BMW 6-sarjan Gran Turismo ajodynamiikka ja tehokkuus

KUN MÄÄRÄNPÄÄNÄ ON MATKA ITSE.

BMW 6-sarjan Gran Turismon ajo-ominaisuudet.

KUN MÄÄRÄNPÄÄNÄ ON MATKA ITSE.

BMW 6-sarjan Gran Turismon ajo-ominaisuudet.

KUN MÄÄRÄNPÄÄNÄ ON MATKA ITSE.BMW 6-sarjan Gran Turismon ajo-ominaisuudet.

Valmiina jokaiseen retkeen: BMW 6-sarjan Gran Turismo on autoilun monipuolisuuden mestari. Huipputehokkaat moottorit yhdistyvät älykkäisiin aerodynamiikka- ja kevytrakennetoimenpiteisiin tarjotakseen aidon ajodynamiikkaelämyksen. Samalla innovatiiviset alustatekniikat kuten Executive Drive takaavat suvereenin ajomukavuuden joka tilanteessa. Mitä ikinä mielessäsi onkaan – BMW 6-sarjan Gran Turismo on aina sopiva matkakumppani.

Read more
BMW 6-sarjan Gran Turismo matkustusmukavuus

MATKAKUMPPANI, JOSSA ON TYYLIÄ.

BMW 6-sarjan Gran Turismon matkustusmukavuus.

MATKAKUMPPANI, JOSSA ON TYYLIÄ.

BMW 6-sarjan Gran Turismon matkustusmukavuus.

Estetiikan, tilavuuden ja mukavuuden yhdistelmä tekee BMW 6-sarjan Gran Turismosta uranuurtajan tyylivarmassa pitkänmatkan ajossa. Aktiivinen alustatekniikka päästää suvereenit ajo-ominaisuudet todella oikeuksiinsa – tämän auton ohjattavuus tekee vaikutuksen kaikissa nopeuksissa.

Read more
BMW 6-sarjan Gran Turismo moottorit

VOIMAN KESKUS.

BMW 6-sarjan Gran Turismon moottorit.

VOIMAN KESKUS.

BMW 6-sarjan Gran Turismon moottorit.

BMW 6-sarjan Gran Turismon moottorit ovat todellisia voimanpesiä ja aidon ajonautinnon lähteitä. Huippunykyaikaisella tekniikalla varustettuina ne tarjoavat valtaisan tehopotentiaalin, johon liittyy erinomainen kierrosherkkyys ja suvereeni käynti. Innovatiiviset BMW EfficientDynamics -toimenpiteet takaavat lisäksi huippuarvosanat CO2-päästöjen ja polttonesteen kulutuksen osalta.

Read more

Tekniset tiedot.

BMW 6-sarjan Gran Turismo ajodynamiikka

AERODYNAMIIKKAA KAUNEIMMASSA MUODOSSAAN.

AERODYNAMIIKKAA KAUNEIMMASSA MUODOSSAAN.

BMW 6-sarjan Gran Turismon siluetissa on urheilullista eleganssia – sen huomaa ensi silmäyksellä auton erityisestä aerodynamiikasta ja tunnistaa ajo-ominaisuuksista, akustiikasta ja tehotaloudellisuudesta. Siihen vaikuttaa muun muassa aktiivinen takaspoileri, joka tulee automaattisesti esiin ajonopeuden kiihtyessä lukemaan 120 km/h. Tulos: vähäisempi ilmanvastus ja huomattavasti parempi pito.

Read more
BMW 6-sarjan Gran Turismo EfficientLightweight

BMW EFFICIENT LIGHTWEIGHT.

BMW EfficientLightweight merkitsee nerokasta kevytrakennetekniikkaa, jolla on merkittävä vaikutus erinomaisen ajodynamiikan ja paremman tehokkuuden saavuttamisessa. Vähäinen paino on huippuluokan ajodynamiikan ja esimerkillisen tehokkuuden perusta. Monissa rakenneosissa käytetään painoltaan optimoituja materiaaleja kuten suurlujuusterästä, alumiinia tai magnesiumia.

BMW 6-sarjan Gran Turismo EfficientDynamics

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Vähemmän kulutusta, enemmän ajonautintoa: strategiasta, jolla minimoidaan polttonesteen kulutusta ja CO2-päästöjä ja parannetaan samalla dynamiikkaa ja ajonautintoa, käytetään nimitystä BMW EfficientDynamics. Tämä toimenpidepaketti käsittää voimansiirron, energianhallinnan ja auton konseptin.

Read more

YHTEYDET JA KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT.