ENSIVAIKUTELMA: URHEILULLINEN. TÄYDELLINEN.

BMW 6-sarjan Coupén mukavuus.

ENSIVAIKUTELMA: URHEILULLINEN. TÄYDELLINEN.

BMW 6-sarjan Coupén mukavuus.

ENSIVAIKUTELMA: URHEILULLINEN. TÄYDELLINEN. BMW 6-sarjan Coupén mukavuus.

Tartu nahkaohjauspyörään ja vilkaise kojelautaa. Tiedät heti, mihin BMW 6-sarjan Coupé on tehty: maksimaalisen urheilullisuuden kokemiseen tyylikkäässä ympäristössä. Kaikki hallintalaitteet on sijoitettu kuljettajaa kohti ja niiden käyttö on vaistonvaraisen helppoa. Käytännöllisyyttä ja urheilullista designia löytyy ihanteellisessa suhteessa. Nauti kaikista urheiluauton ominaisuuksista ilman, että ylellisestä mukavuudesta tarvitsee tinkiä.

MONITOIMINTOINEN MITTARISTONÄYTTÖ.

MONITOIMINTOINEN MITTARISTONÄYTTÖ.

Monitoimintoinen mittaristonäyttö on toteutettu Black Panel -tekniikalla, kooltaan 10,25", ja se on BMW:lle ominaisten pyöreiden mittareiden tyylikäs visuaalinen toteuttaja. Lisäksi se avustaa kuljettajaa näyttämällä koostettuna juuri ne tiedot, jotka hän ajamisen kannalta haluaa nähdä. Siten se poistaa muutoin ehkä turhaankin huomiota vieviä elementtejä.
Kolme eri käyttötilaa ja niihin sisältyvät näyttötoiminnot erottuvat toisistaan väreiltään ja graafiselta näkymältään. Mittaristonäytön käyttötilavaihtoehdot ovat: COMFORT, ECO PRO ja SPORT. COMFORT-käyttötila muistuttaa eniten perinteistä mittaristonäkymää, kun taasen käyttötilan ECO PRO näkymää hallitsevat siniset värisävyt, jossa uudet EfficientDynamics- ja toimintamatkanäytöt avustavat kuljettajaa ajamaan mahdollisimman taloudellisesti. Käyttötilan SPORT tunnistaa heti punaisista värisävyistä ja näkymässä lisänä olevasta tehonäytöstä.
Lisäksi monitoimintoinen mittaristonäyttö voi näyttää navigoinnin tiedot mukaan lukien ennakointiavustimen tiedot sekä viihde- ja puhelintoimintojen listat.

TILANTUNNE.

BMW 6-sarjan Coupén sisätilassa on panostettu urheilullisuuteen ja ylellisyyteen. Urheiluistuimet on verhoiltu laadukkaalla nahkalla ja ne sulautuvat täydellisesti muuhun sisätilaan. Kyynärnojan säilytyslokeroissa on riittävästi tilaa monenlaisille pikkutavaroille. Suuremmat matkatavarat kuten urheilukassit ja matkalaukut sopivat 460 litran kokoiseen tavaratilaan, ja juomille taas on oma paikkansa keskikonsolissa.

KULJETTAJALÄHTÖISYYS.

Urheilullinen ajaminen vaatii nopeita reaktioita. Niinpä BMW 6-sarjan Coupéssa jokainen katkaisin, jokainen näyttö ja jokainen hallintalaite sijaitsee juuri siellä, mistä sitä intuitiivisesti etsisitkin.
Ohjauspyörän vasemmalla puolella on kuljettajaa avustavien järjestelmien katkaisimet ja valojen säätimet. Suoraan edessäsi on mittaristo kaikkine ajamisen ja turvallisuuden kannalta tärkeine tietoineen, jotka lisävarusteinen BMW Head-Up -täysvärinäyttö heijastaa näkökenttääsi.
Kuljettajasta hieman oikealle on paikka lisävarusteiselle, vapaasti seisovalle 10,2 tuuman täysvärinäytölle. Sen alapuolella ovat suosikkinäppäimet, joiden avulla voi hakea suuoraan esiin itse määritettyjä toimintoja ja valmiita asetuksia. Hiukan syvemmällä sijaitsevat ilmastointilaitteen toimintonäppäimet.
Välittömässä läheisyydessä ja helposti kuljettajan ulottuvilla keskikonsolissa on valitsinvipu ja ajodynamiikkakatkaisin. Valitsinvivun vieressä – ja myös etumatkustajan miellyttävästi käytettävissä – on iDrive Touch -monitoimisäädin.

COMFORT ACCESS.

COMFORT ACCESS.

Innovatiivinen käyttömukavuus: Comfort Access -järjestelmällä auton ovien lukitus voidaan avata avainta käsittelemättä, minkä jälkeen moottori voidaan myös avainta käsittelemättä käynnistää näppäintä painamalla. Esimerkiksi taskussa tai laukussa mukana pidettävä avain tunnistetaan automaattisesti, kun se tuodaan auton lähelle. Autoon voi nousta lukituksen automaattisen avautumisen jälkeen, ja moottorin voi käynnistää painamalla Start/Stop-painiketta. Järjestelmä varmistaa aina oikean avaimen olemassaolon ja siten järjestelmän käyttöturvallisuuden.

PYSÄKÖINTILÄMMITYS.

PYSÄKÖINTILÄMMITYS.

Kaukokäyttöinen pysäköintilämmitys on täydellinen varuste talvipäivinä ja kylmillä ilmoilla. Sen avulla voit lämmittää auton sisätilan nopeasti miellyttävän lämpöiseksi ilman moottorin käynnistämistä.
Lämmittämiseen tarvittava lämpö tuotetaan polttonestekäyttöisellä vesilisälämmityslaitteella. Kylmän moottorin lämmitys tapahtuu käynnistämisen jälkeen lisälämmityslaitteen lämmittämällä moottorin jäähdytysnesteellä. Siten moottorin kylmäkäynnistyksessä kuluu vähemmän polttonestettä. Pysäköintilämmitys kytkeytyy toimintaan ajastettuna kellonaikana, jos ulkolämpötila on alle 15 °C, tai suoraan katkaisimella kytkien lämpötilasta riippumatta.