MUUTTAA JOKAISEN TIEN PUNAISEKSI MATOKSI.

BMW 6-sarjan Gran Coupén muotoilu.

MUUTTAA JOKAISEN TIEN PUNAISEKSI MATOKSI.

BMW 6-sarjan Gran Coupén muotoilu.

Täydellisuus vakuuttaa, vastakohdat kiehtovat – näistä molemmista syntyy BMW 6-sarjan Gran Coupén erityinen karisma. Se yhdistää toisaalta sedanin ja toisaalta urheilullisen coupé-auton näennäisesti vastakohtaiset konseptit vaivattomasti yhteen autoon. Auto on ylellinen ja samalla innovatiivinen, tehokas ja dynaaminen. Auto on ainutlaatuinen yhdistelmä uraa uurtavaa muotoilua, tinkimätöntä urheilullisuutta ja dynaamista eleganssia.

MUUTTAA JOKAISEN TIEN PUNAISEKSI MATOKSI.BMW 6-sarjan Gran Coupén muotoilu.

Täydellisuus vakuuttaa, vastakohdat kiehtovat – näistä molemmista syntyy BMW 6-sarjan Gran Coupén erityinen karisma. Se yhdistää toisaalta sedanin ja toisaalta urheilullisen coupé-auton näennäisesti vastakohtaiset konseptit vaivattomasti yhteen autoon. Auto on ylellinen ja samalla innovatiivinen, tehokas ja dynaaminen. Auto on ainutlaatuinen yhdistelmä uraa uurtavaa muotoilua, tinkimätöntä urheilullisuutta ja dynaamista eleganssia.

ULKOPUOLEN MUOTOILU.

Pitkä, luonteikas linja ulottuu keulasta pitkänomaisen konepellin yli, nousee tuulilasin kohdalla ja virtaa katolta voimakkaaseen perään. Kylkien huolitellut taitelinjat korostavat vaikuttavalla valon ja varjon leikillä BMW 6-sarjan Gran Coupén ylellistä ja dynaamista eleganssia. Korostukset kuten kromatut pakoputkenpäät, sivupeilit ja jäähdyttimen säleikkö tekevät ilmeestä tyylikkään ja läpikotaisin urheilullisen. Erityisesti jäähdyttimen säleikön rivat on muotoiltu taidokkaasti, ja niiden lukumäärää on vähennetty. Näin keula suurine ilmanottoaukkoineen ja uudistettuine etuhelmoineen vaikuttaa entistäkin mahtavammalta. Myös keskittyneet LED-ajovalot korostavat auton ilmettä. Yhdessä uusien ulkovärien kuten tässä nähtävän BMW Individual Frozen Brilliant White -metallivärin kanssa ne takaavat vaikuttavan olemuksen joka tilanteessa.

Eleganssin lumo.

Koe BMW 6-sarjan Gran Coupén muotoilu videossa.

ADAPTIIVISET LED-AJOVALOT.

Lähi- ja kaukovalotoiminnon sisältävien adaptiivisten LED-ajovalojen valokuvio sovittuu automaattisesti nopeuteen (ajoradan dynaaminen valaistus). Vilkkujen ja huomiovalojen lisäksi niihin sisältyviä toimintoja ovat kääntyvät ajovalot, joissa on mukautuva valokuvion säätö kaupunkiajoon ja moottoritieajoon, kääntymisvalotoiminto sekä BMW Selective Beam (heijastamaton kaukovaloavustin), joka säätää kaukovaloja automaattisesti. Siten järjestelmä valaisee tien optimaalisesti kaikissa olosuhteissa.
Liikkuvien valonheitinten ansiosta näet pimeälläkin pitkälle kaarteeseen heti kun ohjaat autosi sen suuntaan. Integroitu, lähialueen näkyvyyttä parantava kääntymisvalotoiminto aktivoituu automaattisesti jo auton seistessä paikallaan, jos vilkut kytketään päälle tai ohjauspyörää käännetään. Näin adaptiiviset ajovalot takaavat lähialueen optimaalisen valaistuksen tällaisissakin tilanteissa ja parantavat siten aktiivista ajoturvallisuutta.
Häikäisemättömän kaukovaloavustimen BMW Selective Beam ansiosta kaukovalot ovat käytössä, jos ajotilanne sen sallii, joten näkyvyys on optimaalinen myös yön pimeydessä. Järjestelmä valvoo edellä ajavia ja vastaantulevaa liikennettä ja estää näiden häikäisemisen luotettavasti kaukovaloja säätämällä.

20" KEVYTMETALLIVANTEET MULTI-SPOKE 616

20" KEVYTMETALLIVANTEET MULTI-SPOKE 616

Uudet 20" kevytmetallivanteet Multi-spoke 616 Runflat-renkain, joissa takarenkaat ovat eturenkaita leveämmät, parantavat urheilullisuutta muutoinkin kuin vain optisesti Niiden suuri lujuus yhdistettynä pieneen painoon parantaa auton käsiteltävyyttä tuntuvasti. Lisäksi ohuiden ja paksujen puolien synnyttämä siro kuvio takaa jarrujärjestelmän optimaalisen tuuletuksen.

SISÄTILAN MUOTOILU.

BMW 6-sarjan Gran Coupélla on yksi tavoite: urheilullisen eleganssin vieläkin ylellisempi tulkinta. Se tulee erittäin selvästi ilmi sisätilassa. Pitkät linjat ja kaartuvat pinnat synnyttävät hienostuneen tilantunteen. Lisävarusteiset elementit kuten BMW Individual jalopuuversio Ash Grain White tai BMW Individual -täysnahkaverhoilu Amaro Brown kruunaavat ylellisen luonteen.Tärkeitä ajoon liittyviä tietoja kuljettaja saa teräväpiirtoisesta monitoiminäytöstä, jossa on lasisuojus ja galvanoitu kehys ja joka seisoo vapaasti kojelaudan päällä. Näytön ja kehyksen pinta ovat samassa tasossa, mikä luo erityisen tyylikkään vaikutelman. Keskikonsolissa huomio kiinnittyy kiiltäviin Black Panel -optiikkaisiin pintoihin. Vaihdevivussa ja iDrive Touch -monitoimisäätimessä on keraamiset koristeosat.
Takatilan kahta yksittäisistuinta muistuttava takaistuin houkuttelee rentoutumaan ajomatkan aikana. Kun keskikyynärnoja on käännetty ylös, on lyhyillä matkoilla tilaa viidennelle ihmiselle. Uutta ovat Design Pure Experience - ja Design Pure Excellence -paketit. Auton urheilullista tai eleganttia olemusta saa terästettyä niin ikään uutuuksiin kuuluvilla laajennetuilla Exclusive-nappanahkaverhoiluilla värivaihtoehdoin Cognac/Black ja Ivory White/Black sekä lukuisilla muilla yksityiskohdilla.

VÄRIT JA MATERIAALIT.

Uudet metallivärit Glacier Silver, Cashmere Silver ja Jatoba saavat aikaan klassisen olemuksen, kun taas uudet metallivärit Melbourne Red ja Mediterranean Blue korostavat BMW 6-sarjan Gran Coupén urheilullista puolta.
Sisätilassa katse kiinnittyy uusiin laajennettuihin Exclusive-nappanahkaverhoiluihin Ivory White/Black tai Cognac/Black. Selkänojien ja istuinosien kontrastiompeleet ja mustat koristeet yhdistävät urheilullisen eleganssin ja ylellisen estetiikan. Erityistä luksusta tunnelmaan tuovat mustalla pianolakalla viimeistellyt BMW Individual -sisäkoristelistat.
Vielä enemmän vaihtoehtoja on tarjolla BMW Individual -valikoimassa. Niillä saat autosta jopa aivan uniikin. Ulkopuolelle esimerkiksi on saatavilla tässä näkyvän BMW Individual Frozen Brilliant White -metallivärin lisäksi kymmenen muuta väriä. Niistä viisi on metallivärejä. Vai haluaisitko jalostaa BMW 6-sarjan Gran Coupén sisätilan ylellisimmällä nahkalla, mitä BMW:llä on tarjota? Valitse silloin Merino Fine-grain.

BANG & OLUFSEN HIGH END SURROUND SOUND SYSTEM -ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ.

Bang & Olufsen High End Surround Sound -äänentoistojärjestelmä luo uudentyyppisellä Dirac Dimensions -signaalinmuokkauksella avoimen ja elävän tilasoinnin ja siten erinomaisen äänentoiston. Sen takaavat 16 kaiutinta, 1 200 watin musiikkiteho ja kojelautaan asennettu, esiin nouseva Center-keskikaiutin. Center-kaiutin on Acoustic Lens Technology -etulevyllä varustettu keskiäänikaiutin, joka varmistaa tasapainoisen äänentoiston auton jokaiselle istuinpaikalle. Järjestelmässä voidaan valita kaksi erilaista ääniasetusta: "Studio" tarkoittaa tiivistä sointikuvaa ja "Expanded" selvästi väljempää ja laajempaa sointikuvaa. Kaiuttimien etulevyjen valokoristeet viimeistelevät akustisen nautinnon visuaalisesti.