KAIKKI YHDESSÄ: LUKSUSTA JA ADRENALIINIA.

Uusi BMW M760Li xDrive: 610 hv, 448 kW.

KAIKKI YHDESSÄ: LUKSUSTA JA ADRENALIINIA.

Uusi BMW M760Li xDrive: 610 hv, 448 kW.

KAIKKI YHDESSÄ: LUKSUSTA JA ADRENALIINIA.Uusi BMW M760Li xDrive: 610 hv, 448 kW.

BMW M760Li xDrive on BMW M GmbH:n ensimmäinen M Performance -auto, joka perustuu BMW 7-sarjan Sedaniin. Tässä mallisarjan huippumallissa on kaksitoistasylinterinen M Performance TwinPower Turbo -bensiinimoottori ja BMW Individual -valikoiman upeita ulkopuolen ja sisätilan komponentteja. Näin on syntynyt auto, joka ihastuttaa silkalla dynamiikalla ja ainutkertaisella ylellisyydellä.

Read more
Design

BMW M760Li xDRIVEN M PERFORMANCE -DESIGN.

M Sport -paketin valikoidut laajuudet tuovat BMW M760Li xDriven tyylikkääseen olemukseen selvästi urheilullisen vivahteen. Niitä täydentävät ylelliset M Performance designtuntomerkit. Lukuisista teknisistä ja optisista muutoksista tunnistaa BMW M GmbH:n käsialan. Tavoitteena on maksimaalinen dynamiikka, minimaalinen ilmanvastus ja huippuluokan ajomukavuus. Tämän luksusluokan Sedanin vaikutuksentekevään olemukseen on lisätty vauhdikkuutta, joka saa urheilullisen kuljettajan ihastumaan.

BMW M760Li xDRIVEN YLELLISET TUNTOMERKIT.

accent colour

Korostusväriset muotoiluelementit.

Muutetussa keulassa on laajennetut imuilmakanavat ja ylellisiä M Performance elementtejä. Jäähdyttimensäleikön kehys ja otsapinnat sekä Air Blade -osat ovat väriltään Cerium Grey.
Read more
M Double-spoke

20" M Double-spoke 760 M.

Mattapintaiset, kiiltosorvatut kevytmetallivanteet ovat väriltään Cerium Grey, ja yhdessä sinisillä jarrusatuloilla varustetun 19" M Sport -jarrulaitteiston kanssa ne välittävät kiihdytykset ja jarrutukset optimaalisesti asfalttiin.
Read more
insignia

Tyylikkäät M Performance -tunnukset.

Sivunäkymässä M tekstilogon, V12-logon, peilinkoteloiden, Air Breatherin sekä oven ja ovenkahvojen koriste-elementtien väri on Cerium Grey.
Read more
M Sport exhaust system

Vaikutuksen tekevä M Sport -pakoputkisto.

Ylellisien pakoputkenpäiden kaksoisputkioptiikka ja välisilloitus ovat väriltään Cerium Grey, ja ne optimoivat M760Li xDriven M Sport -pakoputkiston urheilullisen karismaattista soundia.
Read more
Rear view

Muista erottuva takanäkymä.

Ainoastaan M Performance -autoissa: takaluukun koristelistan ja mallitunnuksen väri on Cerium Grey. Lisävarusteinen M takaspoileri vielä korostaa erityistä urheilullisuutta.
Read more
Door sill finishers

Yksilölliset kynnyslistat.

Valaistut kynnyslistat, joita koristaa V12-tunnus, viestivät kuljettajalle ja etumatkustajalle, millainen tavallisuudesta poikkeava ajoelämys heitä odottaa.
Read more

BMW M760Li xDRIVE V12 EXCELLENCE -MALLI.

Jos haluat BMW M760Li xDriven varustuksen olevan kaikilta osiltaan ylellinen, oikea valinta on lisävarusteena saatava, luksusluonnetta painottava BMW M760Li xDrive V12 Excellence -malli. Painopiste on ylellisessä mukavuudessa, elegantissa luksuksessa ja tuntuvassa läsnäolossa. Näin ollen tätä M Performance 12-sylinteristä autoa voi lämpimästi suositella kaikille, jotka istuvat mieluimmin ylellisesti takamatkustamossa.

 • Pure Excellence -ulkovarustepaketti

  Tässä luonteen painotuksessa optiikka on Pure Excellence -ulkovarustepaketin mukainen. Siihen kuuluvat myös 20'' BMW Individual kevytmetallivanteet W Spoke 646 ja M Sport -jarrut, joiden jarrusatulat ovat Black High-gloss. Edessä BMW M760Li xDrive V12 Excellence -mallin imuilmakanavien säleikköjä koristaa krominen koristeosa. Jäähdyttimensäleikön rivat ovat hopeanväriset ja niiden otsapinnat kromatut, ja säleikköä ympäröi koristekehys. Myös lasinkehykset, Air Breather ja oven koriste-elementti sekä V12-tekstilogo C-pilarissa on viimeistelty vaalealla kromilla. Auton perässä kromatun takaluukun kahvalistan yläpuolella loistaa xDrive-tunnus takaluukun vasemmalla puolella, ja oikealla mallitunnuksen sijaan V12-tunnus.

 • Pure Excellence -sisävarustepaketti

  Tässä luonteen painotuksessa on myös Pure Excellence -sisävarustepaketti. Sen mukaisesti kattoverhous on Alcantaraa ja Fine Brushed Aluminium -kynnyslistoja koristaa valaistu V12-mallitunnus. Jalopuiset koristeupotteet turvavöiden ulostulopaneeleissa, kyynärnojissa ja takamatkustamon kattokahvoissa sekä nahkaisen BMW-ohjauspyörän puukoristeet luovat tyylikkäitä korostuksia. Kun sytytysvirta kytketään päälle, mittariston keskikohtaan syttyy V12-tunnus – se viestii verrattoman ylellisen ajoelämyksen alkavan.

12-SYLINTERINEN M PERFORMANCE TWIN POWER TURBO -BENSIINIMOOTTORI.

Tämä voimanpesä asettaa mittapuita omassa autsegmentissään. Kaksitoistasylinterinen M Performance TwinPower Turbo -bensiinimoottori yhdistää vaikutuksen tekevän tehon ja korkeimmille kierroslukualueille ulottuvan vetävän voiman. Jo kierrosluvista 1 500/min alkaen käytettävissä on huipuvääntö 800 Nm. Huipputehonsa 448 kW (610 hv) tämä 6,6-litrainen moottori kehittää kierroslukualueella 5 250–6 000/min. Nollasta sataan BMW 7-sarjan 12-sylinteriset Sedanit kiihdyttävät vain 3,7 sekunnissa.

 • Mukautettu pakoputkisto

  Uudessa M Sport -pakoputkistossa on läppäohjaus, joka muuntelee moottorin soundia ajokäyttäytymisen mukaan hillityn elegantista tunteisiin vetoavaan 12-sylinterin ääneen, joka korostaa BMW M760Li xDriven dynaamista luonnetta.

  BMW M760Li xDrive V12 Excellence -mallissa mukavuuteen tähtäävä pakoputkisto tuottaa hillityn, kultivoituneen soundin. Molempia kromattuja pakoputkenpäitä kehystää takahelmassa krominen lisäkoristeosa, joka liittää ne optisesti yhteen.

M PERFORMANCE -AJODYNAMIIKKA.

BMW M760Li xDrive -mallissa on alustan aktiivinen säätöjärjestelmä Executive Drive Pro, etu- ja taka-akselin ilmajousitus, adaptiivinen alusta sekä nelipyörä-aktiiviohjaus ja nerokas xDrive-neliveto. M Performance -sovituksen ansiosta näiden järjestelmien yhteistoiminnalla toteutuvat poikkeuksellinen ajodynamiikka ja samalla erinomainen ajo- ja matkustusmukavuus.

 • Enemmän ketteryyttä: aktiiviohjaus etu- ja takapyörille

  Ajamisen dynamiikkaa parantaa aktiiviohjaus etu- ja takapyörille, joka ajonopeudesta riippuen etupyörien kääntämisen myötä kääntää takapyöriä. Näin auton käsiteltävyys ja suuntavakaus paranevat entisestään. Kiihkeistä kaarreajoista ja nopeista kaistanvaihdoista se selviää verrattoman ketterästi. Ohjauselektroniikan eri tunnuskuvaajat ovat suoraan yhteydessä ajodynamiikkakatkaisimeen. Valitsemalla ajo-ohjelman aktivoit siihen kuuluvan tunnuskuvaajan, joka on sovitettu erityisesti BMW M760Li xDriven dynaamiseen luonteeseen.

 • Enemmän pitoa: BMW xDrive -nelivetojärjestelmä

  Jatkuva neliveto kuuluu BMW M760Li xDriven vakiovarusteisiin. Tämä nerokas järjestelmä jakaa vääntömomentin täysin muuntuvasti etu- ja taka-akselille. Vahvempi dynamiikka, lisääntynyt ketteräliikkeisyys ja tuntuvasti parannettu pito vaikuttavat myönteisesti urheilulliseen ajonautintoon. Ja BMW M760Li xDriven kilpailukykyisen M Performance -luonteen terävöittämiseksi on vetävän voiman kohdistumista takapyörille korostettu entisestään, minkä ansiosta auton dynamiikka on vieläkin täsmällisempi.

TOIMINNASSA.

M Performance -mallit BMW M760Li xDrive ja BMW M760Li xDrive V12 Excellence.

Read more

ENEMMÄN MUKAVUUTTA: EXECUTIVE DRIVE PRO.

Yhdessä etu- ja taka-akselin ilmajousituksen ja säätyvän iskunvaimennuksen kanssa tämä aktiivinen alustansäätöjärjestelmä saa aikaan poikkeuksellisen ajo- ja matkustusmukavuuden. Aktiivista kallistelunvaimennusta Dynamic Drive on kehitetty edelleen. Tämän M Performance Sedanin jousitus-, iskunvaimennus- ja värinämukavuus ovat täydellisessä tasapainossa urheilullisuuden ja suvereeniuden suhteen. Rivakoissa suunnan muutoksissa sivukallistelut vakautetaan välittömästi. Suoraan ajettaessa säätyvät kallistuksenvakaajat tarjoavat jousitusjärjestelmälle suurimman mahdollisen liikkumatilan, mikä parantaa ajo- ja matkustusmukavuutta entisestään. Järjestelmä on erityisesti sovitettu BMW M 760Li xDriven dynaamisempaan luonteeseen.

Steptronic

ENEMMÄN URHEILUA: 8-VAIHTEINEN STEPTRONIC SPORT -AUTOMAATTIVAIHTEISTO.

V12-moottorin voiman välityksestä vastaa kahdeksanvaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto. Vaihtamisohjelmien erityinen M Performance -sovitus on varta vasten mukautettu yli 610 hv:n tehon tarjoavan voimanpesän moottoriluonteeseen. Vaihteita voi vaihtaa hyvin urheilullisesti ohjauspyörän yhteyteen sovitetuilla vaihdevivuilla. Lisäksi vaihteistossa on Launch Control -kiihdytysavustin. Sen ansiosta optimaalinen kiihdytys onnistuu uskaliailta kuljettajilta kaikissa olosuhteissa. Kompakti rakenne, vähäinen paino ja täydellinen yhteentoimivuus moottorin Start/Stop-toiminnon kanssa auttavat lisäksi vähentämään polttonesteen kulutusta ja päästöjä tuntuvasti.

BMW M PERFORMANCE -PERHE.

Terävöitetty design, täydellinen voimanlähde, maksimoitu ajodynamiikka. Tätä kolminaisuutta edustavat BMW M Performance -autot. Ne kuuluvat BMW M GmbH:n ylelliseen valikoimaan, ja niissä yhdistyvät kunkin BMW-mallisarjan parhaat ominaisuudet ja dynaamiset BMW M geenit, ja näin ne muodostavat aivan oman autoluokkansa.

Intensiivisempää ajamisen iloa.

Tutustu M Performance -autojen koko valikoimaan.