MYÖS OPTINEN PUOLI ON KUNNOSSA PERILLE PÄÄSTESSÄSI.

BMW 6-sarjan Coupén varusteet.

MYÖS OPTINEN PUOLI ON KUNNOSSA PERILLE PÄÄSTESSÄSI.

BMW 6-sarjan Coupén varusteet.

Dynaaminen, haastava tai elegantti – BMW 6-sarjan Coupén erilaisten sävyjen korostamiseksi on saatavana ainutlaatuisia paketteja: M Sport -paketti sekä Design Pure Experience - ja Design Pure Excellence -paketit. BMW Individual tarjoaa lisäksi lukuisia mahdollisuuksia tehdä BMW 6-sarjan Coupé -autosta vieläkin ainutkertaisemman ja yksilöllisemmän. Auton voi lisäksi sovittaa omiin tarpeisiin alkuperäisten BMW-lisävarusteiden avulla.

MYÖS OPTINEN PUOLI ON KUNNOSSA PERILLE PÄÄSTESSÄSI.BMW 6-sarjan Coupén varusteet.

Dynaaminen, haastava tai elegantti – BMW 6-sarjan Coupén erilaisten sävyjen korostamiseksi on saatavana ainutlaatuisia paketteja: M Sport -paketti sekä Design Pure Experience - ja Design Pure Excellence -paketit. BMW Individual tarjoaa lisäksi lukuisia mahdollisuuksia tehdä BMW 6-sarjan Coupé -autosta vieläkin ainutkertaisemman ja yksilöllisemmän. Auton voi lisäksi sovittaa omiin tarpeisiin alkuperäisten BMW-lisävarusteiden avulla.

Read more

DESIGN PURE EXPERIENCE.

Design Pure Experience -paketti tuo BMW 6-sarjan Coupé -autoon lisää dynaamisuutta ja urheilullisuutta. Erityinen katseenvangitsija: korkeakiiltoisen musta jäähdyttimen säleikkö sekä lisävarusteiset 20" kevytmetallivanteet Multi-spoke 616. Lukuisat mustat ulkopuolen yksityiskohdat ja sisätilan epäsuorat valonlähteet täydentävät tunnelman.

 • Ulkopuoli

  Design Pure Experience -paketti korostaa auton ulkopuolella korin urheilullista muotoilua BMW Individual korkeakiiltoinen Shadow Line -yksityiskohtien ja muiden urheilullisen tummansävyisten yksityiskohtien avulla. Esimerkkeinä näistä ovat kylkien ilmanottoaukkojen mustat koristeosat ja rivat, jäähdyttimen säleikön pystyrivat Black High-gloss, takaosan koristelista Black High-gloss sekä mustakromiset pakoputkenpäät. Keulan dynaamista ilmettä korostavat LED-sumuvalot. Autoa sivulta katsottuna katse kohdistuu lisävarusteisiin urheilullisen ylellisiin 20" kevytmetallivanteisiin Multi-spoke 616.
  Metallivärin Melbourne Red ohella saatavana ovat kaikki BMW- ja BMW Individual -ulkovärit. Valinnaisesti saatavana on lisäksi BMW-valikoiman 20" kevytmetallivanteet ja kaikki BMW Individual -kevytmetallivanteet.

 • Sisätila

  Design Pure Experience -paketti antaa sisätilalle urheilullisen elegantin vaikutelman Exclusive-nappanahkaverhouksen Cognac/Black (Bicolor) sekä jalopuisten sisäkoristelistojen Fineline Brown avulla. Lukuisat epäsuorat LED-valonlähteet ja valaistut kynnyslistat tehostavat ylellistä tunnelmaa.
  Lisävarusteena on saatavana kaikki BMW Individual -nahkaverhoukset sekä jalopuiset sisäkoristelistat Poplar Grain Grey ja kaikki BMW Individual -sisäkoristelistat.

DESIGN PURE EXCELLENCE -PAKETTI.

Design Pure Excellence -paketti antaa BMW 6-sarjan Coupé -autollesi erityisen ylellisen ilmeen. Paketin kaikki yksityiskohdat kuten 19" kevytmetallivanteet V-spoke 366 ja jalopuiset sisäkoristelistat Poplar Grain Grey on valikoitu ja sovitettu toisiinsa auton ansaitsemalla huolella, niin auton ulkopuolella kuin sisätilassakin.

 • Ulkopuoli

  Design Pure Excellence -paketti antaa auton ulkopuolelle erityisen ylellisen vivahteen valinnaisten 19" kevytmetallivanteiden V-spoke 366 avulla. Ulkopeilien kehykset ja jalat sekä B-pilareiden koristelistat Black High-gloss korostavat auton urheilullisia ominaisuuksia. Modernit LED-sumuvalot viittaavat auton kiehtovaan tekniikkaan.
  Design Pure Excellence -paketin ulkopuolen varusteisiin kuuluu metalliväri. Valinnaisesti designia voi täydentää kuitenkin myös kaikilla muilla ulkoväreillä ja kaikilla BMW- ja BMW Individual -mallistojen vanteilla.

 • Sisätila

  Design Pure Excellence -paketti tuo sisätilaan ylellisen ilmeen, jota lukuisat epäsuorat LED-valonlähteet korostavat edelleen. Laajennettuun ja kontrastisaumoin koristettuun nappanahkaverhoukseen Irovy White/Black (Bicolor) sopii hyvin yhteen myös nahkalla verhoiltu kojelauta, johon jalopuiset sisäkoristelistat Poplar Grain Grey luovat näyttävän kontrastin. Vaihdevivussa, iDrive-monitoimisäätimessä ja audio- ja ilmastointilaitteen säätimissä olevat keraamiset koristeosat antavat sisätilaan näyttävän korostuksen. Varustepaketin täydentävät valaistut kynnyslistat.
  Lisävarusteena on saatavana laajennetut Exclusive-nappanahkaverhoukset Cognac/ Black (Bicolor) kontrastisaumoin, kaikki BMW Individual -nahkaverhoukset sekä jalopuiset sisäkoristelistat Fineline Brown sekä kaikki BMW Individual -sisäkoristelistat.

M SPORT -PAKETTI.

M Sport -paketti tekee BMW 6-sarjan Coupésta tinkimättömän urheilijan. Se sisältää varusteita, joiden avulla autostasi voi puristaa irti vielä viimeisen pisaran moottoriurheilun huumaa, atleettista muotoilua ja adrenaliinia.

 • Ulkopuoli

  M Sport -paketti sisältää M aerodynamiikkapaketin, joka puolestaan sisältää auton väriset etuhelman, sivuhelmaverhoukset ja takahelman, sekä diffuusoriosan metallivärinä Dark Shadow. Yksinomaan M Sport -pakettiin sisältyvät 19" M kevytmetallivanteet Double-spoke 351 M tai valinnaisesti 20" kevytmetallivanteet Double-spoke 373 M, joista molempien yhteydessä takarenkaat ovat eturenkaita leveämmät.
  Urheilullisen ilmeen täydentää BMW Individual korkeakiiltoinen Shadow Line, jossa on koristelistat, sivulasien kehykset, ikkunoiden alareunalistat, peilikolmiot ja ulkopeilikotelot ovat väriltään Black High-gloss. Sen kanssa sopivat täydellisesti yhteen tummakromatut pakoputkenpäät. Kylkien näyttävät M logomerkit viestittävät tästä urheilullisesta lisävarusteesta.
  Ulkoväri Carbon Black on saatavana yksinomaan M Sport -paketin yhteydessä. Valikoimassa ovat lisäksi värit Melbourne Red, Alpine White, Black Sapphire, Space Grey, Mediterranean Blue, Glacier Silver sekä BMW Individual -metallivärit Citrine Black, Ruby Black, Moonstone, Tanzanite Blue, Frozen Bronze ja Frozen Brilliant White. Lisävarusteena on lisäksi saatavana BMW Individual -erikoisvärejä.

 • Sisätila

  M Sport -paketti tuo sisätilaan reilusti urheilullista ja ainutlaatuista tunnelmaa: Alcantara-/nappanahkayhdistelmällä Anthracite/Black verhoillut kuljettajan ja etumatkustajan urheiluistuimet tarjoavat erinomaisen sivuttaistuen ja mukavuuden. Monitoiminäppäimillä varustettu nahkainen M ohjauspyörä tuo monet toiminnot kuljettajan välittömään läheisyyteen. Urheilullisen dynaamisen ilmeen luovat BMW Individual kattoverhous Anthracite, sisäkoristelistat Aluminium Hexagon, M kynnyslistat sekä kuljettajan M jalkatuki.
  Vaihtoehtoisesti tarjolla ovat ylelliset BMW Individual -täysnahkaverhoilut Merino-nahka Fine-Grain väreinä Platinum, Opal White, Amaro Brown, Champagne tai Cohiba Brown.
  Sisäkoristelistavaihtoehdot ovat Fine Brushed Aluminium, Piano Finish Black ja jalopuiset Poplar Grain Grey, Fineline Brown, tumma Plane Auburn ja Ash Grain White.

ALKUPERÄISET BMW-LISÄVARUSTEET.

Lisää BMW 6-sarjan Coupé-autoosi urheilullisia korostuksia tai paranna sen monikäyttöisyyttä. Alkuperäisten BMW-lisävarusteiden valikoima sisältää lukuisia laadukkaita ja käytännöllisiä varusteita.

 • Kevytmetallivanteet

  Laadukkaat 20" BMW M Performance kevytmetallivanteet V-spoke 464 M ovat saatavana joko Bicolor-värinä Ferric Grey ja näkyvältä puolelta kiiltosorvattuina tai kiiltävinä Liquid Black. Molemmissa vanteissa pyöränpultit on jätetty näkyviin ja niissä on M-logo. RDC-rengassarjaan kuuluvat Runflat-renkaat, joissa takarenkaat ovat eturenkaita leveämmät, edessä vannekoko on 8,5J x 20 ja renkaat 245/35 R20 95Y RSC ja takana 9J x 20 ja renkaat 275/30 R20 97Y RSC.
  Laadukkaat 20" kevytmetallivanteet V-spoke 356 ovat saatavana joko Bicolor-värinä Ferric Grey ja näkyvältä puolelta kiiltosorvattuina tai kiiltävinä Liquid Black. Molemmissa vanteissa pyöränpultit on jätetty näkyviin. RDC-rengassarjaan kuuluvat Runflat-renkaat, joissa takarenkaat ovat eturenkaita leveämmät, edessä vannekoko on 8,5J x 20 ja renkaat 245/35 R20 95Y RSC ja takana 9J x 20 ja renkaat 275/30 R20 97Y RSC.

 • M Performance -varusteet

  BMW M Performance -ulkopeilikotelot Carbon on valmistettu monivaiheisena käsityönä. Ne korostavat auton hightech-luonnetta. Niiden dynaaminen muotoilu tuo autoon lisää huippulaadukasta ilmettä ja antaa yksilöllisiä urheilullisia korostuksia.
  Vahvailmeinen: Musta BMW M jäähdyttimen säleikkö sisältää kromatut pystyrivat ja korkeakiiltoisen mustan kehyksen. Keula saa näin erittäin dynaamisen ja elegantin ilmeen sekä yksilöllisen korostuksen.

 • Informaatio ja kommunikaatio

  Snap-in-adapteri Basic mahdollistaa Apple iPhone™ -älypuhelimen lukuisten mallien turvallisen säilytyksen ja latauksen. Snap-in-adapterien Music, Media ja Connect yhteydessä puhelimeen tallennettua musiikkia voi lisäksi toistaa auton BMW audiojärjestelmän kautta.
  Apple iPad™ 2, 3 tai 4 -laitteiden teline kiinnittää laitteen tukevasti autoon. Sen voi kiinnittää 360° pyörivän kehyksen ja kallistuksensäädön ansiosta kullekin takamatkustajalle parhaaseen asentoon. Teline kiinnitetään kätevästi erikseen saatavaan Travel & Comfort -järjestelmän perustelineeseen.

BMW INDIVIDUAL.

Jokaisen luonteen ainutkertaisuus ilmenee yksityiskohdissa. Sillä niihin kätkeytyy todellisen ylellisyyden alkulähde. Anna täydellisyyden tavoittelulle omanlaisesi ilmaisu. BMW 6-sarjan Coupé-autoon suunniteltujen BMW Individual -varusteiden avulla.

BMW Individual

 • BMW Individual auton ulkopuolella

  Dynamiikka ja yksilöllisyys voimakkaasti yhdistettyinä. Juuri sellainen on BMW 6-sarjan Coupé, jossa on vaikuttava BMW Individual metalliväri Ruby Black. Lukuisten pigmenttien heijastumista muodostuu intensiivinen kiilto, jonka väri muuttuu valon tulokulmasta riippuen lumoavasti tummanpunaisesta tummanvioletiksi. Näin syntyy vertaansa vailla oleva värileikki. Tätä eleganttia ja perin yksilöllistä ilmettä täydentävät sopivasti klassisesti muotoillut 19" kevytmetallivanteet V-spoke 374 I. Saatavana on vielä tuumaa isommat 20" kevytmetallivanteet V-spoke 349 I.
  Päädyitpä mihin tahansa näistä yhdestätoista BMW Individual ulkoväristä, se kuvastaa hienostuneesti myös omaa yksilöllisyyttäsi.

 • BMW Individual auton sisätilassa

  Sisätila, josta unelmat on tehty. BMW 6-sarjan Coupé-autoon suunnitellut BMW Individual -varusteet tekevät näistä unelmista totta.
  Erityisen elegantti yhdistelmä on sametinpehmeä täysnahkaverhoilu Merino Fine-grain Platinum, siihen väriltään täydellisesti sointuva Alcantara-kattoverhous sekä klassisen näköiset jalopuiset sisäkoristelistat tumma Plane Auburn, jotka lämpimän ruskean värisinä tukevat jalopuun rauhallista kuviointia. Sisätilassa säväyttää paitsi uusi värisävy myös siellä käytetyt materiaalit ja yksityiskohdat. Erityisen luonnollista ja pehmeää nahkaa Merino Fine-grain täydentävät näyttävät kontrastiväriset ompeleet ja teresaumat. Runsaat nahkapinnat luovat ennen kokemattoman arvokkaan vaikutelman.
  Täydellisyyden kruunaa BMW Individual nahkainen ohjauspyörä, jossa on BMW Individual -sisäkoristelistoihin sopivat taidokkaat intarsiakoristelut.
  Tämä yhdistelmä on kuitenkin vain yksi monista BMW Individual Collection -valikoiman tarjoamista mahdollisuuksista tuoda autoon lisää yksilöllisyyttä värien ja jalopuisten koristeosien muodossa.

 • BMW Individual Composition

  BMW Individual -Composition palkitsee Sinut hyvästä maustasi. Houkuttelevaan kokonaishintaan on saatavana tyylikäs yhdistelmä, joka sisältää BMW Individual -täysnahkaverhouksen, ylelliset sisäkoristelistat sekä muita BMW Individual -varusteita.