ANTAA DYNAMIIKALLE UUDEN VAHVAN OLEMUKSEN.

BMW 6-sarjan Coupé.

ANTAA DYNAMIIKALLE UUDEN VAHVAN OLEMUKSEN.

BMW 6-sarjan Coupé.

ANTAA DYNAMIIKALLE UUDEN VAHVAN OLEMUKSEN.BMW 6-sarjan Coupé.

Kulutus EU-yhdistetty l/100 km (640d A)

5,5–5,2

CO2-päästö yhdistetty g/km (640d A)

147–139

Kiihtyvyys 0–100 km/h s (640d A)

5,3

Suurin vääntö (Nm) kierrosluvulla 1/min (640d A)

630/1500–2500

Pitkä konepelti, lyhyet koriylitykset ja perään saakka kauniisti kaartuva kattolinja – BMW 6-sarjan Coupé on urheilullinen kaksiovinen auto, joka säteilee eleganssia. Sisätila pitää, minkä ulkopuoli lupaa. Laajennettu Exclusive-nappanahkaverhoilu, laadukkaat jalopuuosat ja hienot kontrastiompeleet luovat tyylikkään tunnelman. Valikoimassa on kolme vahvaa ja erittäin tasaisesti käyvää BMW EfficientDynamics -moottoriversiota: 6-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori, 8-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinimoottori ja 6-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -dieselrivimoottori. BMW ConnectedDriven innovaatiot kuten BMW Head-Up -näyttö tai Driving Assistant Plus onnistuvat asettamaan näinkin ylellisessä autoluokassa jälleen uusia mittapuita

KAMPANJAT.

BMW Kesäkampanja

Kaksi BMW:tä yhden hinnalla!

Kun teet kaupat uudesta BMW:stä kesäkuussa, saat upean BMW Cruise Bike -polkupyörän ja 500 € Neste Lahjakortin kaupan päälle!

TUTUSTU TARKEMMIN BMW 6-SARJAN COUPÉ -AUTOON.

Muotoilu.

BMW 6-sarjan Coupé näyttää kauniilta ja samalla voimakkaalta. Sen ulkopuolelle ovat ominaisia selkeät linjat ja itsevarmat pinnat. Kookkaat imuilmakanavat ja näyttävät pakoputkenpäät korostavat auton urheilullisuutta entisestään yhdessä M Sport-paketin kanssa. Auton keulaa hallitsee jäähdyttimen säleikkö, jossa on yhdeksän tyylikästä pystyripaa ja jota ympäröivät LED-ajovalot. Kuljettajalähtöisesti suunnatut mittarit ja katkaisimet takaavat ehdottoman ylivertaisen hallinnan, jota urheilu-Coupé-autolta odotetaankin. Kookkaat pinnat ja selkeästi korostetut linjat antavat aisteille ainutkertaisia vaikutteita yhdessä yksityiskohtaisesti muotoiltujen mittareiden ja laadukkaiden materiaalien kanssa.

Ajodynamiikka ja tehokkuus.

Kun Sport-pakoputkiston dynaamiset äänet kajahtavat ilmoille, mikään ei jää epäselväksi. Vahvasti vääntävät moottorit ja viimeistä piirtoa myöten hiotut alusta- ja vaihteistotekniikat täydentyvät BMW 6-sarjan Coupéssa urheilulliseksi ajoelämykseksi. Launch Control -liikkeellelähtötoiminto säätää moottorin kierrosluvun ihanteelliseksi maksimaalista paikaltaankiihdytysnopeutta varten. Päivittäisessä ajossa rauhoittaa tieto, että pitkälle kehitettyjen BMW EfficientDynamics -teknniikoiden ansiosta auto ei kuluta enempää kuin mikä välttämättä on tarpeen.

Varusteet.

Dynaaminen, haastava tai elegantti – BMW 6-sarjan Coupén erilaisten sävyjen korostamiseksi on saatavana ainutlaatuisia paketteja: M Sport -paketti sekä Design Pure Experience - ja Design Pure Excellence -paketit. BMW Individual tarjoaa lisäksi lukuisia mahdollisuuksia tehdä BMW 6-sarjan Coupé -autosta vieläkin ainutkertaisemman ja yksilöllisemmän. Auton voi lisäksi sovittaa omiin tarpeisiin alkuperäisten BMW lisävarusteiden avulla.

330 KW

BMW 650i:n ilmiömäinen voima antaa perustan sille dynaamiselle kevytliikkeisyydelle, jolla BMW 6-sarjan Coupé lipuu asvaltilla. Jo kevyt kaasupolkimen painallus vapauttaa 8-sylinterisen BMW TwinPower Turbo -moottorin voiman. Kahden turboahtimen, Valvetronicin, kaksois-Vanoksen ja High Precision -suoraruiskutuksen ansiosta tämä voimanpesä saavuttaa sadan kilometrin tuntinopeuden 4,6 sekunnissa. BMW 650i xDrive nipistää ajasta vielä kaksi kymmenystä ja saavuttaa tämän nopeuden 4,4 sekunnissa. Ylivoimaiseen 330 kW:n (450 hv:n) tehoonsa ja 650 Nm:n huippuvääntöönsä nähden kahdeksansylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinimoottori on esimerkillinen myös kulutuksessa: automaattisen Start/Stop-toiminnon ja muiden BMW EfficientDynamics -tekniikoiden ansiosta BMW 650i -mallin keskikulutus on saatu laskettua lukemaan 8,8–8,6 l/100 km (9,3–9,1 l/100 km xDrive) ja CO2-päästö lukemaan 206–199 g/km (217–213 g/km xDrive). Siten BMW 650i ja BMW 650i xDrive täyttävät vakiovarusteisina pakokaasujen päästönormin EU6.