ANTAA VAPAUDELLE UUDEN TYYLIN.

BMW 6-sarjan Cabrio.

ANTAA VAPAUDELLE UUDEN TYYLIN.

BMW 6-sarjan Cabrio.

ANTAA VAPAUDELLE UUDEN TYYLIN.BMW 6-sarjan Cabrio.

EU-yhdistetty kulutus l/100 km (640d A)

5,8–5,4

CO2-päästö yhdistetty g/km (640d A)

153–144

Kiihtyvyys 0–100 km/h s (640d A)

5,5

Suurin vääntö (Nm) kierrosluvulla 1/min (640d A)

630/1500–2500

BMW 6-sarjan Cabrio tarjoaa huippuluokan mukavuutta, dynamiikkaa ja tehokkuutta yhtä lailla pitkillä kuin lyhyilläkin matkoilla. Siitä pitävät huolen mm. BMW EfficientDynamics BMW TwinPower Turbo -moottorit. Lisävarusteena saatavat varustepaketit kuten Design Pure Experience, Design Pure Excellence ja M Sport -paketti korostavat BMW 6-sarjan Cabrion eri vivahteita. Matkakumppaneina on BMW ConnectedDriven innovaatioita kuten BMW Head-Up -näyttö tai Driving Assistant Plus. Valikoimasta löytyvillä vanteilla kuten 20" Multi-spoke 616 -kevytmetallivanteilla luodaan urheilullisia, tyylikkäitä tai rohkeita korostuksia.

KAMPANJAT.

Kaksi BMW:tä yhden hinnalla!

Kun teet kaupat uudesta BMW:stä kesäkuussa, saat upean BMW Cruise Bike -polkupyörän ja 500 € Neste Lahjakortin kaupan päälle!

TUTUSTU TARKEMMIN BMW 6-SARJAN CABRIOON.

Muotoilu.

BMW 6-sarjan Cabrion jokainen vivahde kuvastaa ketteräliikkeisyyttä, ajoviimaa ja menohaluja. Yhdessä vakiovarusteisten LED-ajovalojen ja ilmanottoaukkojen yläpuolelle sijoitettujen huomiovalojen kanssa ilmaisuvoimainen, eteenpäin kallistuva jäähdyttimen säleikkö tekee keulasta unohtumattoman. Elegantti ja urheilullinen sisätila jatkaa ulkopuolen luonnetta johdonmukaisesti. Design Pure Experience -pakettiin sisältyvät pehmeän ylelliset, laajennetut Exclusive-nappanahkaverhoilut Cognac/Black, jalopuiset sisäkoristelistat Fineline Brown sekä laaja-alaiset pinnat täydentävät toisiaan harmonisesti ja muodostavat erittäin tilavan ja upean sisätilan.

Ajodynamiikka ja tehokkuus.

Vahvasti vääntävät moottorit ja hienosäädetty alustatekniikkaa täydellisesti yhteen sovitettuina ovat suvereenin ajotunteen takuumiehiä – ajotunteen, jonka viimeistelee Sport-pakoputkiston dynaaminen soundi. BMW 6-sarjan Cabrion dynaamisuus ja ajettavuus ovat ylivertaisella tasolla. Sitä tukevat BMW EfficientDynamics -tekniikat kuten tehokkaat ja samalla taloudelliset BMW TwinPower Turbo -moottorit sekä 8-vaihteinen Steptronic Sport -vaihteisto.

Varusteet.

BMW 6-sarjan Cabriossa on kaikki, mitä tarvitset hyvään oloon ylellisessä ympäristössä. Siihen on lisäksi tarjolla erilaisia varustepaketteja. Design Pure Excellence - ja Design Pure Experience -pakettien sekä M Sport -paketin avulla autoon saa lisää poikkeuksellista tunnelmaa. Vieläkin yksilöllisempi valinta on BMW Individual. Auton monipuolisuutta lisäävät myös alkuperäiset BMW lisävarusteet.