TÄYDELLISTÄ. JOKA SUUNNASTA KATSOTTUNA.

BMW 6-sarjan Coupén muotoilu.

TÄYDELLISTÄ. JOKA SUUNNASTA KATSOTTUNA.

BMW 6-sarjan Coupén muotoilu.

Sulavat linjat ovat ominaisia auton ulkopuolelle. Valikoidut materiaalit pitävät sisätilassa huolen ainutlaatuisesta tunnelmasta. BMW 6-sarjan Coupén muotoilu säteilee kiehtovaa urheilullisuutta ja eleganssia. Käynnistysnapin painalluksella aktivoituu auton vauhdikas temperamentti, joka on helppo pitää suvereenisti aisoissa nahkaohjauspyörällä. Se on hienostunut urheiluauto. Se lupaa erityisiä ajokokemuksia. Se odottaa vain päästäkseen viemään sinut tien päälle.

TÄYDELLISTÄ. JOKA SUUNNASTA KATSOTTUNA.BMW 6-sarjan Coupén muotoilu.

Sulavat linjat ovat ominaisia auton ulkopuolelle. Valikoidut materiaalit pitävät sisätilassa huolen ainutlaatuisesta tunnelmasta. BMW 6-sarjan Coupén muotoilu säteilee kiehtovaa urheilullisuutta ja eleganssia. Käynnistysnapin painalluksella aktivoituu auton vauhdikas temperamentti, joka on helppo pitää suvereenisti aisoissa nahkaohjauspyörällä. Se on hienostunut urheiluauto. Se lupaa erityisiä ajokokemuksia. Se odottaa vain päästäkseen viemään sinut tien päälle.

ULKOPUOLEN MUOTOILU.

BMW 6-sarjan Coupé näyttää kauniilta ja samalla voimakkaalta. Sen ulkopuolelle ovat ominaisia selkeät linjat ja itsevarmat pinnat. Kookkaat imuilmakanavat ja näyttävät pakoputkenpäät korostavat auton urheilullisuutta entisestään yhdessä M Sport -paketin kanssa. Auton keulaa hallitsee jäähdyttimen säleikkö, jossa on yhdeksän tyylikästä pystyripaa ja jota ympäröivät LED-ajovalot. Kookkaat pyöränkotelot ja sisään vedetyt takavalot saavat perän alueen vaikuttamaan matalalta ja voimakkaalta. Kaikki nämä yksityiskohdat tekevät ensivaikutelmasta pysyvän: elegantti Coupé, joka odottaa innokkaan jännittyneenä matkaan lähtöä.

ADAPTIIVISET LED-AJOVALOT.

Lähi- ja kaukovalotoiminnon sisältävien adaptiivisten LED-ajovalojen valokuvio sovittuu automaattisesti nopeuteen (ajoradan dynaaminen valaistus). Vilkkujen ja huomiovalojen lisäksi niihin sisältyviä toimintoja ovat kääntyvät ajovalot, joissa on mukautuva valokuvion säätö kaupunkiajoon ja moottoritieajoon, kääntymisvalotoiminto sekä BMW Selective Beam (heijastamaton kaukovaloavustin), joka säätää kaukovaloja automaattisesti. Siten järjestelmä valaisee tien optimaalisesti kaikissa olosuhteissa.
Liikkuvien valonheitinten ansiosta näet pimeälläkin pitkälle kaarteeseen heti kun ohjaat autosi sen suuntaan. Integroitu, lähialueen näkyvyyttä parantava kääntymisvalotoiminto aktivoituu automaattisesti jo auton seistessä paikallaan, jos vilkut kytketään päälle tai ohjauspyörää käännetään. Näin adaptiiviset ajovalot takaavat lähialueen optimaalisen valaistuksen tällaisissakin tilanteissa ja parantavat siten aktiivista ajoturvallisuutta.
Häikäisemättömän kaukovaloavustimen BMW Selective Beam ansiosta kaukovalot ovat käytössä, jos ajotilanne sen sallii, joten näkyvyys on optimaalinen myös yön pimeydessä. Järjestelmä valvoo edellä ajavia ja vastaantulevaa liikennettä ja estää näiden häikäisemisen luotettavasti kaukovaloja säätämällä.

20" KEVYTMETALLIVANTEET MULTI-SPOKE 616.

20" KEVYTMETALLIVANTEET MULTI-SPOKE 616.

20" kevytmetallivanteet Multi-spoke 616 Runflat-renkain, joissa takarenkaat ovat eturenkaita leveämmät, parantavat urheilullisuutta muutoinkin kuin vain optisesti. Niiden suuri lujuus yhdistettynä pieneen painoon parantaa auton käsiteltävyyttä tuntuvasti. Lisäksi ohuiden ja paksujen puolien synnyttämä siro kuvio takaa jarrujärjestelmän optimaalisen tuuletuksen.

SISÄTILAN MUOTOILU.

Kuljettajalähtöisesti suunnatut mittarit ja katkaisimet takaavat ehdottoman ylivertaisen hallinnan, jota sport-Coupé-autolta odotetaankin. Kookkaat pinnat ja selkeästi korostetut linjat antavat aisteille ainutkertaisia vaikutteita yhdessä yksityiskohtaisesti muotoiltujen mittareiden ja laadukkaiden materiaalien kanssa. Tärkeitä ajoon liittyviä tietoja kuljettaja saa teräväpiirtoisesta kehyksettömästä monitoiminäytöstä, jossa on lasisuojus ja galvanoitu reunus ja joka seisoo vapaasti kojelaudan päällä. Se säilyttää luettavuutensa erinomaisesti myös kirkkaassa päivänvalossa. Keskikonsolin Black Panel -optiikkaiset pinnat antavat sisätilalle ainutkertaisen tunnelman. Vaihdevivussa ja iDrive Touch -monitoimisäätimessä on keraamiset koristeosat.
Kaikki istuimet ovat reilun kokoiset ja ergonomisesti muotoillut. Laajennettuun Exclusive-nappanahkaverhoiluun kuuluvat kojelauta, keskikonsoli ja ovien yläosien ja sivujen verhoilut, ja niissä on kontrastiompeleet. Yksilöllisiä korostuksia syntyy sisäkoristelistoilla, joiden materiaalina on joko valikoitu jalopuu tai viileä alumiini.

VÄRIT JA MATERIAALIT.

Se on luonnekysymys: valitse vaikkapa metalliväri Glacier Silver tai syväntumma Jatoba, jolloin BMW 6-sarjan Coupén ilme on taatusti ylellisen atleettinen. Urheilullisen painotuksen antavat puolestaan ulkovärit Melbourne Red ja Mediterranean Blue.
Samankaltainen valinnanvapaus on myös sisätilassa: laajennettu kaksivärinen Exclusive-nappanahkaverhoilu, esimerkiksi Ivory White/Black, korostaa sisätilan ylellistä tunnelmaa. Kohdennettuja korostuksia saavat aikaan vaikkapa jalopuiset sisäkoristelistat Fineline Brown ja Poplar Grain Grey.
Eniten ainutlaatuisuutta tarjoaa ylellinen BMW Individual -valikoima. Sisäkoristelistat Piano Finish Black tai BMW Individual -täysnahkaverhoilu Merino Fine-grain värisävyinä Platinum tai Champagne antavat sisätilalle ylellisen vaikutelman – samalla kun ulkopuolen erityisestä ilmeestä vastaavat lisänä yksitoista BMW Individual ulkoväriä.

BANG & OLUFSEN HIGH END SURROUND SOUND SYSTEM -ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ.

Bang & Olufsen High End Surround Sound -äänentoistojärjestelmä luo uudentyyppisellä Dirac Dimensions -signaalinmuokkauksella avoimen ja elävän tilasoinnin ja siten erinomaisen äänentoiston. Sen takaavat 16 kaiutinta, 1 200 watin musiikkiteho ja kojelautaan asennettu, esiin nouseva Center-keskikaiutin. Center-kaiutin on Acoustic Lens Technology -etulevyllä varustettu keskiäänikaiutin, joka varmistaa tasapainoisen äänentoiston auton jokaiselle istuinpaikalle. Järjestelmässä voidaan valita kaksi erilaista ääniasetusta: "Studio" tarkoittaa tiivistä sointikuvaa ja "Expanded" selvästi väljempää ja laajempaa sointikuvaa. Kaiuttimien etulevyjen valokoristeet viimeistelevät akustisen nautinnon visuaalisesti.