuten kaasupolkimen kickdown-asennon, ohjauspyörän liikkeet, vakionopeussäätimen sekä kuljettajan yksilöllisen ajotyylin. Lisäksi järjestelmä toimii yhdessä tosiaikaisen navigoinnin kanssa pystyäkseen sovittamaan alustan säädöt ajoissa kaarteisiin, risteyksiin tai erilaisiin teihin.