ANTAA DYNAMIIKALLE UUDEN VAHVAN OLEMUKSEN.

BMW 6-sarjan Coupé.

ANTAA DYNAMIIKALLE UUDEN VAHVAN OLEMUKSEN.

BMW 6-sarjan Coupé.

ANTAA DYNAMIIKALLE UUDEN VAHVAN OLEMUKSEN.BMW 6-sarjan Coupé.

Kulutus EU-yhdistetty l/100 km (640d A)

5,5–5,2

CO2-päästö yhdistetty g/km (640d A)

147–139

Kiihtyvyys 0–100 km/h s (640d A)

5,3

Suurin vääntö (Nm) kierrosluvulla 1/min (640d A)

630/1500–2500

Pitkä konepelti, lyhyet koriylitykset ja perään saakka kauniisti kaartuva kattolinja – BMW 6-sarjan Coupé on urheilullinen kaksiovinen auto, joka säteilee eleganssia. Sisätila pitää, minkä ulkopuoli lupaa. Laajennettu Exclusive-nappanahkaverhoilu, laadukkaat jalopuuosat ja hienot kontrastiompeleet luovat tyylikkään tunnelman. Valikoimassa on kolme vahvaa ja erittäin tasaisesti käyvää BMW EfficientDynamics -moottoriversiota: 6-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori, 8-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinimoottori ja 6-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -dieselrivimoottori. BMW ConnectedDriven innovaatiot kuten BMW Head-Up -näyttö tai Driving Assistant Plus onnistuvat asettamaan näinkin ylellisessä autoluokassa jälleen uusia mittapuita

KAMPANJAT.

Kaksi BMW:tä yhden hinnalla!

Kun teet kaupat uudesta BMW:stä kesäkuussa, saat upean BMW Cruise Bike -polkupyörän ja 500 € Neste Lahjakortin kaupan päälle!

TUTUSTU TARKEMMIN BMW 6-SARJAN COUPÉ -AUTOON.

Muotoilu.

BMW 6-sarjan Coupé näyttää kauniilta ja samalla voimakkaalta. Sen ulkopuolelle ovat ominaisia selkeät linjat ja itsevarmat pinnat. Kookkaat imuilmakanavat ja näyttävät pakoputkenpäät korostavat auton urheilullisuutta entisestään yhdessä M Sport-paketin kanssa. Auton keulaa hallitsee jäähdyttimen säleikkö, jossa on yhdeksän tyylikästä pystyripaa ja jota ympäröivät LED-ajovalot. Kuljettajalähtöisesti suunnatut mittarit ja katkaisimet takaavat ehdottoman ylivertaisen hallinnan, jota urheilu-Coupé-autolta odotetaankin. Kookkaat pinnat ja selkeästi korostetut linjat antavat aisteille ainutkertaisia vaikutteita yhdessä yksityiskohtaisesti muotoiltujen mittareiden ja laadukkaiden materiaalien kanssa.

Ajodynamiikka ja tehokkuus.

Kun Sport-pakoputkiston dynaamiset äänet kajahtavat ilmoille, mikään ei jää epäselväksi. Vahvasti vääntävät moottorit ja viimeistä piirtoa myöten hiotut alusta- ja vaihteistotekniikat täydentyvät BMW 6-sarjan Coupéssa urheilulliseksi ajoelämykseksi. Launch Control -liikkeellelähtötoiminto säätää moottorin kierrosluvun ihanteelliseksi maksimaalista paikaltaankiihdytysnopeutta varten. Päivittäisessä ajossa rauhoittaa tieto, että pitkälle kehitettyjen BMW EfficientDynamics -teknniikoiden ansiosta auto ei kuluta enempää kuin mikä välttämättä on tarpeen.

Varusteet.

Dynaaminen, haastava tai elegantti – BMW 6-sarjan Coupén erilaisten sävyjen korostamiseksi on saatavana ainutlaatuisia paketteja: M Sport -paketti sekä Design Pure Experience - ja Design Pure Excellence -paketit. BMW Individual tarjoaa lisäksi lukuisia mahdollisuuksia tehdä BMW 6-sarjan Coupé -autosta vieläkin ainutkertaisemman ja yksilöllisemmän. Auton voi lisäksi sovittaa omiin tarpeisiin alkuperäisten BMW lisävarusteiden avulla.