ELEGANSSIN UUSI MUOTO.

BMW 6-sarjan Gran Coupé.

ELEGANSSIN UUSI MUOTO.

BMW 6-sarjan Gran Coupé.

ELEGANSSIN UUSI MUOTO.BMW 6-sarjan Gran Coupé.

EU-yhdistetty kulutus l/100 km (640d A)

5,4

CO2-päästö yhdistetty g/km (640d A)

143

Kiihtyvyys 0–100 km/h s (640d A)

5,4

Suurin vääntö (Nm) kierrosluvulla 1/min (640d A)

630/1500–2500

Pitkänomainen siluetti, voimakasmuotoiset pyöränkotelot ja taitelinjat, kromiset kehykset – BMW 6-sarjan Gran Coupé näyttää, mitä sillä on tarjota: eleganssia, ylellisyyttä ja temperamenttia. Ohjaamosta katse löytää valikoidut materiaalit: upeasti työstetyn nahkan ja ergonomian kannalta täydellisesti sijoitellut näytöt. BMW Individual -valikoiman ylellisimmät varusteet tekevät autosta uniikin. Se on kokonaistaideteos, joka 4+1-istuinkonseptinsa ansiosta kuljettaa lyhyehköillä matkoilla jopa viisi ihmistä. Ihanteellinen ympäristö BMW EfficientDynamicsin palkittujen BMW TwinPower Turbo -moottorien voimankehityksen kokemiseen täysin siemauksin. Kattavat kamera- ja avustinjärjestelmät ovat kuljettajan tukena jokaisessa ajotilanteessa. Tuloksena on rajaton ajamisen ilo tilavassa, mukavassa tunnelmassa.

KAMPANJAT.

BMW Kesäkampanja

Kaksi BMW:tä yhden hinnalla!

Kun teet kaupat uudesta BMW:stä kesäkuussa, saat upean BMW Cruise Bike -polkupyörän ja 500 € Neste Lahjakortin kaupan päälle!

TUTUSTU TARKEMMIN BMW 6-SARJAN GRAN TOURERIIN.

Muotoilu.

Pitkä, luonteikas linja ulottuu keulasta pitkänomaisen konepellin yli, nousee tuulilasin kohdalla ja virtaa katolta voimakkaaseen perään. Kylkien huolitellut taitelinjat korostavat vaikuttavalla valon ja varjon leikillä BMW 6-sarjan Gran Coupén ylellistä ja dynaamista eleganssia. BMW 6-sarjan Gran Coupélla on yksi tavoite: urheilullisen eleganssin vieläkin ylellisempi tulkinta. Se tulee erittäin selvästi ilmi sisätilassa. Pitkät linjat ja kaartuvat pinnat synnyttävät hienostuneen tilantunteen. Lisävarusteiset elementit kuten BMW Individual jalopuuversio Ash Grain White tai BMW Individual -täysnahkaverhoilu Amaro Brown kruunaavat ylellisen luonteen.

Mukavuus.

Siinä missä ohjaamon johdonmukainen kuljettajalähtöisyys sallii kuljettajan keskittyä täysin liikennetilanteisiin, takatilan istuimet ihastuttavat urheilullisella, yksittäisistuimia muistuttavalla muotoilullaan. Laadukkaiden materiaalien ympäröimä sisätila ja sen erinomainen kaiutinjärjestelmä kutsuvat rentouttavaan ajonautintoon. Lukuisat säilytystilat juomille ja pienille tavaroille pitävät sisätilan vapaana, jotta voit kokea ensiluokkaista ajamisen iloa.

Varusteet.

Tyylitietoinen olemus: Design Pure Excellence - ja Design Pure Experience -pakettien sekä M Sport -paketin avulla autoon saa lisää poikkeuksellista tunnelmaa. Lisää ainutlaatuisuutta tarjoaa ylellinen BMW Individual -valikoima. Alkuperäisten BMW-lisävarusteiden valikoimasta löytyy lisäksi monia hyödyllisiä varusteita.