ANTAA VAPAUDELLE UUDEN TYYLIN.

BMW 6-sarjan Cabrio.

ANTAA VAPAUDELLE UUDEN TYYLIN.

BMW 6-sarjan Cabrio.

ANTAA VAPAUDELLE UUDEN TYYLIN.BMW 6-sarjan Cabrio.

EU-yhdistetty kulutus l/100 km (640d A)

5,8–5,4

CO2-päästö yhdistetty g/km (640d A)

153–144

Kiihtyvyys 0–100 km/h s (640d A)

5,5

Suurin vääntö (Nm) kierrosluvulla 1/min (640d A)

630/1500–2500

BMW 6-sarjan Cabrio tarjoaa huippuluokan mukavuutta, dynamiikkaa ja tehokkuutta yhtä lailla pitkillä kuin lyhyilläkin matkoilla. Siitä pitävät huolen mm. BMW EfficientDynamics BMW TwinPower Turbo -moottorit. Lisävarusteena saatavat varustepaketit kuten Design Pure Experience, Design Pure Excellence ja M Sport -paketti korostavat BMW 6-sarjan Cabrion eri vivahteita. Matkakumppaneina on BMW ConnectedDriven innovaatioita kuten BMW Head-Up -näyttö tai Driving Assistant Plus. Valikoimasta löytyvillä vanteilla kuten 20" Multi-spoke 616 -kevytmetallivanteilla luodaan urheilullisia, tyylikkäitä tai rohkeita korostuksia.

KAMPANJAT.

BMW Kesäkampanja

Kaksi BMW:tä yhden hinnalla!

Kun teet kaupat uudesta BMW:stä kesäkuussa, saat upean BMW Cruise Bike -polkupyörän ja 500 € Neste Lahjakortin kaupan päälle!

TUTUSTU TARKEMMIN BMW 6-SARJAN CABRIOON.

Muotoilu.

BMW 6-sarjan Cabrion jokainen vivahde kuvastaa ketteräliikkeisyyttä, ajoviimaa ja menohaluja. Yhdessä vakiovarusteisten LED-ajovalojen ja ilmanottoaukkojen yläpuolelle sijoitettujen huomiovalojen kanssa ilmaisuvoimainen, eteenpäin kallistuva jäähdyttimen säleikkö tekee keulasta unohtumattoman. Elegantti ja urheilullinen sisätila jatkaa ulkopuolen luonnetta johdonmukaisesti. Design Pure Experience -pakettiin sisältyvät pehmeän ylelliset, laajennetut Exclusive-nappanahkaverhoilut Cognac/Black, jalopuiset sisäkoristelistat Fineline Brown sekä laaja-alaiset pinnat täydentävät toisiaan harmonisesti ja muodostavat erittäin tilavan ja upean sisätilan.

Ajodynamiikka ja tehokkuus.

Vahvasti vääntävät moottorit ja hienosäädetty alustatekniikkaa täydellisesti yhteen sovitettuina ovat suvereenin ajotunteen takuumiehiä – ajotunteen, jonka viimeistelee Sport-pakoputkiston dynaaminen soundi. BMW 6-sarjan Cabrion dynaamisuus ja ajettavuus ovat ylivertaisella tasolla. Sitä tukevat BMW EfficientDynamics -tekniikat kuten tehokkaat ja samalla taloudelliset BMW TwinPower Turbo -moottorit sekä 8-vaihteinen Steptronic Sport -vaihteisto.

Varusteet.

BMW 6-sarjan Cabriossa on kaikki, mitä tarvitset hyvään oloon ylellisessä ympäristössä. Siihen on lisäksi tarjolla erilaisia varustepaketteja. Design Pure Excellence - ja Design Pure Experience -pakettien sekä M Sport -paketin avulla autoon saa lisää poikkeuksellista tunnelmaa. Vieläkin yksilöllisempi valinta on BMW Individual. Auton monipuolisuutta lisäävät myös alkuperäiset BMW lisävarusteet.

330 KW

Jo kevyt painallus kaasupolkimeen riittää, ja 8-sylinterisen bensiinimoottorin voima tekee ajomatkasta BMW 6-sarjan Cabriolla uudenlaisen elämyksen. Voiman ohella BMW 650i vakuuttaa myös alhaisilla kulutusarvoillaan. Niinpä 8-sylinterisen bensiinimoottorin kulutus 100 kilometrillä jää 9,1–8,9 litraa (9,5–9,3 litraa xDrive) CO2-päästön ollessa 213–208 g/km (221–217 g/km xDrive). Kahdella turboahtimella, Valvetronicilla, kaksois-Vanoksella ja High Precision -suoraruiskutuksella varustettu voimanlähde kiihdyttää ylivoimaisella 330 kW:n (450 hv) teholla ja 650 Nm:n huippuväännöllä nollasta sataan vain 4,6 sekunnissa – xDrive-mallilla vain 4,5 sekunnissa.
Pakokaasuahtimen sijoittaminen keskelle sylinteririvien V-tilaan mahdollistaa moottorin erityisen kompaktin koon ja siten alhaisen painon. Yhdistämällä tähän vielä kevytrakenteisen alustan ja optimoidun aerodynamiikan BMW 6-sarjan Cabrio pystyy siten tarjoamaan ainutkertaisen ajettavuuden, täydellisen tuntuman tiehen ja ehdottoman täsmällisen hallittavuuden. BMW 650i ja BMW 650i xDrive täyttävät vakiovarusteisina pakokaasujen päästönormin EU6.