BMW 6-sarjan Gran Turismo digitaaliset palvelut ja avustinjärjestelmät

MAAILMA TÄYNNÄ MAHDOLLISUUKSIA.

Digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät BMW 6-sarjan Gran Turismossa.

MAAILMA TÄYNNÄ MAHDOLLISUUKSIA.

Digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät BMW 6-sarjan Gran Turismossa.

MAAILMA TÄYNNÄ MAHDOLLISUUKSIA.Digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät BMW 6-sarjan Gran Turismossa.

Luotettavat apulaiset matkassa mukana: BMW ConnectedDrive tarjoaa lukuisan joukon älykkäitä palveluja ja tuotteita, jotka tekevät ajamisesta BMW 6-sarjan Gran Turismolla vieläkin mukavampaa ja turvallisempaa. BMW Personal CoPilot tarjoaa kuljettajan käyttöön innovatiivisia turvallisuus- ja avustinjärjestelmiä, jotka ovat hänen tukenaan luotettavasti jokaisessa ajotilanteessa.

 

Read more
BMW 6-sarjan Gran Turismo kuljettajan avustinjärjestelmät

OMA APULAISESI.

BMW:n älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät.

OMA APULAISESI.

BMW:n älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät.

Kaikki nähtävissä: BMW Personal CoPilot -järjestelmään kuuluva Driving Assistant Plus -ajoavustin on oma apulaisesi, joka ei koskaan jää kyydistä. Älykkäistä kuljettajan avustinjärjestelmistä koostuva paketti on tukenasi sekä yksitoikkoisissa että vaikeasti hahmotettavissa ajotilanteissa parantaen BMW 6-sarjan Gran Turismon turvallisuutta ja mukavuutta.

Read more
BMW 6-sarjan Gran Turismo pysäköintiavustin
BMW 6-sarjan Gran Turismo pysäköinti
BMW 6-sarjan Gran Turismo kauko-ohjattu pysäköinti

PYSÄKÖIMISEN ILOA.

BMW Personal CoPilot -järjestelmän älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät ja BMW ConnectedDriven digitaaliset palvelut tuovat pysäköintiin uuden laadun. Unohda aikaa vievä pysäköintipaikan haeskelu, liian niukat pysäköintipaikat ja auton hankala kääntely ahtaissa pysäköintitaloissa: rentoudu ja usko nämä tehtävät jatkossa BMW-autollesi.

Pysäköintipaikan hausta helppoa.

 • Pysäköintiavustin Plus ja 3D Surround View -ympäristönäkymä

  Pysäköintiavustin Plus -varustepaketti helpottaa pysäköimistä ja ahtaissa paikoissa ajamista. Se sisältää näytön näkymät Surround View, Top View ja 3D View, pysäköintietäisyyden valvonnan (PDC) sekä sivuetäisyysavustimen, aktiivisen pysäköintietäisyyden valvonnan (PDC) ja pysäköintiavustimen, joka osaa täysin automaattisesti tehdä taskupysäköinnin tai pysäköidä auton poikittain kadun suuntaan nähden.

 • Kauko-ohjattu pysäköinti

  Kauko-ohjattu pysäköiminen tarkoittaa, että kuljettaja voi poistua autosta mukavasti ja sitten kauko-ohjatusti pysäköidä auton eteenpäin ajaen pysäköintiruutuun tai autotalliin tai ajaa auton peruuttaen pois pysäköintiruudusta tai autotallista. Kuljettaja aktivoi kauko-ohjatun pysäköimisen auton ulkopuolelta käyttäen näytöllistä BMW-avainta.

BMW 6-sarjan Gran Turismo BMW Connected

BMW CONNECTED.

BMW Connected on henkilökohtainen liikkuvuusavustin, joka helpottaa liikkumistasi arjessa ja auttaa Sinua pääsemään perille täsmällisesti ja rentoutuneena. Liikkuvuuden kannalta keskeiset tiedot kuten optimaalisen lähtöajan suositukset ovat saatavilla auton ulkopuolella älypuhelinta tai älykelloa käyttäen, ja ne voi siirtää autoon saumattomasti.

 • Remote 3D View -näkymä

  Remote 3D View (ei saatavilla Suomessa) näyttää auton käyttäjälle älypuhelimeen kuvan pysäköidyn auton ympäristöstä. Toiminto käynnistetään BMW Connected -sovelluksella (iOS-käyttöjärjestelmä). Siten auton käyttäjä voi katsoa 3D-näkymäkuvan autonsa ympäristöstä.

 • BMW Connected Onboard

  BMW Connected Onboardilla kuljettaja pysyy selvillä liikkumiseensa liittyvistä tiedoista. Personalisoitu näyttö näyttää merkittävät sisällöt kuten seuraavat kohteet ja henkilökohtaisen liikkumistapahtumalistan. Nämä tiedot voi siirtää auton navigointijärjestelmään, minkä jälkeen opastuksen seuraavaan kohteeseen pääsemiseksi voi käynnistää yhdellä napsautuksella.

BMW 6-sarjan Gran Turismo näytöllinen BMW-avain
BMW 6-sarjan Gran Turismo Head-Up-näyttö
BMW 6-sarjan Gran Turismo Microsoft Exchange
BMW 6-sarjan Gran Turismo WLAN

CONNECTED DRIVE -PALVELUT.

BMW 6-sarjan Gran Turismo tarjoaa laajan valikoiman hyödyllisiä BMW ConnectedDrive -palveluja. Älykästä tekniikkaa ja palveluja, jotka yhdistävät kuljettajan ympäristöönsä, ovat mielekkäästi tukena ajon aikana ja keventävät siten kuljettajan työtaakkaa ja parantavat turvallisuutta.

 • Puhelinvarustus, jossa Wireless Charging

  Puhelinvarustus, jossa on Wireless Charging, sisältää puhelimen langattoman lataamisen telineen ja lisä-USB-liitännät. Kattoantenniyhteys varmistaa matkapuhelimen paremman kuuluvuuden. Bluetooth-yhteydellä auton järjestelmään voidaan liittää kaksi matkapuhelinta ja audiosoitin. Lisäksi varustus sisältää Bluetooth Officen.

 • Näytöllinen avain

  BMW-avaimessa oleva näyttö kertoo autosta erilaisia tilatietoja, ja avaimen kosketusnäytön kautta voidaan käyttää auton tiettyjä toimintoja. Tällä avaimella voidaan esimerkiksi etäkäynnistää lisälämmitys.

 • BMW Head-Up -näyttö

  BMW Head-Up -täysvärinäyttö heijastaa ajon kannalta tärkeimmät tiedot tuulilasille suoraan kuljettajan näkökenttään, joten kuljettaja näkee ne kääntämättä katsettaan liikennetilanteesta ja tiestä. Esimerkiksi ajonopeus, navigointiopastus, nopeusrajoitus, ohituskielto sekä puhelimen ja viihteen listat voidaan näyttää.