AVOIMESTI: NÄYTTÄVÄ TYYLI.

BMW 6-sarjan Cabrion varusteet.

AVOIMESTI: NÄYTTÄVÄ TYYLI.

BMW 6-sarjan Cabrion varusteet.

BMW 6-sarjan Cabriossa on kaikki, mitä tarvitset hyvään oloon ylellisessä ympäristössä. Siihen on lisäksi tarjolla erilaisia varustepaketteja. Design Pure Excellence - ja Design Pure Experience -pakettien sekä M Sport -paketin avulla autoon saa lisää poikkeuksellista tunnelmaa. Vieläkin yksilöllisempi valinta on BMW Individual. Auton monipuolisuutta lisäävät myös alkuperäiset BMW-lisävarusteet.

AVOIMESTI: NÄYTTÄVÄ TYYLI.BMW 6-sarjan Cabrion varusteet.

BMW 6-sarjan Cabriossa on kaikki, mitä tarvitset hyvään oloon ylellisessä ympäristössä. Siihen on lisäksi tarjolla erilaisia varustepaketteja. Design Pure Excellence - ja Design Pure Experience -pakettien sekä M Sport -paketin avulla autoon saa lisää poikkeuksellista tunnelmaa. Vieläkin yksilöllisempi valinta on BMW Individual. Auton monipuolisuutta lisäävät myös alkuperäiset BMW-lisävarusteet.

DESIGN PURE EXPERIENCE.

Jo 20" kevytmetallivanteet Multi-spoke 616 ja korkeakiiltoisen musta jäähdyttimen säleikkö paljastavat sen: Design Pure Experience -paketin selkeänä keskipisteenä on urheilullisuus. Mustakromiset pakoputkenpäät ja sisätilan lukuisat epäsuorat LED-valonlähteet täydentävät BMW 6-sarjan Cabrion elegantin urheilullisen ilmeen.

 • Ulkopuoli

  Design Pure Experience -paketti korostaa auton ulkopuolella korin urheilullista muotoilua BMW Individual korkeakiiltoinen Shadow Line -yksityiskohtien ja muiden urheilullisen tummansävyisten yksityiskohtien avulla. Esimerkkeinä näistä ovat kylkien ilmanottoaukkojen mustat koristeosat ja rivat, jäähdyttimen säleikön pystyrivat Black High-gloss, takaosan koristelista Black High-gloss sekä mustakromiset pakoputkenpäät. Keulan dynaamista ilmettä korostavat LED-sumuvalot. Autoa sivulta katsottuna katse kohdistuu lisävarusteisiin urheilullisen ylellisiin 20" kevytmetallivanteisiin Multi-spoke 616.
  Metallivärin Melbourne Red ohella saatavana ovat kaikki BMW- ja BMW Individual -ulkovärit. Valinnaisesti saatavana on lisäksi BMW-valikoiman 20" kevytmetallivanteet ja kaikki BMW Individual -kevytmetallivanteet.

 • Sisätila

  Design Pure Experience -paketti antaa sisätilalle urheilullisen elegantin vaikutelman Exclusive-nappanahkaverhouksen Cognac/Black (Bicolor) sekä jalopuisten sisäkoristelistojen Fineline Brown avulla. Lukuisat epäsuorat LED-valonlähteet ja valaistut kynnyslistat tehostavat ylellistä tunnelmaa.
  Lisävarusteena on saatavana kaikki BMW Individual -nahkaverhoukset sekä jalopuiset sisäkoristelistat Poplar Grain Grey ja kaikki BMW Individual -sisäkoristelistat.

DESIGN PURE EXCELLENCE -PAKETTI.

Design Pure Excellence -paketti tarjoaa ehkä tyylikkäimmän tavan ajaa avoautolla. Paketin yksityiskohdat kuten 19" kevytmetallivanteet V-spoke 366, sisätilan ylelliset keraamiset koristeosat ja ajaton Exclusive-nappanahka Irovy White/Black korostavat edelleen BMW 6-sarjan Cabrio -auton eleganttia tyyliä. BMW-suunnittelijat ovat paneutuneet kaikkiin yksityiskohtiin suurella huolella ja rakkaudella.

 • Ulkopuoli

  Design Pure Excellence -paketti antaa auton ulkopuolelle erityisen ylellisen vivahteen valinnaisten 19" kevytmetallivanteiden V-spoke 366 avulla. Ulkopeilien kehykset ja jalat sekä B-pilareiden koristelistat Black High-gloss korostavat auton urheilullisia ominaisuuksia. Modernit LED-sumuvalot viittaavat auton kiehtovaan tekniikkaan.
  Design Pure Excellence -paketin ulkopuolen varusteisiin kuuluu metalliväri. Valinnaisesti designia voi täydentää kuitenkin myös kaikilla muilla ulkoväreillä ja kaikilla BMW- ja BMW Individual -mallistojen vanteilla.

 • Sisätila

  Design Pure Excellence -paketti tuo sisätilaan ylellisen ilmeen, jota lukuisat epäsuorat LED-valonlähteet korostavat edelleen. Laajennettuun ja kontrastisaumoin koristettuun nappanahkaverhoukseen Irovy White/Black (Bicolor) sopii hyvin yhteen myös nahkalla verhoiltu kojelauta, johon jalopuiset sisäkoristelistat Poplar Grain Grey luovat näyttävän kontrastin. Vaihdevivussa, iDrive-monitoimisäätimessä ja audio- ja ilmastointilaitteen säätimissä olevat keraamiset koristeosat antavat sisätilaan näyttävän korostuksen. Varustepaketin täydentävät valaistut kynnyslistat.
  Lisävarusteena on saatavana laajennetut Exclusive-nappanahkaverhoukset Cognac/ Black (Bicolor) kontrastisaumoin, kaikki BMW Individual -nahkaverhoukset sekä jalopuiset sisäkoristelistat Fineline Brown sekä kaikki BMW Individual -sisäkoristelistat.

M SPORT -PAKETTI.

M Sport -paketin kaikki varusteet on suunniteltu vain yksi tavoite mielessä: BMW 6-sarjan Cabriosta haluttiin tehdä vieläkin dynaamisempi. Jokainen yksityiskohta ilmentää urheilullisuutta puhtaimmillaan. Niistä esimerkkejä ovat ylelliset sisäkoristelistat Aluminium Hexagon, ainutlaatuinen metalliväri Carbon Black, monet auton väriset ulkopuolen elementit sekä monitoiminäppäimin varustettu nahkainen M ohjauspyörä.

 • Ulkopuoli

  M Sport -paketti sisältää M aerodynamiikkapaketin, joka puolestaan sisältää auton väriset etuhelman, sivuhelmaverhoukset ja takahelman, sekä diffuusoriosan metallivärinä Dark Shadow. Yksinomaan M Sport -pakettiin sisältyvät 19" M kevytmetallivanteet Double-spoke 351 M tai valinnaisesti 20" kevytmetallivanteet Double-spoke 373 M, joista molempien yhteydessä takarenkaat ovat eturenkaita leveämmät.
  Urheilullisen ilmeen täydentää BMW Individual korkeakiiltoinen Shadow Line, jossa on koristelistat, sivulasien kehykset, ikkunoiden alareunalistat, peilikolmiot ja ulkopeilikotelot ovat väriltään Black High-gloss. Sen kanssa sopivat täydellisesti yhteen tummakromatut pakoputkenpäät. Kylkien näyttävät M logomerkit viestittävät tästä urheilullisesta lisävarusteesta.
  Ulkoväri Carbon Black on saatavana yksinomaan M Sport -paketin yhteydessä. Valikoimassa ovat lisäksi värit Melbourne Red, Alpine White, Black Sapphire, Space Grey, Mediterranean Blue, Glacier Silver sekä BMW Individual -metallivärit Citrine Black, Ruby Black, Moonstone, Tanzanite Blue, Frozen Bronze ja Frozen Brilliant White. Lisävarusteena on lisäksi saatavana BMW Individual -erikoisvärejä.

 • Sisätila

  M Sport -paketti tuo sisätilaan reilusti urheilullista ja ainutlaatuista tunnelmaa: Alcantara-/nappanahkayhdistelmällä Anthracite/Black verhoillut kuljettajan ja etumatkustajan urheiluistuimet tarjoavat erinomaisen sivuttaistuen ja mukavuuden. Monitoiminäppäimillä varustettu nahkainen M ohjauspyörä tuo monet toiminnot kuljettajan välittömään läheisyyteen. Urheilullisen dynaamisen ilmeen luovat BMW Individual kattoverhous Anthracite, sisäkoristelistat Aluminium Hexagon, M kynnyslistat sekä kuljettajan M jalkatuki.
  Vaihtoehtoisesti tarjolla ovat ylelliset BMW Individual -täysnahkaverhoilut Merino-nahka Fine-Grain väreinä Platinum, Opal White, Amaro Brown, Champagne tai Cohiba Brown.
  Sisäkoristelistavaihtoehdot ovat Fine Brushed Aluminium, Piano Finish Black ja jalopuiset Poplar Grain Grey, Fineline Brown, tumma Plane Auburn ja Ash Grain White.

BMW INDIVIDUAL.

Jokaisen luonteen ainutkertaisuus ilmenee yksityiskohdissa. Sillä niihin kätkeytyy todellisen ylellisyyden alkulähde. Anna täydellisyyden tavoittelulle omanlaisesi ilmaisu BMW 6-sarjan Cabrioon suunniteltujen BMW Individual varusteiden avulla.

Persoonallisuuden ilmaisu.

 • BMW Individual auton ulkopuolella

  Neljä ainutlaatuisinta paikkaa auringon alla. Niistä pääset nauttimaan BMW 6-sarjan Cabriossa, jossa on varusteena vaativatkin toiveet täyttävä BMW Individual Collection. Siihen kuuluvat Tanzanite Blue -metalliväri, joka on saanut inspiraation saman nimisestä arvokkaasta mineraalista. Kun valo osuu maalipintaan suoraan, muutoin tummansiniseltä näyttävä pinta loistaa ihastuttavan turkoosin värisenä.
  BMW Individual Collection sisältää lisäksi kymmenen muuta mieleenpainuvaa ulkovärisävyä. Yksi niistä on metalliväri Moonstone – sen moniväriset pigmentit antavat pinnalle kolmiulotteisen vaikutelman, jonka värimaailma vaihtelee sinisenharmaan ja kullankeltaisen välillä. Oma viehätyksensä on myös tekniseltä ja viileältä vaikuttavalla metallivärillä Frozen Silver, jossa on samettimainen mattapinta. Mihin tahansa ulkoväriin päädytkin, siihen sopivat täydellisesti yhteen BMW Individual -valikoiman 20" kevytmetallivanteet V-spoke 349 I, jotka kokonsa ja tasapintaisten puoliensa avulla korostavat auton linjoja edelleen.

 • BMW Individual auton sisätilassa

  Yksilöllisyyden ilmaiseminen voi olla näinkin miellyttävä kokemus. Tuulenvire hiuksissa, aurinkoa iholla, lähellä luontoa – tätä kokemusta voi parantaa enää vain BMW 6-sarjan Cabrion ylellisen BMW Individual Collection -valikoiman avulla. Erityisen tasapainoinen yhdistelmä on täysnahkaverhoilu Merino Fine-grain Opal White ja taidokkaasti työstetyt jalopuiset sisäkoristelistat Ash Grain White. Yhdessä ulkovärin kanssa tämä yhdistelmä saa mieleen elegantit luksusveneet. Sisätilassa säväyttää paitsi uusi värisävy myös siellä käytetyt materiaalit. Erityisen luonnollista ja pehmeää nahkaa Merino Fine-grain täydentävät näyttävät kontrastiväriset ompeleet ja teresaumat. Runsaat nahkapinnat luovat ennen kokemattoman arvokkaan vaikutelman. Täydellisyyden kruunaa Alcantara-kattoverhous ja nahkainen ohjauspyörä, jossa on BMW Individual -sisäkoristelistoihin sopivat taidokkaat intarsiakoristelut.
  Tämä yhdistelmä on kuitenkin vain yksi monista BMW Individual Collection -valikoiman tarjoamista mahdollisuuksista tuoda autoon lisää yksilöllisyyttä värien ja jalopuisten koristeosien muodossa.

 • BMW Individual Composition

  BMW Individual -Composition palkitsee Sinut hyvästä maustasi. Houkuttelevaan kokonaishintaan on saatavana tyylikäs yhdistelmä, joka sisältää BMW Individual -täysnahkaverhouksen, ylelliset sisäkoristelistat sekä muita BMW Individual -varusteita.

ALKUPERÄISET BMW-LISÄVARUSTEET.

Lisää BMW 6-sarjan Cabrio -autoosi urheilullisia korostuksia tai paranna sen monikäyttöisyyttä. Alkuperäisten BMW-lisävarusteiden valikoima sisältää lukuisia laadukkaita ja käytännöllisiä varusteita.

 • Kevytmetallivanteet

  Laadukkaat 20" BMW M Performance kevytmetallivanteet V-spoke 464 M ovat saatavana joko Bicolor-värinä Ferric Grey ja näkyvältä puolelta kiiltosorvattuina tai kiiltävinä Liquid Black. Molemmissa vanteissa pyöränpultit on jätetty näkyviin ja niissä on M-logo. RDC-rengassarjaan kuuluvat Runflat-renkaat, joissa takarenkaat ovat eturenkaita leveämmät, edessä vannekoko on 8,5J x 20 ja renkaat 245/35 R20 95Y RSC ja takana 9J x 20 ja renkaat 275/30 R20 97Y RSC.
  Laadukkaat 20" kevytmetallivanteet V-spoke 356 ovat saatavana joko Bicolor-värinä Ferric Grey ja näkyvältä puolelta kiiltosorvattuina tai kiiltävinä Liquid Black. Molemmissa vanteissa pyöränpultit on jätetty näkyviin. RDC-rengassarjaan kuuluvat Runflat-renkaat, joissa takarenkaat ovat eturenkaita leveämmät, edessä vannekoko on 8,5J x 20 ja renkaat 245/35 R20 95Y RSC ja takana 9J x 20 ja renkaat 275/30 R20 97Y RSC.

 • M Performance -varusteet

  BMW M Performance -ulkopeilikotelot Carbion on valmistettu monivaiheisena käsityönä. Ne korostavat auton hightech-luonnetta. Niiden dynaaminen muotoilu tuo autoon lisää huippulaadukasta ilmettä ja antaa yksilöllisiä urheilullisia korostuksia.
  Vahvailmeinen: Musta BMW M jäähdyttimen säleikkö sisältää kromatut pystyrivat ja korkeakiiltoisen mustan kehyksen. Keula saa näin erittäin dynaamisen ja elegantin ilmeen sekä yksilöllisen korostuksen.

 • Informaatio ja kommunikaatio

  Snap-in-adapteri Basic mahdollistaa Apple iPhone™ -älypuhelimen lukuisten mallien turvallisen säilytyksen ja latauksen. Snap-in-adapterien Music, Media ja Connect yhteydessä puhelimeen tallennettua musiikkia voi lisäksi toistaa auton BMW audiojärjestelmän kautta.
  Apple iPad™ 2, 3 tai 4 -laitteiden teline kiinnittää laitteen tukevasti autoon. Sen voi kiinnittää 360° pyörivän kehyksen ja kallistuksensäädön ansiosta kullekin takamatkustajalle parhaaseen asentoon. Teline kiinnitetään kätevästi erikseen saatavaan Travel & Comfort -järjestelmän perustelineeseen.